Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Gi̇ri̇ş

@melikemn

💔

İnsanın hayatına iyi ya da kötü yön veren bazı anlar olurdu. Dönüm noktam diyebileceğiniz yaşanmışlıklar… Ben iyilerle karşılaşmayalı uzun zaman olsa da, kötü hep yolumun ucunda bir yerlerde beni bekliyordu. Yemekte, uyurken, gezerken… Ruhumda mı kötülük vardı yoksa kaderim mi şanssızdı bilmiyorum ama bir süpürge gibi içine çekildiğim karanlık her şeye rağmen bu dünyadaki cennetimdi.

Bir bahar öğleden sonrasıydı. Önce bir yağmur damlası düşmüştü saçlarımın arasına. Ardından onun şefkat dolu elleri… Şefkat dolu ellerin sizin sonunuz olacağını tahmin edebilir miydiniz ki? Ben edemezdim. Küçüğüm diye miydi yoksa fazla mı iyi niyetliydim? Ya da on sekiz yaşında evden kaçmama sebep olan babamın merhametsizliğini tanımadığım bir adamda bulduğumdan mı?

Aşkla tanışmanın büyüsü anlatılmazdı. Ayaklarımı yerden kesen bakışları, beni kendimden geçiren iltifatları ve dünyanın en güzel kadınıymış gibi hissettiren dokunuşları… Yakışıklı adamdı. Çevresindeki çoğu kadını etkisi altına alabilecek kadar çekiciydi de. Ama beni seviyordu. Beni istiyordu. Bir süre… Toz pembe hayallerin arasından sıyrılıp, gerçek dünyayla yüz yüze gelene kadar… İnsan bazen gözlerini kapatıp, yalnızca zihninin içinde dönen anlarla yaşamayı ve onlarla ölmeyi diliyordu. Bir dilek hakkım elbette yoktu ancak olsaydı ne dilerdim diye düşünmediğim tek bir gecem geçmemişti. Onu öldürmeyi mi dilerdim yoksa onu bana aşık olduğunu sandığım adama döndürmeyi mi? Korkunç bir ikilemdi. Sahi, insan celladına aşık olur muydu? Ya da şöyle sorayım. İnsan aşık olduğu insanın celladı olduğunu öğrendiğinde ondan hemen vazgeçebilir miydi?

Aşk.

Tek kelime üç harf… Uçsuz bucaksız bir anlam…

Herkesin bir hayat hikayesi vardı. Bir yarası, bir kalp kırıklığı, bir vazgeçemeyişliği… Bitmişliği ve yeniden doğuşu… Ölümün olmadığı yerde herkes yeniden doğmak zorundaydı çünkü…

Önce bir yağmur damlası düşmüştü saçlarımın arasına. Ardından onun şefkat dolu elleri…

Şefkat dolu ellerin sizin sonunuz olacağını tahmin edebilir miydiniz ki?


Merhaba, kitaplarımı burada ve aynı zamanda inkspiredde yayımlıyor olacağım. Hangisinde daha rahat okuyorsanız ordan takip edebilirsiniz. Yorum yapmayı ve beğenmeyi ihmal etmeyin lütfen. Görüşmek üzere. 😇

Loading...
0%