Yeni Üyelik
29.
Bölüm

13 bölüm

@melisamelisa248

Hellüü bebeklerim nabersiniz

Bu bölüm leon'un anlatımıyla okuyacaksınız

 

Bu arada ilk defa yazıyorum başkasının anlatımı ile yani o yüzden eğer kötü yazarsam kusura bakmayın şimdiden güzellerim

 

Fikirlerinizi belirtin olur mu

___________________________________________

 

Leon'un anlatımıyla

 

Oradan kurtulmuştuk evet ama lena vurulmuştu ve şu an hastaneye gidiyorduk araba ile ve Lena'nın kafası dizlerimin üstündeydi umarım ona bir şey olmaz.

 

"Abi Lena ya birşey olmaz değil mi"diye sormuştum Barlas abime "birşey olmayacak Allah'ın izniyle abim"diyerek cevaplamıştı beni.

 

Kafamı çevirip Lena'nın karnına baktım çünkü orasından tam vurulmuştu ve fazla kan kaybediyordu eğer kaybetmeye devam edersen

 

" Aras Abi Lena çok fazla Kan kaybetmeye başladı!"diyerek yüksek sesle konuşmuştum onlara bakarak

 

Bir anda Aras abim üstündeki tişörtünü

Çıkartıp bana verdi ve "leo tişörtümüle Lena'nın karnına baskı uygula tamam mı abim"demişti bunları abimin dediklerinin aynısını yaptım

 

~~~20 dakika sonra hastane önünden~~~

 

Araba bir anda durmuştu kafamı kaldırdım cama baktığımda hastaneye geldiğimizi gördüm bir anda yanımdaki kapı bir anda açılıp kucağımdan lena'yı bir anda barlas abim kucağına aldı ve hastaneye doğru koşmaya başladı arkasından da Aras abim koşuyordu onları gördüğüm an ben de arabadan inip koşmaya başladım arkalarından

 

İçeri girdiğim an lena'yı sediye koyup koymuşlar ve onu ameliyata almışlardı ameliyathanenin önünde bekliyorduk hep birlikte bir anda kasıklarımda ağrı hissettim " leo iyi misin yavrum"diye sormuştu Ares abim "iyi değilim abi ah-"demiştim ki bir anda sancı gelmişti

"Leo noldu "bunlar derken de belimden tutup sandalye gibi bir yere oturttu o da oturdu yanıma "abi çok acıyor canım"bunlar derken de karnımı hafif baskı yapıyordum "tamam abim iyi olacaksın"demişti abim beni kucağına alırken.

 

~~~~~~~~~~~1 saat sonra ~~~~~~~~~~~~

 

Beni bir odaya almışlardı çünkü hamile olmamdan şüpheleniyorlarmış kan vermiştim birazdan çıkar büyük ihtimalle.

 

Lena da yan oda uyuyor olduğunu söylemişlerdi bana ve iyi olduğunu söylemişlerdi ameliyatı iyi geçtiğini söylemişlerdi bana neyse şu an iyi ya o önemli.

 

"Abi kan sonuçları ne zaman çıkar" bunu dememle birlikte odanın kapısı açılıp odaya doktorla hemşire birlikte girmişlerdi yatağımın karşısına gelip konuşmaya başladı doktor bey "tam da şüphelendiğimiz gibi çıkmış tebrik ederim leo bey hamilesiniz" demişti ve abime muayene edilmem gerektiğini söylemişti ve serumu kolumdan hemşire hanım çıkartıp öyle gitmişlerdi odadan

 

Sonra da bizde sessizce odadan çıkıp Lena'nın odasına girmiştik oda'ya annemgiller vardı odada dışarıda da abimgiller oturuyordu kapının önündeki oturaklarda.

 

Arada 5 dakika falan geçmişti herhalde odanın kapısı açılıp içeriye Karan abi giller girmişti karan abinin arkasında hakı duruyordu onu gördüğüm anda ayağa kalkıp hızlı adımlarla yanına gittim ki bir anda beni kendine çekip sarıldı bende onun sarılışına karşılık verdim.

 

"Sevgilim iyisin dimi"diye sormuştu bana "iyiyim hayatım asıl sen iyi misin"diye ona sorarken de ondan ayrılıp gözlerimle vücudunu kontrol ediyordum

"İyiyim güzelim merak ettime"bunları derken de belimden tutup sandalyeye oturmuştuk.

 

annemle ve babamla konuşuyor du ve benim ona demem gerekiyordu hamile olduğumu ama nasıl diyecektim ki.

 

"Harun" diyerek ona seslenmiştim

"Efendim yavrum"diyerek bana cevap vermişti, onun kulağına" Harun dışarıda konuşalım mı ikimiz yalnızken sana önemli bir şey söylemem gerekiyor"demiştim o da kafasıyla onaylayarak annemgilden izin isteyerek odadan çıkmıştık birlikte.

 

Hastanenin terası gibi bir yerine gelmiştik orada bank gibi bir şeyler vardı oturmak için banklardan birine oturmuştuk.

 

Ay düşünüyordum nasıl diyeceğim diye bir anda mı söylesem acaba neyse.

 

Yan dönüp ona bakarak"Harun diyerek ona seslenmiştim bunu dememle o da bana dönüp"efendim yavrum "diyerek bana cevap vermişti gözlerimi kapatarak

"Harun ben hamileyim"demiştim bir anda ona bir iki dakika geçmişti ve ses falan çıkmamıştı bunu dediğimden beri sonra gözlerimi açıp ona baktığımda şaşkın bir şekilde bana bakıyordu.

 

"Ne doğru mu duydum ben şimdi baba mı oluyorum"diye sormuştu bana gözleri hafif dolmuş gibi iken "doğru duydun baba oluyorsun"ona bunu dememle bir anda ayağa kalkıp beni de kendisile kaldırıp belimden tutup beni etrafında döndürmeye başlamıştı ki.

 

Bir anda benim midem bulanmaya başlamıştı"Harun dur indir beni midem bulandı"demiştim ve döndürmeyi durdurup "iyisin dimi şimdi sevgilim benim ki de soru tabii ki de iyi değilsin "demişti ve beni bir ande kucağına almıştı ve yürümeye başlamış bir anda "Harun ne yapıyorsun" diye sormuştum ona " seni doktora götürüyorum sevgilim"demişti " Harun beni kucağından indirsene"demiştim ki "hayır sen iyi değilsin "demişti bana bakarak.

 

"Harun gerçekten iyiyim şuanda hem midemin bunaltısı da gitti"dedim ona ikna olmuşa benzemiyordu zorla beni doktora götürüyordu

 

~~~~~~~~~~~2 saat sonra ~~~~~~~~~~~~~

 

Zorla Doktora götürüp muayene ettirmişti beni.

 

Test falan vermiştim az önce çıkmıştı doktor iyi olduğumu ve vitaminler falan vermişti çok dikkatli olmamızı söylemişti bize.

 

Ve bizde şuan Lena'nın odasına önüne gelmiştik Harun kapıya tıklatmıştı içeriden gel sesi gelmişti biz de içeri girmiştik oda'ya girdiğimiz anda Lena'nın uyanık olduğunu gördük.

 

Yanına gidip "Lena iyisin dimi ağır falan var mı "diyerek ona sormuştum bunları soruları iyi olduğunu belirtmişti ağırları olmadığını belirtmişti bana ve biz de şu an odada oturuyorduk annemgil eve gitmişlerdi abimgiller ve karan abi vardı odada bizimle birlikte.

 

Annemgil eve gitmişlerdi çünkü aslan vardı çünkü ağlama ihtimal vardı o yüzden.

 

Dikkatimi bir şey çekmişti Karan abi Lena ya seviyormuş gibi bakıyor du

Ve lena da aynı onun gibi bakıyordu ona bakarken bir tek benim dikkatim çekmemişti demeki abimgilin de dikkat çekmiş olmalı ki karan abi'ye dik dik bakıyorlardı.

 

~~~~~~~~1 saat sonra ~~~~~~~~~~~~

 

Lena hastanede daha 2 gün sonra taburcu olacakmış öyle demişti doktor bey.

 

Lena'nın yanında ben kalmak istemişti ama abimgiller ve Harun onlar kabul etmemişti beni zorla eve getirmiştilerdi eve odamda şu an aslanla birlikte uyumaya çalışıyorduk aslan uyumuştu da ama ben uyumaya çalışıyordum çok vakit geçmeden de uyumuştum.

 

Devam edecek

__________________________________________

 

Sizce nasıl bir bölüm

 

Leon'un anlatımıyla okumak nasıl sizce

 

Leo nasıl bir sizce

 

Karan nasıl bir sizce

 

Barlas nasıl bir sizce

 

Aras nasıl bir sizce

 

Ares nasıl bir sizce

 

Hakı nasıl bir sizce

 

Yeni gelen karakterimizi nasıl sizce

Aşklarımm

 

Hakı Harundan zaten bahsetmiştim bir iki bölüm önce 11 bölüm gelecekti ama bir sorun oldu da 13 bölüm geldi yani neyse.

 

Umarım karşı değilsinizdir böyle ilişkilere

 

oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum

 

Neyse artık gelecek bölüm görüşürüz bebeklerim

 

Loading...
0%