Yeni Üyelik
21.
Bölüm

7 Bölüm

@melisamelisa248


Hellüüü asklarimmm nabersiniz umarım iyisinizdir


Hadi o zaman bölüme başlıyalım


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Oğluma Şaşırmış gibi bakıyorlardı düşünmemişlerdi oğlumun olduğunu herhalde.


abilerden biri kalkıp karşıma geldi "memnun oldum lena ben 5 abin ares"Demişti gülümseyerek bende ayağa kalkıp.


"bende memun oldum ares"demiştim gülümseyerek Ares kafasına eğep Aslan'a bakarak konuşmaya başladı.


"aslanı kucağıma alabilir miyim"diye sormuştu "Aslan anneciğim kucağına Gitmek ister misin anneciğim"diye sormuştum aslana"oluy anni"diyerek cevap vermişti bana.


sonra da ares kollarına doğru uzatmıştı ares'te onu kucağına almıştı sonra da abilerinin yanına doğru gitmişti sonra da Eski yerine oturmuştu Ben de eski yerime oturdum onlara bakmaya başladım.


~~~30 dakika sonra


Ares aslanla birlikte oyun oynuyordular hepimiz onlara bakıyorduk.


Odaya çalışan bir abla girdi ve yemek hazır olduğunu söyledi.


herkese ayağa kalktı ve Ben de onlarla birlikte kalktım sonra da Ares aslanı kucağından alıp ayağa kalkıp hepimiz salondan çıkıp.


yemek odasına doğru gittik herkes kendi sandalyesine oturdu Ve sonra Ben de Yerime oturdum.


sonra çalışan ablalar yemekleri servis ettimeye başladılar ve servis ettikleri şeyler bittikten sonra yemek odasından çıktılar ve ahmet bey.


" Afiyet olsun" dedikten sonra hepimiz yemeğe başladık yemeğimizi bitirdikten sonra.


yemek odasından çıkıp salona geri geldik ve hepimiz koltuklara oturduk aradan biraz zaman geçtikten sonra aslan'nın uykusu geldiği için izin isteyip herkese iyi geceler dedikten sonra da lia hanım kalacağımız odayı gösterdikten sonra iyi geceler deyip odadan gitti.


Aslan'ı yatağa bırakıp valizden pijamalarımızı çıkartıp aslan giydirdikten sonra ben de gidip lavaboda giyindim pijamalarımı Çünkü yaralarımı görmesini istemiyordum neyse lavabodan çıkıp odaya dönüp aslana yatağın üstünden alıp battaniye yatağın üstüne çektikten sonra Aslan'ı yatağa yatırıp ben de yanına uzandım sonra da uyumuştuk.


~~~~~~~sabah. Saat 7.30~~~~~~~~~~~~


Sabah Erken uyanmıştım kafamı çevirip aslana Baktığımda hala uyuduğunu gördüm Sonra da Yanağından öptükten sonra.


kalkıp Tuvalete gidip İhtiyaçlarımı giderdikten sonra tuvaletten çıkıp.


valizlerden kıyafet çıkarıp lavaboya gittim girdikten sonra lavaboya bakıp yardım çantasını nerede olduğunu bulduktan sonra kendime pansumanı yaptım sırtıma artık ne kadar yapabildiysem.


gece yapmayı unutmuştum yaptıktan sonra getirdiğim kıyafetleri giyip lavabodan çıktım pijamaları geri valize koyup.


sonra odaya öyle baktıktan sonra kıyafet odasının nerede olduğunu gördüm eğilip Valizin ağzını kapattıktan sonra valizi' sürükleyerek.


kıyafet odasına götürdüm Sabah erken olduğu için büyük ihtimalle kimse uyanmadığı için valizdeki eşyaları alıp tek tek kıyafet odasına dizdim Bayağı bir zaman geçmişti ve bitirmiştim.


Aslana kıyafet alıp odadan çıktım odaya girdiğimde kafamı saate çevirip saat 8.30 olduğunu gördüm.


Sonra da yatağa çevirdim bakışlarımı Aslan'nın uyandığını gördüm aslanı gördüğüm için gülümsedim yanına gidip ona baktığımda esneyerek bana bakıyordu.


" günaydın aslanım"diyerek


ona bakmaya devam ediyordum ağzından elini çekip o da bana baktı.


"Günaydın anni ne saman uyandın ki"diyerek bana sormuştu.


" biraz erken kalktım anneciğim"demiştim ona sonra da onu kucağıma alıp tuvalete gidip ihtiyaçlarını giderdikten sonra tuvaletten çıkıp kıyafetini giydirdim.


Aslan'nın kıyafetini giydirmesini bitirdikten sonra onu kucağıma tam almıştım ki Kapı çaldı"gel"diye seslenimiştim bunu dememle kapı açıldı odaya sonra da Ares girdi.


"Günaydın lena "demişti bana bakarak sonra da kucağımdaki aslana bakıp.


"günaydın aslan" demişti aslana bakarak "Günaydın ares" demiştim ares gülümseyerek "günaydin ayes dayi"demişti aslan bi anda Bunu duyduğumda şoka girdim bir anda benimle birlikte Ares' te şok olmuştu bunu demesine karşı.


"Ne doğru mu duydum Bana mı dayı dedi" demişti bunları derken ares'sin sesinden mutluluk okunuyordu resmen.


ben de buna karşı kafamı sallamıştım şaşırmıştım pek aslan kimseye bir anda böyle şeyler hitap etmezdi. bunlar dedikten sonra da aslanı bir anda kucağımdan alıp kendi kucağına aldı.


Sonra zaten odadan çıkıp aşağı indik yemek odasına gidip herkesin orada olduğunu ve bir tek biziler eksik olduğumuzu gördüm.


Biz de yerimize oturup kahvaltı etmeye başladık yemeği bitirdikten sonra hep birlikte salona adımlamıştık ve orada oturmuştuk.


Sonra da lia Hanım konuşmaya başladı bir anda" Ah Evet kızım seninle pek konuşamadık dün ama kendinden biraz bahseder misin kızım" bunları derken bana bakarak söylemişti.


" ben de bilemedim ama ne diyeceğimi Eğer siz sorun bende cevaplayayım isterseniz" bunu dedikten sonra herkese onaylamıştı bana Soru sormaya başlamışlardı.


" Okuyor musun Lena"diye sormuştu aras" Hayır okumuyorum" diyerek onu cevaplamıştım diğerlerdi soru sormuştu falan bir saat sonra herkes bazıları işleri oldukları için evden çıkmıştı bazıları da odasına dağılmıştı.


Lia hanımla vakit geçirmiştik falan tüm gün aslanla oyun falan oynamıştım akşam olmuştu Herkes eve gelmişti sonra da yemekleri falan yedikten sonra.


herkes Odalar dağılmıştı aslanı uyuttuktan sonra kendime pansuman yapıp bitirdikten sonra.


yatağa girip uzanmıştım uyumaya Çalışıyordum ama olmadı bir türlü uyuyamadım sonra da susadığımı fark edip odadan çıktım.


mutfağa inip kendime su doldurduktan sonra suyu içip öyle teras gibi bir yere çıktım terasa baktığımda orada Ayaz'ın oturduğunu gördüm.


onun yanına gidip oturdum yanına bana dönmeden" Niye uyumadın" diye sormuştu bana ben de ona dönerek


"Uyku tutmadı Sen niye uyumadın ki ayaz" diyerek ona cevap verdim Çok geçmeden de bana cevabı verdi "Uyku tutmadı beni de o yüzden ayaktayım" diyerek beni cevaplamıştı.


Ondan sonra da konuşmamıştık sessizce gökyüzüne bakmıştık aradan 10 15 dakika sonra esnemeye başlamıştım Uykum gelmeye başlamıştı artık öyle uyku bastırmıştı ki oracıkta uyumuştum dikkat etmeden en son hatırladığımda Ayaz'ın beni kucağına alıp odama götürdüğünü hatırlamıştım en son sonrası da yoktu zaten uyumuştum herhalde.


~~~ o olayladan 2 hafta sonra~~~~~~~


Bazı ile konuşuyordum abilerin arada geçiyor diyaloglarımız ama vakti En çok da aras'la ve ares'le vakit geçirmeye alışmıştım 2 hafta boyunca birde Ayaz ile konuşmayı çok alışmıştım bu 2 haftada leo da konuşuyorduk bu evde en çok ares alışmıştım aslanla birlikte alışmıştık ona.


Ares ve Aras şu anda avlunun ortasında aslanla birlikte oyun oynuyorlardı ama ben de mutfakta atıştırmalık bir şeyler hazırlamıştım onlara meyve gibi şeyler hazırlamıştım sağlıklı bir şeyler yesinler diye hazırladıklarıma avluya götürmeye başladım Tam bitirdim derken kapı çalmıştı elimdekini masaya bırakıp kapıya doğru gidip kapıyı açtığımda karşımda asker üniformalı biri duruyordu Arkamdan bir ses duymuştum"ABİ" Diye bağırarak karşımdaki Duran kişiye sarılmıştı abi derken bu kimdi şimdi.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Hatam varsa kusura bakmayın şimdiden


Sizce Kim bu adam ve neleri oluyor acaba


Oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum


Bebeklerimm


Ayaz sizce de nasıl biri


Ares Sizce de nasıl biri


Aras sizce de nasıl biri


Lia hanım sizce nasıl biri


Ahmet bey sizce nasıl biri


Bu bölüm bu kadardı uzun yazdım yani bu bölümü yani bayağı bir uzun herhalde Eğer hatam varsa kusura bakmayın aşklarım tam 945 kelime yazdım bu sefer


Sizin için artık ilerledikçe bölümler artar bu kelimeler yani neyse


Kimseye buradan cevap veremiyorum o yüzden kusura bakmayın aşklarım


Oylarınızı ve yorumlarınız bekliyom asklarimmm


Loading...
0%