Yeni Üyelik
22.
Bölüm

8 Bölüm

@melisamelisa248

Hellüüü asklarimmm nabersiniz

Umarım iyisinizdir inşallah


Medyadaki de Barlas karakterimiz en büyük abi yani


Hadi O Zaman bölüme okumaya geçelim


Fikirlerinizi yorumlarda belirtin Lütfen

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kapıda yaşanan olaydan sonra hepimiz avlu'daki oturma takımında oturuyorduk şu an şu anda başka bir bilgi daha öğrenmiştim bu gelen kişide en büyük abimmiş.


bir tek ben miyim kız acaba Umarım başka kız kuzenlerde vardır.


En büyük Abimin adı da Barlas mış ve askermiş ve 35 yaşındaymış buradan Neden olmadığını nedenini şu olduğunu öğrendim görevdeymiş O yüzden burada değilmiş ve benden haberi yokmuş Bunu öğrendiği zaman bayağı evdeklerini bir sert çıkışmıştı onlara .


Bu olayda öğlen vakti yaşanmıştı ve o olayın üzerinden 6 saat geçtin sonra biz yemeği yedikten sonra Şu an avlu'da oturuyorduk hep birlikte Herkes birbirine bakıyordu kimse konuşmuyordu ortam sessiz olduğu için iyice gergin oluyordum ve bunun üstüne yetmezmiş gibi Barlas bana ve kucağımadaki aslana bakıyordu ben iyice geriliyordum.


Ay iyice korkmaya başladım ondan neyse en iyisi buradan kalksam çok iyi olur.


Evet buradan kalk Bence de lena.


Kafamı lia hanım ve ahmet beyin oturdukları tarafa çevirip onlardan odaya çıkmak için izin isteyip izin verdiklerinde sonra ayağa kalkıp Onlara iyi geceler dedikten sonra kaldığım odaya çıktım aslanı yatağa bıraktıktan sonra kıyafet odasına gidip aslanın pijamalarını alıp odaya geri dönüp aslana pijamaları giydirdikten sonra onu yatağa yatırıp onu uyuttuktan. sonra kıyafet odasına gidip kendini pijamalarımı alıp oradan çıktıktan sonra pijamalar yatağa bırakıp lavaboya gidip kendime pansuman yaptıktan sonra lavabodan çıkıp yatağın üstündeki pijamalarımı alıp giydikten sonra yatağa girip uyudum.


~~~~~~sabah saat 8.00 vakitleri ~~~~~


Yüzümde birinin elini hissediyordum gözlerimi hafif açtıktan sonra görüş açıma Aslan'nın yüzü girdi Aslan uyandığımı gördükten sonra yanağımı öpüp"günaydin anniş"demişti ve sonra diğer yanağım öpmüştü sonra da Ben sırtımı yatak başlığına verip onu kucağıma çektim çektikten sonra onun yanaklarını öpüp"günaydın aşkımm"demiştim ona gülümseyerek o da bana gülümseyerek bakıyordu onu kucağıma alıp yataktan kalkıp Tuvalete gidip ihtiyaçlarımızı giderdikten sonra oradan çıkıp kıyafet odasına gidip kendimize kıyafet seçmiştik seçtiğimiz kıyafetleri giyip odadan çıkıp erken olduğu için avlu'daki oturma takımlarına gidip orada oturduk.


Aradan 5 dakika geçtikten sonra Barlas aşağı inmişti merdivenlerden inip yanımıza gelip karşımdaki koltuğa oturmuştu"günaydın lena"demişti bunları gözülerime bakarak" günaydın barlas"demiştim ona karşı ondan sonra da gözlerini kucağımdaki aslana indirip Sonra da bana baktı ve"aslan kaç yaşındaydı lena "diye sormuştu " 2 yaşında ama 2 ay sonra 3 yaşında olacak niye sordun ki" demiştim "Öylesine merak ettiğim için sordum Umarım sakıncası yoktur" diyerek bana cevap vermişti Ben de buna karşı "sakıncası yok tabii ki" demiştim sonra da hiç konuşmamıştık herkes gelmişti kahvaltıya geçip kahvaltı etmiştik ve sonra da kahvaltıyı bitirdikten sonra bazıları şirkete gitmişti evde bizimle birlikte lia Hanım ve Barlas vardı.


Şu an salonda oturuyorduk barlas ve lia Hanım sohbet ediyordu Ben de onları öyle dinliyordum.


Lia Hanım bana dönerek şunları dedi" Lena ne dersin pazara gidelim mi"diye sormuştu bana" olur gidelim pazara" diyerek ona cevap vermiştim "Hadi O Zaman odaya çıkıp hazırlanalım öyle gidelim" Bunlar dedikten sonra ayağa kalkıp gitmişti salondan sonra ben de yanımda oturan aslanı kucağıma alarak oradan çıkıp kaldığım Odaya girdim sonra da kıyafet odasına gidip kıyafet seçmeye başladım bize.


Önce Aslana seçtiğim kıyafeti giydirdikten sonra onu odaya bırakıp kıyafet odasına girip kendime seçtiğim kıyafeti giydim.


Kıyafetlerimi kapalı giyinmiştim Çünkü vücudumdaki yaralarımın Kimsenin görmesini istemiyordum.


Aynada kendime baktıktan sonra odaya dönüp aslanı kucağıma aldıktan sonra aşağı indiğimiz zaman onları çoktan hazır olduğunu gördüm evden çıkıp arabaya bindik.


( arkadaşlar Bu arada Mardin hakkında Bilmiyorum pek bir şey o yüzden burada kafamdan sallıyorum Yani çoğu şeyleri Kusura bakmayın lütfen)


~~~~~~~~30 dakika sonra~~~~~~~~~~


Pazar olan yere gelmiştik Arabayı park ettikten sonra arabadan inmiştik şu an pazarda yürüyorduk Bayağıdır yürüyorduk yani lia Hanım almıştı bir şeyler benim yanımda da barlas yürüyordu lia hanım önümüzde yürüyordu.


Tam bir tezgahın önünde durmuştuk ki "liacım nasılsın " bunu derken lia hanıma sarılıyor du o kadın

"İyiyim badecim sen nasılsın " demişti o kadının da adının Bade olduğunu öğrenmiştim bizde barlas'la lia Hanım'ın arkasında duruyorduk ve kadın arkasında Bir tane adam duruyordu Büyük ihtimalle oğluydu


Ay adam çok yakışıklı Lena değil mi.


katılıyorum iç ses çok yakışıklı biri Ay iyi ki bunlar dışımdan söylemedim çünkü yanardım ay utancımdan . Bunları düşünürken adamla Göz Göze geldik onun gözleri resmen kara delik gibiydi İnsanın baktıkça bakası geliyordu kalbimin ritmi bozulmuştu resmen şu an Gözlerim ondan kaçırdım bir anda yanaklarım büyük ihtimalle kızarmıştı ya Neyse düşünme Lena öyle şeyler adamdan resmen etkilenmiştim Neyse zaten kimse beni sevmez sevemez çünkü Kim sever ki çocuğu olan bir kadını bunlar aklıma geldiği an gözlerim hafif dolmuştu Neyse düşünmemem gerek bunları bir anda lia Hanım bana seslenmesi ile onlara dönmüştüm.


"Efendim lia hanım " diyerek onu cevaplamıştım "Kızım bak bu benim çok yakın arkadaşım Bade ve arkasındakide oğlu da Karan" diyerek onları tanıtmıştı bana" tanıştığıma memnun oldum kızım sen ne güzelsin öyle maşallah aynı annen gibi güzelsin" demişti bana bakarak" Ben de memnun oldum efendim tanıştığımıza" demiştim ona bakarak "lia kızının adı neydi ve kucağındaki çocuk kardeşim ki" diyerek sormuştu lia hanıma "kızımın adı lena ve kucağındaki de kardeşi Değil oğlu"diyerek onu cevaplamıştı.


"Yaa öyle mi Allah bağışlasın Bu arada torununun adı neydi lia" diye sormuştu lia hanıma bakarak. " torunumun adı Aslan"diyerek onu cevaplamıştı Bade Hanım'ın gözü yanımdaki barlasa kaydığı zaman "nasılsın barlas oğlum" diyerek ona sormuştu "iyiyim bade teyze sen nasılsın "demişti " iyiyiz çok şükür oğlum" diyerek onu cevaplamıştı Bade Hanım" Ee sen nasılsın lena kızım" demişti bana bakarak" iyiyim Bade hanım siz nasılsınız" demiştim ona" kız Hanım ne ya teyze diyeceksin teyze de bakayım Teyze de bakayım bana" demişti "bade teyze" demiştim ondan sonra bana başka bir şey dememişlerdi üstümde bakışlar hissediyordum Karan'nın bakışlarını hissediyordum üstümde" Ee sen nasılsın Karan oğlum diye sormuştu lia Hanım karana" iyiyim lia teyze Sen nasılsın demişti "iyiyiz çok şükür oğlum" diyerek onu cevaplamıştı biraz daha konuşmuşlar da sonra da lia Hanım onları akşama yemeğe davet etmişti ettikten sonra vedalaşmış ve onlar pazardan çıkmıştı.


Biz pazarda biraz daha dolaşıp ihtiyaç ne Varsa almıştık sonra da pazardan çıkıp Arabayı nereye park ettiysek oraya gidip arabaya bindikten sonra eve doğru yol almıştık.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Ee sizce nasıl bölümü bebeklerim


Sizce barlas nasıl biri


Bade teyze nasıl biri sizce


Sizce karan Nasıl biri sizce


Karan'nın artık İlerideki bölümde onun karakterini gösteririm artık Sizce lena'nın hayatında nasıl bir yere sahip olacak Hadi bakalım tahmin edin


Artık gelecek bölümde ve onların karakterin falan gösteririm artık

Lena'nın ve Aslan'ın giydiği kıyafetler medya da

Tam 1065 kelime yazdım bayağı yazmışım yani artık


Oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyor olacağım bebeklerim öptüm hadi bay gelecek bölümde görüşürüz


Loading...
0%