Yeni Üyelik
1.
Bölüm

-TANITIM-

@melisayildiz

YENİ KURGUMUN TANITIMINA HOŞGELDİNİZ. NASIL BİR KİTAP OLACAĞINI BERABER GÖRÜCEZ. HADİ O ZAMAN BAŞLAYALIM..

Karakterlerimizi tanıyalım öncesinde. İlk olarak kızımız Hicran Saye Sönmez. Mavi gözlü, kızıl bakır rengi saçlı. Beyaz tenli. Zayıf, 175 boyunda. Zengin ve kocaman bir ailesi var. Ancak Hicran bilinmeyen bir şekilde daha 13 yaşındayken kayboldu. Tam dört yıl sonunda ise bulundu ama bambaşka birisine dönüştü. Aile kızlarını tanıyamaz olmuştu.

Diğer karakterimiz Karan Yavuz Şahin. Kumral saçlı. 190 boyunda normal kilo mükemmel kaslarımla ve kusursuz yüzüyle çok yakışıklı. Ela gözleri var. Sinirlendiğindeyse karanlıktan daha karanlık. Tehlikeli, birçok işe bulaşmış acımasız bir mafya. Kapalı bir kutu adeta. Kimse tanımıyor, ailesini bilmiyordu bu MAFYANIN. Onun da yaşanmışlıkları vardı belkide, ruhu yaşlı bir çocuktu belki o da kimse bilemez.

TANITIMIM BU ŞEKİLDE. 1. BÖLÜMDE BİZDE ONLARIN SERÜVENLERİNE KATILICAZ. ZAMAN GEÇİCEK. GÜN GELİCEK DEVRAN DÖNÜCEK. MUTLU OLUCAZ BELKİ ONLARIN MUTLULUĞUYLA. ÜZÜLÜCEZ ONLARIN YAŞADIĞI KIRGINLIKLAR LA. AMA EN SONUNDA MUTLU KAPATICAZ KİTABIN KAPAĞINI. MUTLU KAPATMAMIZA FIRSAT VERMEZLERSE YIRTICAZ, ATICAZ YENİ BİR SAYFA AÇICAZ KENDİMİZE.

UNUTMAYIN, HERŞEY BİZİM ELİMİZDE, HERŞEYE RAĞMEN...

Loading...
0%