Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1.BÖLÜM

@melisinayi_009

12.sınıfın son haftalarıydı babam sürekli bana bağırıyor az çalıştığımı söylüyordu . YKS’ye 1 gün kalmıştı artık babam o kadar üzerime geliyordu ki bir yandan da eski erkek arkadaşım bana 10.sınıfa geçerken sarhoş olup ‘ucube’ diyerek mesaj attığından beri anksiyete ataklarım artmıştı. O an bilincimdeki her şeyi salladığım bir numaraya yazdım .

Siz : Rahatsız ediyorsam kusura bakmayın. Anksiyete atağı geçiriyorum ve içimdekileri artık kusmam lazım.

Babam sürekli baskı uyguluyor mühendis olmam için eşit ağırlıktan ilerlememe izin vermiyor . Belki bu mesajları görmeyeceksiniz bile ama ben dayanamıyorum yarın YKS’ ye gireceğim ve kendimi çok kötü hissediyorum . Eski erkek arkadaşımın bana ucube diye hitap ettiği anlar geliyor sürekli aklıma zamanında beni çok severken ne olduda sarhoş olup bana hakaret edecek noktaya geldi bilmiyorum.

0530***** kişisini whatsapp dan sildiniz.

5 yıl sonra

Bir asker olmuştum , bir bordo bereliydim ve şuan gizli görevdeydim artık Şırnak’ta çalışıyordum. Birkaç asker esir düşmüştü ve onlara yardım etmem lazımdı . Buradaki ele başlarına gittim ve cilveli bir şekilde konuştum.

‘’Maraz… Bu askerlerle ben ilgilenmek istirem, hem akşama haşatları çıkar he?‘’ Piçin yüzünde arsız bir gülümseme oluştu ‘’Akşama benimde sana bir sürprizim vardır Zerha ‘’ demişti kataterle götünden girip ağzından çıktığım piç. Buradaki adım Zerha idi . ‘’Merakla bekliyorum sürprizini .’’ dediğim gibi askerlerin tutulduğu depoya yürüdüm. Kapıda iki kişi vardı

ikiside beni arsızca süzerken kapıyı açtım ve askerleri süzdüm her biri nefretle bakarken bir tanesi şaşırmıştı yüzü çok tanıdıktı ama nerde gördüğümden emin değildim. Askerlerin başlarında toplam yedi piç vardı. ‘’Askerlerle ben ilgilenecekmişem Maraz dedi de hayde çıkın. ‘’ dememle altısı çıktı çıkmayan bana yaklaştı ve elini vücuduma sürtmeye çalıştı . Elini hızla tutup büktüm saçıma asılacağı anda tekme attım ve ‘’Bir daha bene dokunursan bunu Maraz’a derim. Şimdi de hayde git. ‘’ dedim ve çıkmasını bekledim.

Cebimden anahtarları çıkarttım ve her bir askerin elini açtım , bana hala nefretle bakıyorlardı ama artık askeriyeye evime Şırna'ğa dönmek istiyordum. ‘’ Bana bakmayı kesin ve buradaki silahlardan alın hemen acilen çıkmalıyız .’’ dememle birlikte birinin bana sarılması bir oldu, ‘’Kardeşim sonunda buldum seni ,sonunda babamın emanetini buldum canım kardeşim Mısra’m benim…’’ demesiyle dondum. ‘’Komutanınız kim? Alın askerinizi üzerimden lütfen tanımıyorum sizi’’ dedim hızla ve uzaklaştım bana tanıdık gelen yüzden .

‘’Ne demek tanımıyorum Mısra abicim ne demek tanımamak?! ‘’ dediğinde ‘’Beyefendi burdan çıkalım sonra beni istediğiniz kadar kardeşiniz sanın ama-‘’ dememe kalmadan kapı hızla açıldı ve bir anda karnıma tekme yedim ‘’ demek hainsin he Zerha ! ‘’ diye bağırıp bir anda saçıma asıldı ve beni tavandaki zincire bağladı her bir askere yaptığı gibi. ‘’Ne o sizin fareleriniz kapana kısılıyor diye üzüldün mü piç ay kıyamam.’’ Diyerek kahkaha attım ve bir tekme daha .

O bana işkence etmekle uğraşırken ben hızla askeriyeye konumumuzu atacak olan sinyal vericiyi aktive etmiştim nasıl mı tabiki de tekmeleriyle bana kan kustururken kemerimin kopçasını sıkarak. İçeri birisi girdi Arapça konuştu ve ben arapça biliyordum ben ve burdaki bir asker hakkında bir şeyler söyledi ama inanmak istemedim benim ailem yoktu ben onları silmiştim ki Maraz denen it bana baktı ve konuştu piç gülüşü ile…

‘’ Komitan senin kardeşini kaçıran kişi benim biliyorsun? ‘’ dedi iğrenç ifadesiyle az önce bana kardeşim diyen askere bakarak ,ardından bana baktı ‘’Senin kardeşin budur ha bilesin ama çok yaziktir birazdan hepiniz gebereceksiniz.’’ Demiş ve kahkaha atmıştı dışarıdan silah sesleri gelirken bozkurtlarımızın ve Asenalarımızın geldiği çok belliydi.

Hızla içeri giren timime baktım gururla gülümsedim hepsine , Hazal ile göz göze geldik hızla yanıma geldi ve ellerimi açtı ardından sıkıca sarıldık. Hemen yaram var mı? Diye baktılar ben ise Maraz’ın kaçtığını görüp peşine düştüm hızla Hazal da arkamdan geliyordu. ‘’Komutanım durun ! KOMUTANIM! ‘’ ben hızla Maraz’a yumruk atmaya başladım ve konuştum. ‘’Beni sen mi kaçırıp o piçlere verdin !? ‘’ cevap vermedi boğazını sıktım ‘’KONUŞ LAN İT!’’ ‘’CEVAP VER LAN KOMUTANIMA!’’ diyerek beni Maraz’dan uzaklaştırmıştı Hazal.

Maraz ağzını araladı güldü ‘’Ben mi niye ben kaçırayım-‘’ demiş ve cümlesi bir kurşun sesi ile yarım kalmıştı kurşunun geldiği yöne baktığımda hiç beklemediğim bir yüz gördüm .

 

 

 

 

Loading...
0%