Yeni Üyelik
1.
Bölüm

İlk yudum

@meraz_3

İlahi bakış açısı

 

Eliyle alnından akan terleri sildi Aras. Oynadıkları oyunun hırsına kapılmış bir şekilde kaşlarını çatmış, gözlerini karartmıştı. “Topu yolla! ” diye bağırdı biri arkasından. Dinlemeden ilerledi ilerledi ve ilerledi. Tam topu kaleye atacaktı ki önüne geçen çocukla yere düşmesi bir oldu. “Aptal mısın kardeşim! Ne diye karşıma çıkıyorsun!? ” diye bağırdı Aras karşısındaki çocuğa. Hızlıca ayağa kalktı ve bir kaldırımın kenarına oturdu. Kanayan dizlerine baktı önce. Sızlıyorlardı. “Çok acıyorlar mı? ” dedi

sonra ona bir kız çocuğu. Aras ne diyeceğine şaşırdı ve küçük kız çocuğuna ters bir bakış atıp ilerledi.

Polis karakoluna gelmişti dizleri hala kanıyordu.”Sikeyim”dedi “Polis karakolundayız doğru konuş”dedi birisi.Aras başını kaldırdığında kadına sertçe baktı “Demek ismin İlkim,memnun oldum bende Aras” “Memnun oldum Aras” dedi İlkim.Birbirlerine uzun süre baktılar,”Numaranız?”dedi Aras. “Pardon!?” Diye bağırdı İlkim.Aras İlkimi kolundan tuttu ve dışarıya çıkardı Aras aralarındaki mesafeyi kapatmıştı İlkim uzaklaşmaya çalışsada Aras onu sertçe tuttuğu için uzaklaşamıyordu İlkim Arasa sertçe tokat attı ve oradan koşarak uzaklaştı.

“Gel sana bir şey göstericem”İlkim ağlamaya başladı o anı hatırlayınca kötüleşiyordu,bir yere oturdu ve suyundan içti nefes nefese kalmıştı.Sevgilisi yanına gelip “İlkim! iyi misin?” Diye sordu.İlkim bir şey çaktırmamaya çalışıyordu “iyiyim Alp”bir yudum daha suyundan içti İlkim,Aras’ı görmüştü.Arad onu takmadı ve yoluna devam etti.”Piç!” Diye bağırdı İlkim sokak ortasında herkes ona bakıyordu,İlkim’in umrunda değildi.Alp onu sakinleştirmeye çalışsada çalışamamıştı İlkim koşarak her zaman küçüklüğünde gittiği bir yere gitti.Karşısına baktığında Aras vardı karşısında İlkim boş bir şekilde baktı Aras’a “Neden burdasın?” “Seni takip ettim desem yalan olur her zaman buraya gelirim.” “Emin misin?” “Evet”dedi Aras.İlkim ayağa kalktı ve “Kimsin?” Dedi.”Biz senle tanış bile değiliz yoksa bu güzelliğime mi düştün?”Cilve yapmıştı İlkim ama gözleri suluydu.”Ben ve sana aşık olmak aklından bile geçirme!”dedi sertçe Aras.”İstemez!”Diyerek ordan uzaklaştı İlkim.”Annen seni sevmiyor kim seni sevsin!”bilmem belki severler.İlkim evine gelmişti Büyük bir villa sı vardı ve Büyük bir havuzu kendini havuza attı kıyafetleriyle,Havuzdan çıktığında üstüne bir havlu alması için hizmetliyi çağırdı”Nirgül abla bana havlu getirirmisin!?”dedi İlkim,Havluyu üstüne aldı ve odasına gitti üstünü değiştirdi ıslak saçlarına havlu sardı ve mutfağa indi bir şeyler atıştırmak için masanın üstünde en sevdiği yemek vardı.Masaya oturdu ve yemeğini yemeye başladı yemeğini yedikten sonra odasına çıktı ve yatağına girdi ve uykuya daldı.

Loading...
0%