Yeni Üyelik
3.
Bölüm
@meraz_3

Evden çıktığımda başım ağrıyordu."İyi misin?"diye sordu Alp "İyiyim,sadece başım ağrıyo" "hastaneye gidelim mi?"dedi Alp "Alp abartmasan mı!" Alp'e ters bir bakış attım ve "Nereye gidicez?"diye sordum."Benim işlerim var daha sonra buluşuruz" diyerek gitti. O zaman beden çağırır ki insan eve doğru ilerledim eve girecekken korumalar beni durdurdu onlara anlamdızca bir bakış attım."Neden?"dedim sakince "Aras Bey şuanda sizi eve alamayacağımızı söyledi." "Neden?" "Toplantı var" dedi soğuk bir tavırla. "Kaç saat sürer?" "Saat değil 1gün giremezsiniz" Ters bir bakıl arttım ve "Eşyalarımı versin ozaman!,onun evine meraklı değilim herkez orda ben neden giremiyorum!"dedim sertçe "Tamam eşyalarınızı getiriyoruz" Eşyalarımı getirdiler ve evden ayrıldım.Nereye gideceğimi bilmiyordum kulağıma kulaklıklıklığımı taktım ve ilerledim akşam olmaya başlıyor nereye gideceğimi bilmiyorum Arkadaşım Büge'yi aradım.Ama acmadi herkez benden kaçmaya çalışıyordu "Annen bile seni sevmiyor kim seni sevsin" Ağlamaya başladım.Birisi elimden tuttu Aras'tı neden burda olduğunu anlamadım ama dans ettik arkada şarkı çalıyordu "You are my church you are my place of worship I heart you're the plug, can I be the circuit?" Dansımız bitmişti "Neden ağlıyorsun?,kim yaptı bunu sana!?" "Kimse"

"Neden ağlıyosun ozaman?"

"Sanane" dedim ters bir şekilde.

"Yalan söylemeyi hiç beceremiyorsun. " dedi bana inanmayan bir ses tonuyla.
"Seni ilgilendirmeyen mevzulara burnunu sokma Aras. Sana ne benim hayatımdan ağladığım şeyden? " derken ona doğru çevirdim bedenimi.
"Sana duyduğum sevgiden dolayı bunları yapıyorum İlkay. " dediğinde şaşırmışçasına gözlerimi ona çevirdim.
"Ne? " dedim

"Kalbim seni çok sevdi İlkay. Sen olmadığında bir kutu ağrı kesici bitirmem gerekiyor. "
Hala olayın şokumdaydım. Ne demişti. Beni mi sevmişti kalbi. Anlamak için bir süre gözlerimi gözlerine kitledim. İçinde çok hoş bir ışık vardı bana bakarken.
"Sana aşık oldum İlkay"

Loading...
0%