Yeni Üyelik
4.
Bölüm
@meraz_3

 

 

“Ne” dedi ilkim şaşkınlıkla Aras onu kolundan tuttu ve kendine çekti “Yalandan!” “Ne yalandan!” “Seni sevmem çünkü sen katildin katili neden seveyim” “Katil mi bunu nerden biliyosun?”

Dedim şaşkınlıkla “Yanındayd-“ Derken İlkay bayıldı.Aras’ın kucağına düşmüştü Aras onu kucağına aldı İlkay’ın başı Aras’ın göğsündeydi.Aras onu eve götürdü ve yatağına yatırdı İlkay uyanana kadar yanında bekledi Sabah olmuştu İlkay gözlerini aralayıp elini tutan kişiyr baktı Aras’tı.”Beni gerçekten seviyor musun?” “Hayır” “Seni annen bile sevmiyo kim seni sevsin””Galiba annem haklı” “Annen ne alaka?” Dedi Aras “Seni ilgilendirmez annrm doğru söylüyomuş beni annem bile sevmiyo kim beni sevsin!!” Diye bağırdım ağlamaklı bir şekilde yataktan çıktım ve Bahçeye inip kendimi havuza attım Aras’ta benle beraber atladı ve belimden tuttu ve kendine çekti “Napıyos-“ un demeden Aras İlkay’ın dudağına yaklaştı ve onu sertçe öptü “you are my church you are my place of worship I heard you’re the plug can I be the circuit”diye bir şarkı çalmaya başladı Aras’ın öpmesiyle İlkay’da onu öptü.Koruma olan Burak gelmişti “Ab-“ “Ee çok pardon” Burak geldiğinde kendimi geri çektim. “Abla şey siz devam edin ben gidiyorum” “Burak!” Diye bağırdı Aras.Ben sudan çıkmıştım odama doğru ilerledim ve içim kıpırkıpırdı yatağımda dans ediyordum bunu neden yaptığını bilmiyordum.Kapım çaldı “Gir”dedim kendimi toparlayarak Arad gelmişti “Kusura bakma” dedi “Anlamadım?” “Kusura bakma yapmamalıydım benim için bir hataydı” demişti şok içindeydim.Neden bunu demişti “Sen iyice kafayı yemişsin. Sen iyice şaşırmışsın Aras! ” dedim bağırarak. Beni öptükten sonra bendem özür dileyemezdi benim rızam olmadan bunu yapamazdı

"Sadece bir hata dedim niye anlamıyorsun! " dediğinde şaşırmış gözlerle ona bakmayı sürdürdüm. Kafayı gerçek anlamda yemişti

"Bir daha yapmayacalsın zaten. Bına ben artık izin vermeyeceğim. "
"Ne demek istiyorsun sen? "
"Bir daha yoluma çıkmayacaksın. Beni ne göreceksin ne de seveceksin. Bunu o aklına sok yoksa…"

"Yoksa ne! " diye kükredi en sonunda. Bunu beklemediğim için olduğum yerden sıçramıştım.

"Yoksa gider başka şehirlere tanılınırm. Beni bukamayacağın yerlerde yaşarım. Böylece hiç bir zaman bana böyle bir hatayı yapamayacaksın. " dedim ona doğru sert adımlar atarken.

"Ben seni seviyorum ve bunda da bir sakınca görmüyorum İlkbaharım. "
"Ama sen o ilkbaharı sonbahara çevirdin Aras. " dedim ve kapıya doğru ilerledim. Burdan biran önce çıkmalıydım. Yoksa bir daha asla çıkamayacaktım.
"Eğer seni kırdıysam darıl bana," diye başladı o naif sesi

"Ama birgün beni ararsan bak ruhuma, " dediğinde adımlarımı durdurdum. Bu şarkıyı daha önce bir yerde duymuştum.
"Birden gecem tutarsa güneşi çevir bana,

Sevgilim bağışla biraz zor olsada. " diye eklediğinde tam arkamdaydı. Nefesini ensemde hissedebiliyordum.

"Yapma…" dedim çaresizce

"Yapma, gidemiyorum. Bırakmam lazım bırakamıyorum. " dedim gözlerimi kapatırken.

"Bırakma işte İlkbahar. Bende bunu istiyorum. " dedi ve ellerini belime götürdü.

"Çok adisin. "
"Çok güzelsin. Her anlamda. "

 

Loading...
0%