Yeni Üyelik
24.
Bölüm

23.Bölüm(SALDIRI)

@merhal26

Bayram geçip gitmişti bizde herzamanki gibi rutin hayatımıza geri dönmüştük Murat yine benim odamda kalıyordu. Beraber namazlarımızı kılıyorduk ardından Kur'an'ı Kerim okuyorduk sonra da Murat benden her seferinde ilahi söylememi istiyordu ne kadar utansamda yine de söylüyordum oda bende huzur buluyorduk.

 

Bugünde okula dersime gidecektim hazırlanıp odamdan çıktım. Avluda çiçekleri sulayan Zerde'yle biraz sohbet ettik.

 

"Zerde ne yaptın konuşabildin mi Baran'la"

 

"Yok gelin hanım ama göz önünde duruyorum cesaretimi toplayım müsait bir zamanda konuşacağım"

 

"Sen çok güzel ve iyi bir kızsın kendine güven Baran'ın senin sevgine ihtiyacı var"

 

"Gelin hanım seninle ilgili yanlış şeyler düşündüm özür dilerim sen olmasan bu cesaretide toplayamazdım."

 

"Öyle düşünme geçti gitti ben unuttum sende benim arkadaşımsın" diyip konaktan çıkıp arabaya bindim. Kasım abi beni okula bıraktı.

 

2 dersim vardı onlara da girip çıktım. Okulda pek arkadaşım yoktu biraz laflayıp okuldan çıkıyordum eğlenmeden de eve gidiyordum. Kasım abi beni bekliyordu. Arabaya binip konağa bıraktı beni.

 

Murat

 

Bayram geçsede hala Ayşe'nin odasında kalıyordum Seçil'in yanına gitmek hiç içimden gelmiyordu hele geçen ki yakınlaşmasından sonra iyice soğumuştum düşünüp taşınıp kararımı vermiştim boşanacaktım.

 

"Kardeşim yüzünden düşen bin parça evlendiğinden beri yüzün gülmedi be oğlum"

 

"Ben bir karar verdim Asaf"

 

"Hayırdır ne kararı?"

 

"Seçil'den boşanacağım"

 

"Oh be vallahi boşanma olayına bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi oğlum yine ben sana demiştim demek istemiyorum ama bu kız en başından beri sana uygun değildi İstanbul da seni bozmuştu resmen tanıyamamıştım seni."

 

"Haklıymışsın kardeşim artık benimde aklım başıma geldi ozamanlar şeytana uymuşum Ayşe'ye karşı hislerim de kendime konduramamıştım meğerse benim için en doğru kişi Ayşe'ymiş onu sevdiğimi geçte olsa anladım onsuz bir günüm dahi geçmesin istiyorum"

 

"Oğlum sen kör kütük aşık olmuşsun ta ilk gördüğümde bilmiştim sizin birbirinize olan hislerinizi de sana diyemedim işte birde Seçil çıkmıştı ama zararın neresinden dönsen kârdır geç olmadan boşan ve Ayşe'ye aşkını söyle."

 

"Bu akşam Seçil'le konuşacağım. Ayşe'ye de boşandıktan sonra açılacağım tertemiz sayfayla başlamak istiyorum saf masum ve tertemiz aşkımızı yaşamak istiyorum."

 

"Hadi bro hadi kalk git biran önce bitir bu işi"

 

Asaf'la konuştuktan sonra şirketten ayrıldım. Konağa geldim ilk işim Seçil'le konuşmaktı onun için odaya girdim.

 

"Seçil seninle konuşmak istiyorum"

 

"Konuşalım aşkım çocuk yapmak mı istiyorsun"

 

"Hayır konunun onunla alakası yok , ben boşanmak istiyorum."

 

"Ne , ne demek boşanmak istiyorum hayır boşanamazsın ben boşanmıyorum o kızın yüzünden değil mi ne yaptı etti seni ağına düşürdü hergün boşuna gitmiyorsundur heralde onun odasına değil mi bende bulamayıpta onda bulduğun şey ne?"

 

"Seçil yine başlama Ayşe'yle alakası yok ben kendim istiyorum boşanmayı anlaşamıyoruz güzel bir evliliğimiz yok sende farkındasın."

 

"Kabul etmiyorum Murat boşanamazsın benden mahvederim sizi"

 

"Hiç birşey yapamazsın Seçil daha fazla uzatma bitti." diyip odadan çıktım aşağı akşam yemeği için masaya indim Seçil arkamdan bağırıyordu ama onu duymak istemiyordum.

 

"Ben bitti demeden bitmez Murat Kırhan."

 

Kendimi rahatlamış hissediyordum akşam yemeği için herkes masaya geçiş yapıyordu Seçil bağırarak koşarak aşağıya geldi.

"Seni masum görünümlü şeytan elimden kocamı alamayacaksın" diyerek Ayşe'nin başındaki şalı tuttuğu gibi çekti attı. Hiç birimiz böyle bir saldırıyı beklemiyorduk. Ayşe elleriyle saçlarını kapatmaya çalıştı. Sonra koşarak odasına çıktı. Babam ve Baran Ayşe'nin saçlarına bakmamak için kafalarını çevirdiler. Seçil'in yaptığıyla deliye döndüm. Benden önce babam davrandı.

 

"Murattt karına sahip çık haddini bildir yoksa ben bildiririm oda hiç iyi olmaz."

 

"Seçil bunu nasıl yaparsın sen ha odaya git beni bekle." Kadına şiddete karşıydım ona karşı asla şiddet uygulamayacaktım ama artık onu bu evde görmek istemiyordum biran evvel evden gönderecektim.

 

Hemen Ayşe'nin yanına çıktım nasıldı kim bilir saçlarını kaç yıldır kimse görmesin diye saklamıştı helali görsün diye Allah rızası için kapanmıştı. Seçil'in bu yaptığının izahı yoktu.

 

Odadan içeri girdiğimde Ayşe oturmuş ağlıyordu bunları hiç haketmemişti hepsi benim yüzümdendi içimden kendime küfürler ettim.

 

"Ayşe'm bunun izahı yok biliyorum ama saçlarını hiç kimse görmedi inan bana Seçil'in bu yaptığı affedilir değil yarın bu konaktan gidecek onu boşayacağım."

 

Neler desemde Ayşe hala ağlıyordu çok gücenmişti. "Sana yaşattığım herşey için özür dilerim beni affet" ellerimle yüzünü avuçlarımın içine alıp bana bakmasını sağladım. Tepki vermedi kaçmaya kalkmadı gözlerini dikip bana baktı.

 

 

"Ayşe ben sana aşığım" diyip ona doğru yaklaştım. Dudaklarımı dudaklarına değirdim. Küçük dolgun dudaklarının tadına baktım. Yine tepki vermedi geri çekilecektim ki bilir bilmez dudaklarını kıpırdatıp karşılık verdi. O gece dünyalar benim olmuştu ona sanki kırılgan bir çiçekmiş gibi incitmek istemeyerek , ürkütmeden nazikçe davrandım. Nihayet birbirine hasret iki yürek iki beden bir bütün olmuştu.

Ve Murat Ayşe'sine kavuşmuştu.

 

 

 

 

Bölüm sonumuz yorumlarınızı ve oylarınızı bekliyorum 😊

 

Loading...
0%