Yeni Üyelik
11.
Bölüm

10.Bölüm❤️💛

@merildaa_

Arkdaşlar Zeii kitabı final yapmış depresyondayım ama sizi bölümsüz bırakamam 2.000 okumayı geçmişiz hepinizi çok seviyorum desteklerinz için hepinize teşekkür ederim bu bölümü Zei Yağmur Naz Lalina Aleyna başta olmak üzere hepinize gelsin sizi seviyorum DE HAYDİ BÖLÜME GEÇELİM

**********

"Abi?" dedim sorarcasına

"Abim" diyip kollarını boynuma doladı abim. Şimdi huzur bulduğum yerdeydim işte. Dört duvar değildir ev, bazen en güvende hissettiğiniz kişidir ev. Benim evim, yuvam, varım, yoğum herşeyim abimdi. Annem hep "Şimdi kavga ediyorsunuz ama günün sonunda yine birbirinizin yanında olacaksınız." derdi. Haklıydı ne kadar kavga etsekte günün sonnunda yine koyun koyuna beraber uyurduk.

Abim kollarını benden çekti ve yüzümü elleri arasına aldı "Abim bak o gözyaşların akmasın. Hem benim miniğim seni anlar o senin dün yemeğe katıldığını görmüştür kızmazki o sana." dedi. Beni sakinleştirmeye çalışıyordu, biliyordu çünkü biraz daha ağlarsam atak geçireceğimi.

Çaresizce abimin kollarını tuttum ve kendimi inandırmak istercesine "Kızmaz dimi görmüştür o beni? Hem ben o gün hiç mutlu değildim. Aram sordu bana neden dalgın olduğumu sordu ben ona yalan söyledim. Benim Aryam bana kızmaz değil mi abi?" dedim. Abim beni onaylıyordu sürekli en sonunda beni kucağına aldı ve gelen rahatlıla uyukuya daldım dalmadan önce abimin "Aram sen kendi arabana geç Kumsalı alıp bizim eve geçin benim bir işim var geliyorum." dedi ve o sırada burnuma gelen deniz kokusuyla kollarımı boynuna doladım ve kendimi karanlığa bıraktım.

*****

ARAM KESKİN

Kumsal çok güçlü bir kızdı. Bu takımından ve duruşundan bile belliydi. Ama içinde kimsenin farketmediği sadece güvendiği insanların yanında çıkardığı bir kız çocuğu vardı. Bunu bugün mezarlıkta görmüştüm Kumsalın abisi Murat ile yaşıttım. Kumsaldan sadece iki yaş büyüğüm. Muratı çok eskiden beri tanıyordum. Anlamıştım o kız çocuğu sadece abisinin yanında ortaya çıkıyordu.Murat Kumsalı bana vererek işinin olduğunu söyleyerek çıkmıştı. Kumsalı bana verir vermez Kumsal kollarını boynuma dolamış yüzünü boynuma yerleştirerek kendini kucağımda küçücük hale getirmişti.

Şimdi diyeceksiniz nasıl voleybolcu kız kucağında küçücük kaldı

Siz 1.96 olunca biraz öyle oluyor.

Neyse Kumsalı yan koltuğa bırakmış ve emniyet kemerini bağlayarak yerime geçtim.

*****

hepinizden çok özür dilerim bu kadar kısa ve kötü olduğu için ama biraz kötüyüm görüşürüz kontrol etmeden atıyorum

(kitabı silmek istiyorum ne düşünüyorsunuz)

Loading...
0%