Yeni Üyelik
11.
Bölüm

11. Bölüm

@merooo

 

Evet 1.65 bin okuma olmuşuz okuyan herkese teşekkür ederim çok mutlu oldum .hepinizi seviyorum :)

Not: bu okuma Wattpad uygulamasındaydı inşallah burdada böyle bir okunma olur:)

Hey bunu okuyan kişi evet sen neden okuyup yorum atmıyorsun ben sizin için yazam siz gidin beğenmeyin yorum atmayın kalbim kırıldı bilesinnnn

 

Gözlerimi zorlukla açabildiğimde saatin kaç olduğunu bilmiyordum. Ama havaya bakarsak güneş batmıştı. Biran önce banyo yapmak istiyordum. Sarsak adımlarla banyoya girdiğimde kıyafetlerimi çıkarıp kendimi sıcak suyun kollarına bıraktım.

 

Gözyaşlarım sıcak suyla karışırken kirpik gözlerim sızlıyordu. Benim suçum olmadığı halde neden yine acıyı ben çekiyordum. Banyoda üzerini giyinip dışarıya çıktı ne olduğunu anlamadan kapısı açıldı. Ayşe hanım Cemrenin saçından tutup sürükledi."şuna bak bizim soyadımıza leke getiriyor hanım efendi banyoda sefa çeksin oh ne güzel "Cemre kendini kurtarmaya çalıyordu ama elinden hiçbir şey gelmiyordu. Büyükhala Cemreyi kilere sokup kapıyı üstüne kilitledi. " Burda kalda aklın başına gelsin ben diyene kadar bu kapıyı kimse açmayacak" deyip ilerledi.

Cemre kapıya vuruyordu. " Çıkarın beni burdan lütfen çıkarın" Cemre sesi kısılana kadar bağırdı ama kapıyı kimse açmadı. Yere çöküp ellerini kulaklarına koydu. Kendi kendine sayıklamaya başladı" hayır hayır hayır" kendini durduramıyordu aklına o geliyordu.

 

Azat karahan'dan

 

Öfke kanımda kaynarken öğrendiklerim ile sinirle doluyordum. Yine suçsuz olduğu halde ona zarar verdim. Başımı geri yasladığımda Cemre 'nin ifadesi Gözümün önünden gitmiyordu. içeri giren Ali ile kafamı kaldırdım.

" Ağam yarın aşiret toplanacakmış " dediğinde kaşlarımı kaldırdım aşiret ne diye toplanıyordu.

" Aşiret niye toplanıyor" dediğimde ter içinde kaldı.

 

" Ağam karınızın biriyle ilişkisi olduğu konuşuluyor" duyduklarım ile yerimden kalktım boyuna yapıştım. " Ne demek lan ilişki yaşıyor kim bu yalanı uyduruyor lan" diye kükredi. Adam kan ter içinde kalmıştı.

"Ağam be-ben de bilmiyorum herkes öyle konuşuyor." Dediğinde adamı sinirle fırlattım.O Selçuk denen adamın hayatını bitirmezsem banada Azat demesinler. Kafamı çık anlamında işaret ettim. Bir sigara içmeye başladığımda etraf sessizdi. Sessizliği bölen şey telefonum oldu. Arayanın Zeynep olduğunu görünce açtım. Ağlamış şekilde konuşuyordu.

" Abi yetiş Ayşe hala cemreyi kilere kilitledi ne olur yetiş kapıya yaklaşmaya izin vermiyor " dediğinde sinirle " kapat geliyorum " işten çıkıp arabaya bindiğimde direksiyonu sıktım. Anasını satam bir bu eksikti. Direksiyonu sertçe kavradığımda konağa hızla geldiğimde arabadan çıktım. Kapıyı açtığımda fatma açtı. İçeri girdiğimde

" HALA" diye bağırdı.

Konakta ki halk ne olacağına bakıyordu. Büyük hala Azat'ın karşısına geçti. " Ne bağırıp çağırıyorsun" Azat derince nefes çekti içine " Anahtarı ver hala" dediğinde halası cevap vermedi " HALA SANA VER DEDİM" büyük hala anahtarı verdiği zaman Azat hız kaybetmeden kilere gitti kapıyı açıp içeri baktığında yerde yatan karısını gördü. Hemen yanına koştu nefesini kontrol etti. Nefes aldığını görünce rahatladı. Kucağına alıp dışarıya çıktı. Halasına bakıp kafasını salladı. Cemreyle birlikte odaya girdi. Kızı yatırıp doktoru aradı. Merdivenden aşağı inip Zeynep'e Cemrenin yanına gitmesini söyledi.

Azat yönünü kesmeden halasının odasına girdi.

" Sen ne hakla benim KARIMI ORAYA KİLİTLİYORSUN" Azat ayakta durmuş kadına öfke ile bakıyordu.

 

" Ses tonuna dikkat et Azat senin karşında Halan var " Ayşe hanım elini koltuğa vurup ayağa kalktı.

 

" Ben karşımda kim olduğunu biliyorum ama sen karşında kim var unutuyorsun benim karımı sen ne hakla oraya kapatıyorsun" Azat sonda öfkeyle bağırdı.

 

" Adı çıkan karın için mi bu bağrışın Azat ha o ne olduğu belli olmayan kız için mi karına bak soyadımıza leke getirdi kimlerle yatıp-" Azat son sözde elini aynaya geçirdi.

 

" Bir daha eğer bir daha benim karıma o lafı söylersen seni öldürürüm hala gözümü kırpmam bundan sonra Cemre ile muhatap olmayacaksın duydun mu beni hala bu son uyarım seni karımın yanında görmüyecem. " Azat öfkeyle kapıyı çarpıp çıktı. Kendine gelmesi gerekiyordu. Karısının yanında olması lazımdı. Eline baktığında çok kanadığını gördü umursamadı bu neydi ki daha kötülerini atlatmıştı. Azat merdivenlerden yukarı çıktı. Kaldıkları odaya girdi. doktor Cemrenin başında kontrol yapıyordu. Doktor gelenin Azat olduğunu görünce kendini topladı. Azat Zeynep'e kafasını işaret etti. Genç kadın bunun ne olduğunu bildiği için odadan çıktı.

" Nesi var doktor"

 

" Şuan durumu gayet iyi muhtemelen geçmişte yaşadığı bir olay bu durumu tetikledi ve konuşmaya bilir. " Dediğinde Azat şaşırdı. Kaşlarını kaldırdı." Konuşmaz derken " deyip devamını getirmedi.

 

" Dediğim gibi muhtemelen geçmişte bir olay yaşadı ve bu durum onu tetikledi bazı hastalarımız o travma sonucu konuşmuyor şuan uyuyor serum bittikten sonra kendisine gelir ne olur olmaz bunu size veriyim kendine zarar verebilir sakinleştiriciyi verip geçmiş olsun" deyip odadan çıktı.

 

Azat duydukları ile şaşkındı geçmişte ne gibi bir olay oldu da böyle hale geldi. Azat tekli koltuğa oturup eline pansuman yaptı. Cemrenin görüp korkmasını istemedi. Bir şeyleri düzelticem derken dahada bastırıyordu. Ne yapsa eline bulaşıyordu. Gözlerini kapatmış dinleniyordu. Yataktan kıpırdama hissedince gözlerini açtı. Cemre gözlerini kırpmış ne olduğunu anlamaya çalıyordu. Azat Cemrenin yanına gitti. Cemre Azat'ın geldiğini görünce geri kaçmaya çalıştı. " Azat yemin ederim ben bir şey yapamadım yapmadım" ağlayarak kendini ifade etmeye çalışıyordu. Kilerdeki yaşadığı korku bile aklına gelmiyordu. Azat küfür edip cemreye sıkıca sarıldı. " Hişt sakin ol ben sana inanıyorum" Cemre gözleri kızarmış bir şekilde çenesini Azat'ın göğsüne koyup alttan baktı." Ger-gerçekten bana inanıyor musun" Azat kızın bu tatlı ifadesi ile bir an dondu sonra aklına sorduğu soru gelince " sana inanıyorum" deyip sıkıca sarıldı. Cemre dünkü olayı düşünmüyordu çünkü ona birinin inanmasına ihtiyacı vardı. Bu isterse kocası olsun yine ihtiyacı vardı. Azat Cemrenin sakin nefes aldığını duyunca uyduğunu anladı. Azat'ın aklına doktorun söyledikleri geldi. " Cemre sen küçükken birşey yaşadın mı" diye sorunca Cemrenin gözlerinin önüne küçükken yaşadığı o korkunç olay geldi. Nefes almayı unutmuştu Cemre Azat Cemre deki değişikliği fark etti. " Ceme güzelim kendine gel Cemre" ama Cemre Azat'ı duymuyordu gözlerinin önündeki küçük Cemre ona ağlayarak bakıyordu.

 

Geçmiş ( 6 yaşında)

 

Cemre yine her zamanki gibi erken kalkmıştı. üstünü değiştirerek aşağıya inmişti. İçeri girdiğinde Ahmet abisi vardı. Cemre Ahmet abisini çok seviyordu. Onun yanına gidip kucağına çıktı. Ahmet Cemreye gülüp onu havaya kaldırıp indirdi. Cemre yaşadığı heyecan ile çığlık atıyordu. Ahmet Cemreyi yere bırakıp kaçmasını istedi. Cemre gülerek kaçıyordu. Ahmet onu yakalamaya çalışıyordu. Ahmet için kolaydı ama onun gülüşü için erkenden yakalamak istemiyordu. oyunları son bulduğu zaman ikisi dinleniyordu. Cemreyi çağıran Hasan ile Cemre onun yanına gitti.

 

" Hep Ahmet abin ile oynuyorsum benimlede oyna" Cemre oyun lafını duyunca kafasını salladı. Hasan Cemreyi kucağına almış kilere götürdü. Cemre neden buraya geldiklerini anlamamıştı.

 

" Hasan abi neden buraya geldik oyun oynanıyor muyuz"? Diye sordu. Hasan'ın planı başkaydı aslında Cemre kaçmasın diye" sana Yeni bir oyun öğreticem şimdi bekle tamam mı " Cemre heyecanla yeni oyunu bekliyordu. Hasan kemerini çıkarıp Cemre ye yaklaştı. Cemre bunun oyun olmadığını anladı. Çünkü Ahmet abisi ile böyle oyunlar oynamıyordu. Cemre çığlık atıp Ahmet abisine sesleniyordu. Hasan Cemrenin ağzını kapatıp Cemreye yaklaştı. Ahmet kendisine seslenen Cemre ile oraya gitmeye başladı. O Hasan denilen çocuğu hiç sevmiyordu kıl kapıyordu. Cemre Hasan'ın elinden Bir şekilde kurutulup dışarıya çıkmıştı. Ahmet kendisine koşarak gelen Cemreye sarıldı. Hasan sinirle dışarı çıktığı zaman Ahmet'i gördüğü zaman hızla ters yöne gitti. Cemre yaşadığı şeyi anlatıyordu. Ahmet Cemreye inanmıştı hatta bunu aileye anlattı ama Cemreye Ahmet dışında inanan olmamıştı.

 

Geçmiş bitti

 

Cemrenin anlattıkları ile Azat yerinde kaldı. Böyle bir şey duymayı beklemiyordu. Azat Cemrenin kendisine zarar verdiğini görünce doktoru verdiği sakinleştiriciyi alıp genç kıza vurdu. Cemre koluna giren sıvıyı hissettiği şey ile kendini rahatlamış hissediyordu. Azat Cemrenin sakin nefesini dinleyince uyuduğunu anladı. Cemreyi kendine sıkıca çekti. " Söz veriyorum güzelim sana Karahan sözü o piçi öldürmezsem banada Karahan demesinler seni herkesten koruyabilirim güzelim ama kendimden koruyamam" deyip Cemreye sıkıca sarıldı bir daha göremeyecek gibi...

 

Bölüm sonu

 

Arkadaşlar lütfen yorum ve yıldızı unutmayın seviliyorsunuz :)

 

Bölüm hakkındaki yorumlarınız nelerdir?

 

Azat ne yapacak sizce?

 

Cemre kendine geldikten sonra ne yapacak?

 

Böyle bir şey bekliyor muydunuz?

 

Loading...
0%