Yeni Üyelik
13.
Bölüm

13. Bölüm

@merooo

 

 

Yeni bölüme hoş geldinizzzzz neler yapıyorsunuz şahsen ben hem staj hemde okula gidiyorum.

 

❣️ ARKADAŞLAR BURAYA YENİ YÜKLEMEME RAĞMEN SİZE GÖRE AZ AMA BANA GÖRE ÇOK OKUNMA VAR TEŞEKKÜR EDERİM AMA BİR BEĞENİ ÇOK MU YAĞ❣️

 

sınır 50 oy/ 50 yorum

 

 

Azat hızla Cemreyi kucağına alıp dışarıya doğru yürürken "NE BAKIYORSUN BARAN ARABAYA GEÇ" deyip arabanın yanına gidip Cemreyle birlikte arkaya oturdu. Baran Azat'ın kendine seslenmesi ile kendine gelip öne geçip arabayı sürmeye başladı.

 

" Daha hızlı sür lan şu soktuğumun arabasını" baran Azat'ın kendine bağırması ile iyice stres oldu zaten Cemre yüzünden stresti ağzını açıp soruda sormaya korkuyordu şahsen. Azat üstündeki sweatshirti çıkarmış Cemrenin başına tutuyordu.

 

" Sürüyorum ya abi" deyip süratle hastaneye geldiler. Baran arabadan indi hızla hastanenin içine koştu.

" Sedye getirin " diye bağırdı. Baranın bağrışını duyan hastane görevleri hızla sedyeyi alıp dışarıya çıktılar. Azat Cemreyi çıkıp kızı sedyeye yatırdı.

 

Hastane çalışanları hızla giderken soru soruyordı.

" Hastanın durumu ne?"

 

" Merdivenlerden yuvarlandı " o sırada Cemreyi odaya almışlardı. Azat girmeye çalıştı ama doktor izin vermedi sonunda pes ettiğinde arkasını dönüp duvara vurdu elini" benim yüzümden " diye fısıldamaya başladı. Baran Azat'ın neden böyle dediğini anlamadı. " Ne senin yüzünden Azat ne diyorsun " Azat'ın yanına yürüdü.

 

" Benim yüzümden yuvarlandı benden kaçıyor-" devamını getiremeden baran azata yumruğu geçirdi.

" Ne yaptın ne yaptın, ne istiyorsun oğlum sen bu kızdan ha ne istiyorsun ne yaptı lan bu kız sana bidini mi öldürdü birine zarar verdi sen bu kıza niye böyle davranıyorsun " hem konuşup hemde yumruğu geçiriyordu. Azat hatalı olduğunu bildiği için karşılık vermiyordu. O sırada baranın telefonu çaldı arayana baktığında amcasını gördü.

Nefes nefese " Efendim amca "

" Oğlum ne yapıyorsun" baran gerçeği söylemek istedi.

" Amca biz***** hastanesindeyiz cemre merdivenlerden yuvarlandı." Kalender ağa telefonu kapatıp hastaneye yol almaya başladı. O sırada yoğun bakımın kapısı açıldı.

İçerden doktor çıktı.

 

" Hastanın durumu gayet iyi lakin beynine aldığı darbe yüzünden hafıza kaybı yaşayabilir şuan uyanmasını beklemekten başka çare yok birazdan odaya alırlar geçmiş olsun" deyip gitti. İçerden sedye ile çıkan Cemre ile Azat başına geçti. Kızın elini tuttuğunda buz gibi olduğunu hissetti. Sıcacık elleri şimdi buz gibiydi. Cemre odaya gireceği zaman Azat elini bıraktı içeri girmedi. Koridorda kendisine seslenen kişiye baktığında ailesini gördü. Azat hiç takmadan öylece gelmelerini bekledi. Kalender ağa;

 

" Oğlum gelinimin durumu nasıl iyi mi ne oldu da yuvarlandı" telaşı gözlerinden okunuyordu. Baran kuzenini savunmadı duyduğu ve gördüğü her şeyi anlattı. Kalender ağa duydukları ile kalbini tuttu o adam yetiştirdiğini zannederken şerefsiz birini yetiştirmiş Azat'ın yanına gidip tokadı yapıştırdı.

 

" Senin gibi bir evlat yetiştirdiğim için kendimden utanıyorum ne ula gücün sadece bir kıza hele ki karına mı yetiyor Azat ağa sen bu musun gelinim bundan sonra bizle yaşayacak duydun mu Azat ağa sen nereye gidersen git onun arkasında kapı gibi ben varım" daha fazla dayanamayacağını anladığında koltuğa oturdu.

 

Cemre'den

 

Başımın ağrısıyla gözlerimi zorlukla açabildiğimde nerde olduğuma baktım. Harika yine hastanedeyim ben kendi evimde bu kadar hastaneye gitmezken sağolsun Azat ağa beni buraya getiriyor.

 

Kapı açılması ile gözlerimi oraya çevirdim. İçeriye heja anne ve Zeynep girmişti. Zeynep uyandığımı görünce kapıyı açıp uyandığımı haber verdi galiba çünkü içeriye herkes girmeye başladı ama Azat yoktu. Heja anne yanıma gelip saçlarımı okşadı. " Yavrum iyisin değil mi" ondan kaçtığım zaman şaşkınca bana baktı içeri doktor girdi. Yanıma gelip elindeki feneri gözüme tuttu. Onu takip etmemi söyledi. Dediğini yaptığımda " en son ne oldu hatırlıyor musun" diye sorduğunda aha galiba hafızamı kaybettiğimi zannediyor. Kuruyan dudaklara mı ıslatıp " en son Ahmet abim ile bahcedeydik siz kimsiniz? Ben neden buradayım?" Sorduklarım ile herkes şaşkınca baktı inşallah doktor hafızamı kaybettiğimi söyler.

 

" Anlaşılan kafana aldığın darbede hafızanı kaybetmiştsin bu beklenir şekildeydi zaten" geri çekilip önündeki dosyaya baktı.

Kalender ağa " ne demek beklenir şey doktor ne kadar sürecek bu durum?" Diye kendince soru sordu . Kusura bakmayın bunu yapmak zorundayım kendi iyiliğim için beni affedin.

 

"Hafıza kaybı, beyin hasarına bağlı olarak birkaç dakika – birkaç gün – birkaç ay veya yıl sürebilir. Ona geçirdiğiniz zamanı anlatın veya yaşatın zamanla hafızası kendine gelir. Yirmi dört saat uyumaması gerekiyor geçmiş olsun " çıktı gitti.

 

Onlara tedirgin bir şekilde bakıyordum anlamamaları için işe yaramış olacak ki baran soru soracağı zaman içeri elinde kan damlayan Azat içeri girdi. İçerdekilere bağırdı." Bizi yalnız bırakın " görmediklerini görünce söyledikerini tekrar söyledi. Herkes bir bana bir ona bakıyordu en sonunda herkes odadan çıktı kalender ağa Azat'ın yanına gitti. " Kıza bir şey yaptığını görmüyecem Azat efendi hemen kapının ordayım" deyip çıktı. Azat yanıma gelip yatağa oturdu. Elini saçıma attığında kafamı yana çevirdim korkak olan tahmin ettiğim bakışımı ona yolladım "se-sen kimsin?" Derince nefes çekti içine sakince konuşmaya başladı. " Gerçekten hatırlamıyor musun bilmiyorum ama inşallah yalan söylemiyorsundur Karahan" dedi. Şuna bak arkadaş hem suçlu hem güçlü birde gelmiş beni tehdit ediyor. Konuşmadığımı görünce tekrar konuştu. " Ben senin kocanım Cemre" nunraya yaptığımı anlamasın diye yerimden fırladım fazla fırlamış olmalıyım ki kafam acıdı inleyip konuşmaya başladım" ne evlenmesi ben bekarım hem bak parmağımda yüzükte yok evlenen insanların yüzüğü olmazmı? " Elini cebine attığında çıkardığı şey ile şok oldum. Resmen cebinden yüzük çıkardı. Hey benim böyle bir yüzüğüm yoktu. İfademi toplamaya çalışıp ona baktım. " Bir yüzük ile sana inanacağımı nerden biliyorsun" bu sefer telefonda birşeyler yaparken ekranı bana çevirdi. Yemek yaparken, uyurkent, Baranla mutfağı tezmilerken ve daha birçok resim vardı. İnanamıyorum resmen beni çekmiş . " Artık inandın mı hem şunu sahibine verelim" elindeki yüzüğü parmağıma taktı.

( Valla arkadaşlar ikisinden birini seçin ben kararsız kaldım ilerdeki kocanız size alıcak olsa hangisini seçersiniz veya siz karınıza alıcak olsanız hangisi?)

 

 

 

 

Ona hala şaşkın şaşkınca bakıyordum. Ne olduğunu anlamadan elini boynuma getirip beni kendine çekti. Yüzü ile çok yakındım nefes alışverişim hızlandı. Gözleri dudağıma kaydığında gözlerimi dudağına çektim. Dili ile ıslattığında yaklaşmaya çalıştı. Birden beni bırakıp geri çekildi. Ayağa kalkıp kapıyı çarptı.

 

1 gün sonra

 

O günden beri Azat'ı görmüyordum. Heja annegil ile kalıyordum ama Azat ortalıkta yoktu. Hastaneye kaldığım zaman babamgil ortalığı ayağa kaldırdı beni eve götürmeye çalıştı Kalender baba nasıl ikna ettiyse almaktan vazgeçtiler ayrıca bu hafıza oyununu daha fazla sürdürmek istemedim sonuçta onların bir suçu yoktu. Odanın kapısı açıldığında Azat içeri girdi. Ses çıkarmadan usulca Cemrenin yanına oturdu. Cemre, cihana baktıktan sonra gözlerini tekrar duvara çevirdi.

 

" Konuşalım mı Cemre"

 

Ortamda sessizlik devam ediyordu. Azat'ın sorusu boşlukta kalmıştı.

 

" Cemre sana diyorum"

 

Cemre yorgun bakışlarını Azat'a çevirdi içinden konuşmak gelmiyordu ama sinirlenmemesi için konuştu.

 

" Biz seninle konuşamıyoruz ki ne yapsam gözüne batıyor. Sen söylüyorsun sen karar veriyorsun. Başka bir şey yok"

 

" Haklısın " demişti Azat kendinden beklenmeyen bir şekilde"

 

" Bak sende diyorsun işte haklıyım bir dakika ne sen beni mi onayladın az önce yanlış duymadım demi" şaşkınlıkla gözleri büyüdü Cemre Azat tarafından ilk kez onaylanmıştı. Azat uzun uzun bakmıştı Cemrenin gözüne.

 

"Cemre, ben sinirli bir adamım biliyorsun, ani iniş çıkışlarım oluyor. Ben farkına vardım seni öyle kanlar içinde duygusal konuşma yapmam sadece bu söylediklerimi bil." Cemre Azat'ın söyledikerini düşündü.

 

" Bak Azat biz seninle berdel ile evlendik aramızda ne aşk nede sevgi var ve ne yazık ki bu evlilik sürecek. Sadece birbirimize saygı gösterelim hı bu evlilik daha çekici olsun benim canım yanmadan olur mu?" Cemrenin söyledikeri ile Azat öylece kaldı kendi küçük fakat yüreği kocaman bir kızdı.

 

" Tamam evimize gidelim mi " Cemre Azat'ın gözlerinde samimiyetini gördü ilk defa düşünmeden cevap verdi.

 

" Tamam gidelim ama yine aynı şeyler olursa berdel bozulur diye düşünmem anında eve giderim "

 

Azat ve Cemre o akşam evden ayrılmış kendi evlerine gitmişlerdi. Bakalım diğer bölümde ne olacak?

 

🌹 Bölüm sonu🌹

Evetbeğendiğiniz sahne hangisi?

 

Yeni bölümde görüşmek üzere muchh sağlıcakla kalın.

 

 

 

Loading...
0%