Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. bölüm

@merooo

Evettt günün 3. Bölümü karşınızda eee daha ne bekliyorsunuz hadi okuyalım

 

Cemre sabah gözlerini araladığında yanında Azat'ı gördüğünde bir an irkildiğinde evlendiği aklına geldi. Cemre yataktan kalkmaya çalışıyordu Azat ağayı uyandırcam diye korkuyordu. Onu uyandırmadan kalkmaya çalışırken yataktaki hareketlilik yüzünden Azat gözünü aralamıştı. Cemre'ye bir süre baktıktan sonra gözlerini geri kapattı. Cemre sonunda yataktan kalktığında giysilerini almış banyoya girmişti. Üzerini giyip dalgalı saçlarını gelişi güzel düzeltip banyodan çıktığında Azat ağayı görmüş yana çekilmişti.

 

Azat ağa banyoya girdiğinde Cemre yatağı toplayıp camları açtı. Azat'ın banyodan çıkması ile bakışlarını ona çevirdi. Cemre ne yapacağını bilmiyordu sadece Azat ağaya bakıyordu.

 

" İşin bittiyse aşağıya inelim" dediğinde kafamı salladım . O önden giderken ben arkasından gidiyordum. Salona vardığımızda herkes oturmuş bizi bekliyordu.

" Herkese günaydın" demişti Azat bende kısık sesle günaydın demiştim. Masadan " günaydın" diye sesler geldi. Azat oturduğunda başka yere baktım ama her yer doluydu heja hanımla göz göze geldiğimde ona hafif gülüp Azat'ın yanına oturdum.

 

Masadakiler sohbet ederken ben sessizce yemeğimi yiyordum. Kahvaltının ardından Zeynep ile masayı kaldırmaya başladık. Elimdekikeri tezgaha bıraktığında yan taraftaki sedire oturmuş camdan dışarıya bakıyordu. Zeynep ve Ali bir yerde konuşuyorlardı Azat ortalarda gözükmüyordu . Ayaklanarak mutfaktan çıkıp odasına Gidecekken Zeynebin seslenmesiyle durdu." Cemre canım dışarıya çıkalım diyorum ne dersin" açıkçası hava almak iyi fikir geliyordu tam cevap vereceğim zaman arkandan ses geldi.

 

" O bir yere gidemez Zeynep siz kendiniz gidin" dediğinde hevesim kursağımda kalmıştı.

 

" Neden peki " dediğinde Azat ağa derin bir nefes alıp " canım öyle istiyor Zeynep karım değilmi" dediğinde Zeynebin hala ısrar edeceğini anladığımda gülerek " Zeynep boşver bende gitmek istemiyordum zaten" dediğimde Zeynep vazgeçmişti. Azat ağaya baktığımda yukarıyı işaret ediyordu. O önden giderken ben arkasından gidiyordum.

 

Odaya girdiğimizde sırtımı kapıya sertçe yasladığında canımın acısıyla inlemiştim" bana bak hatun eğer olurda benim iznim benim haberim olmadan bir yere gidersen bunun bedelini dün geceki yapmadığımız şey ile ödetirim " dediğinde gözümden yaş almıştı titrek bir sesle" sadece tehdit edersin Azat ağa bana tecavüz ediceksin öyle mi " dediğimde sinirle yumruğunu kapıya geçirdi. Eğer o yumruk bana gelseydi şuan beyin kanaması geçirirdim çenemi sıkıca tutup" bana bak ben tecavüz etmem karım değil misin bir daha ağzından bu cümleyi duymuycam " deyip çenemi bıraktı beni yatağa doğru itip kapıdan sertçe çıktı. Kapının arkasına geçip aşağıdakiler duymasın diye sessizce ağlamaya başladım. Ben bunu hak etmedim Allah'ım bana yardım et. Gözyaşlarını silip evinden gizlice getirdiği kitaplar aklına geldi. Bir tanesini alıp okumaya başladı. Kapısı tıklandığında okuduğu kitabın arasına ayraç koydu.

Cemre kimin geldiğini merak etmişti kapıyı açtığında heja hanımı ve Zeynebi görmeyi beklemiyordu.

 

" Bir şey mi oldu heja hanım"

 

" Müsaitsen biraz konuşalım mı"

 

" Tabi buyurun" deyip kapıyı iyice açıp geçmelerini bekledi. Onlar geçtikten sonra kapıyı kapatıp heja annenin yanına oturdu.

 

" Cemre kızım bugün Azat ile kavga ettiğinizi biliyorum sesiniz aşağıya geldi. Bak kızım benim için Rojda, Zeyneb benim için neyse sende benim için osun demem o ki çekinceliğini atlatıcaksın zamanla bizi ailen yerine koy olurmu ne olursa olsun gelip bize anlat ben ne Kadar annen sayılırsam Zeynep kardeşin gibi. O yüzden bana anlatmasan bile Zeynebe anlat kızım."

 

Heja annenin dediklerinden sonra Cemre göz yaşlarını tutamadı. Heja anne başımı göğsüne çekip sarıldığında Zeynep'te sarıldı.

 

" Be- bende istemedim bu evliliği heja anne benim hayallerim vardı ben okuyacaktım ama hepsi kül oldu Azat bunlardan dolayı beni suçluyor sanki ben onlarla kaçın demişim gibi davranıyor"

 

Heja anne göğsünde ağlayan kızın dediklerini duyduğunda genç kızın saçlarını okşadı.

" Oku kızım oku biz buna engel olmayız ha eğer Azat engel olursa burda ben Varım o hergele birşey yapamaz sana"

Cemre başını kaldırıp umutla" gerçekten bir şey demez misiniz Azat ağa izin verir mi " heja hanım onun gözlerindeki umudu görüp" he ya kızım git konuş kocanla "

Cemre bu sefer mutluluktan ağlayıp heja anneye ve Zeynebe sıkıca sarıldı. Heja anne ve Zeynep genç kızı rahatsız etmemek için odadan çıktılar.

 

Cemre akşama kadar tüm vaktini kitap okuyarak geçirmişti aklından sadece okula başlaması geliyordu İnşallah Azat ağa izin verirdi. Havanın kararmasıyla kitabı kenara bıraktı. İçeriye birden kocası girdiğinde " hoşgeldin Azat ağa " dedi.

 

Azat ağa gözündeki öfkeye şahit olduğunda hevesi gitti.

 

" Bugün anamla ne konuştunuz" diye öfkeyle sordu.

 

" O-okul için konuştuk" dediğimde gözlerinin daha çok kararmasını gördüm.

 

" Benimle konuşucağın yerde anam ile konuşuyorsun öyle mi?" Deyip Cemrenin üstüne yürüyordu.

 

" Heja an-anne söyledi okula devam edebilir mişim? Sen izin verirsen eğer " bu son sözleri olmuştu. Azat Cemre'yi duvarla bedeni arasına Aldığında Azat ağadan alkol kokusu geliyordu.

 

" Ben.. özür dilerim... Bir daha açmam konusunu"

 

Korku gözlerle azat ağaya bakıyordum. Azat kızın boğazından tutup yüzüne yaklaştırdı.

 

" Bir daha" dedi dişlerinin arasından.

" Bir daha bu konuları anamı katarsan konuşacak ağzın olmaz"

 

Cemre nefes almakta zorlanmaya başladığında çırpınmaya başladı. Her ne Kadar kurtulmaya çalışsa da bırakmıyordu.

 

" Anladın mı beni?!"

 

Azat'ın bir anda bağırmasıyla irkilen Cemre daha çok ağlamaya başladı kafasını evet anlamında salladığında Azat kızın boynunu bıraktı. Cemre Azat'ın boynunu bıraktığı zaman yere düştü. Derin derin nefes almaya çalışıyordu. Azat kendini banyoya attığında Cemre aynanın karşısında " ben suçsuzum ama " diye kendi kendine mırıldandığında banyo kapısı sertçe açılmıştı. " Ben aşağıya iniyorum oyalanma sende" deyip kapıyı çarpıp çıktı.

 

Azat odadan çıktığında hızla banyoya girdim . Elini yüzümü yıkayıp kendine çeki düzen verip aşağıya inmişti . Herkes sofraya yavaş yavaş geçiyordu. Kimseyle göz göze gelmemek için kafamı yemekten kaldırmıyordum. Zeynep bana ne kadar ne olduğunu sorsada birşey yok diyordum.

 

Yemeğin ardından Cemre izin alıp odasına çekildi. Üzerini değiştirip yatağa girdiğinde titriyordu az kalsın ölücekti. Yatağın en uç tarafına yatıp yastığı kendine çekip gözlerini uykuya teslim etti.

 

Azat aşağıda babasıyla oturuyordu. Az kalsın karısını öldürecekti kendini kaybetmişti. Babasına dönüp " baba" Diye seslendi. Kalender ağa oğluna baktı. " Diyorum ki Cemre ile tatile gitsek olur mu" dediğinde yaşlı adam ve karısı buna sevinmişti ama eğer oraya ne için gittikekrini bilseler di sevinmezlerdi " iyi düşünmüşsün oğul al karını git" dedi. Az daha konuştuktan sonra müsade isteyerek odasına çıktı. Tam ağzını açıp kıza bağıracakken yatakta uyuduğunu gördüğünde yatakta uyuduğunu görünce ağzını geri kapattı.

 

-yazardan-

Genç adam Teresa çıkıp oturmuş eline bakıp bugün yaptığı hatayı düşünüyordu nasıl kendine engel olmazdı az daha karısını öldürecekti. Ona nasıl el kaldırdı normalde asla bir kadına el kaldırmadı. Elini sertçe duvara vuruyordu. Ne yapsa içi soğumuyordu. Nasıl bir kadına özelikle karısına el kaldırdı.

 

Genç adam terastan çıkıp karısının yanına gittiğinde boynu hafif kızarmıştı. Banyodan merhem alıp yavaşça karısının boynuna sürdü. Giyinme odasına gidip üzerini değiştirdi. Karısının yanına gidip yattı özür dilemeyen adam karısına. " Özür dilerim Cemre" deyip fısıldadı. Uyuyakaldı.

 

Genç kız ta kocası odaya geldiğinde uyanmıştı. Kocasının ona merhem sürüp özür dilemesi beklemiyordu. Kendine söz verdi bu adamın içindeki küçük çocuğu ortaya çıkaracaktı. Kocasına dönüp onu izledi bir süre uyurken çok masumdu. Niye uyanık olmadığı zamanda böyle değil. Onu izlerken genç kızda uyuyakaldı.

 

İkisi de fark etmeden birbirlerine adım atmıştı.

 

~ bölüm sonu~

 

Bölümü nasıl buldunuz?

 

Oylamayı ve yorum atmayı unutmayın 🥰🥰

 

Loading...
0%