Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5. Bölüm

@merooo

Evettt aklıma bir kitap yazdığım geldi o zaman hadi başlayalım ve sınır koymaya karar verdim siz yorum ve vote atın ki benim yazma heyecanım çoğalsın

 

 

 

 

Gece çok güzel uyumuştu Cemre çünkü Azat okuyabilirsin demişti. Sabah kalktığımda Azat'ı yanımda göremedim. Ayağa kalkıp etrafa baktığımda Azat terasta oturuyordu. Ona kendimi göstermeden dolaptan eşyaları alıp banyoya girdim.

 

Tenimi yalayıp geçen soğuk suyu kapatmıştım. Duşakabinden çıkarak havluyu vücuduma serdiğimde aynada kendime baktım.

 

Yorulmuştum. Hem mental olarak hemde duygusal olarak. O eski neşem mutluluğum yoktu. Aynadan bakmaya son verdim. Vücudumu kuruladıktan sonra üstümü giydim.

 

Odadan çıktığımda Azat koltukta oturmuş telefona bakıyordu. Benim geldiğimi gördüğünde telefonu bırakıp yanıma geldi. Elini belime atarak yüzünü yaklaştırdı gibi kafamı geri çektim. Kaşlarını çattı,

" Senin derdin ne niye kendini geri çekiyorsun! "

" Asıl senin derdin ne beni niye öpmeye kalkıyorsun"

 

" Cemre farkındaysan karımsın sana istediğimi yaparım ister öperim ister farklı şey yaparım sana dedim bu gerçek evlilik olucak bunu kabullen ha eğer sen kabullenmiyorsan ben sana seve seve kabullendiririm."

 

Alayla gülümsedim." Sen benim hiçbir zaman kocam olmayacaksın ne oldu da beni öpmeye kalkıyorsun beni sevmiyorsun ve öldürmeye Kalkan biri ile evlendiğime pişmanken sen birde öpmeye kalkıyorsun " Dediğimde alnında damarlar belli yüzü kızarmıştı. Beni sertçe duvara itti. Sırtımın ağrısıyla inlediğimde bir an gözünde endişe gördüm ama hemen geri gizledi.

 

" Seni sevmiyorum ve seni hiçbir zaman sevmeyeceğim kendini birşey sanma ayrıca öldürmek meselesine gelirsek emin ol eğer tek bir yanlışını görürsem bunu sana ödetirim ve dikkatini çekerim sen benim karımsın istediğimi yaparım şimdi yapacağım gibi " daha anlamadan dudağıma yapıştı. Kollarımı gövdesine koymuş itmeye çalışıyordum ama bir adım bile geri gitmiyordu.

 

Beni öpmeyi bırakıp doğrulduğunda" benimle zıt gidilmemesini anlamışsındır karıcığım " deyip arkasını dönüp dolaptan kıyafet alıp göz kırpıp elindeki kıyafetler ile banyoya girdi.

 

Arkasından şaşkın bir şekilde bakıyordum. O az önce beni öptü demi hemde iznim olmadan kendime gelip banyonunn kapısını açtım. İçeri girdiğimde duşakabinin içindeydi. Arkasını dönmeden alaylı konuşmaya başladı.

 

"Oooo Cemre hanım siz az önce seni öpmeme kızıyordun eee bakıyorumda sen banyoya gelmişsin yalnız karıcığım benimle birlikte banyo yapmak istediğini bilmiyordum." Dediğinde gözlerimi kapatıp arkamı döndüm." Se-sen ne demek istiyorsun, ben seninle neden banyo yapmak isteyim ayrıca sen beni istediğin gibi öpemezsin duydun mu hele bir daha yap onu bak senin kafanı nasıl kırıyorum" deyip banyodan çıkmadan önce kapıyı sertçe kapattım. Arkamdan kahkaha atıyordu.

 

Aynaya baktığımda domates gibi olmuşum. Kendime gelmem için Teresa çıktım. Adama bak ya bir de gelmiş beraber banyo yapabiliriz diyor hadsiz ben seninle niye banyo yapayım sen benim neyim oluyorsun. Of hayır yani ilk öpücüğümü bu öküz aldı. Kızım sen nasıl banyoya girersin ya aptalsın Cemre aptalsın

 

Hadi itiraf et banyoya girdiğinde onu görmek hoşuna gitti demi

 

Ya sorma Yurdagül sorma çokkkk hoşuma gitti hatta öyle bir gitti ki bir daha giresim geldi tövbeler olsun estağfurullah ya.

 

Arkandan kapı sesi geldiğinde hiç o tarafa bakmadım. Adım sesleri geliyordu bana doğru ama yönümü hiç manzaradan çekmiyor stres altında bakıyordum.

Arkamdan alaylı sesi geldi,

" Ah hadi ama güzelim ben seni çağırmadım diye böyleysen kusura bakma bir dahakine seni çağırırım" anında ona döndüğümde ilk bi duraksadım. Abi bu adam bu kadar yakışıklı mıydı? İlk defa ona çok dikkatli bakıyordum. Onun sesiyle kendime geldim gözlerimi onun dışında olmadığı her yere bakıyordum.

 

" Yavrum bak bu iki oldu eğer üçüncü olursa bende sana bakarım neyse ben açım eminin sende açsındır hadi gidelim. " Elini belime koyarak beni yönlendirdi geri çekilmeye çalıştığımda belimi daha sıkı tuttu. En sonunda ayrılmayacağını anladığımda rahatız şekilde yürüdüm.

 

Asansörün gelmesini bekliyorduk . Aradan iki dakika geçtiğinde asansör gelmişti. Kapı açıldığında içeride iki tane erkek vardı. Azat beni köşe bir tarafa doğru yürütüp önüme geçti. Nerdeyse her yerimi kaplamıştı sırtı dışında hiçbir şey görmüyordum. Açıkçası neden böyle davrandığını bilmiyordum daha geçenlerde boğazıma sarılmıştı.

 

Asansör durduğunda elimi tutup dışarıya çıktık. Arabaya binmiştik açıkçası nereye gidiceğimizi bilmediğim için ona hiç laf atmadım oda benimle konuşmadı. Uzun süren araba nihayet durduğunda etrafa baktım. Çok şık bir yere benziyordu. Azat arabadan inmiş beni bekliyordu. İnmediğimi fark ettiğinde kafanı sallayıp bana doğru yürüdü. Arabayı açıp inmemi işaret ettiğinde onu sinirlendirmemek için indim. Elimi tutup yürümeye başladığında etrafta kameracılar vardı.

 

" Azat bey yanımızdaki kadın karınız mı?"

 

"Azat bey hamile olduğu için mi evlendiniz "

 

" Azat bey ilk defa bir kadınla yan yana gördük sizi açıkçası merak ediyoruz kim o yanınızda ki"

 

Daha bunun gibi bir sürü sorular vardı. Azat hiçbirine cevap vermeden yürüyordu. Kulağıma doğru nefesini verip konuşmaya başladı " orda bir yanlışını görmüycem Cemre yoksa olacaklardan ben sorumlu değilim." Deyip bir masaya yönelip oturduk. Garson yanımıza gelip ne yiyeceğimizi sordu ben daha önce böyle bir mekanda yetmediğim için Azata baktım. " Koçum sen bize kahvaltılık getir" deyip garsona gitmesi için işaret verdi. Ama garsondan gitmek yerine bir yere bakıyordu. Bende niye gitmediğini anlamak için ona baktım. Bir de ne göreyim bana bakıyordu lan bana bakıyordu inşallah Azat ağa bir şey demez yazık çocuğa bir şey yapmasa bari Azat sert bir şekilde öksürüp garsonun sonunda dikkatini çekti. " Önüne bak lan! Git kahvaltıyı getir " garson son kez bana bakıp hemen efendim dedi.

 

Azata dikkat kesildim bir eli yumruk olmuş yüzü kıpkırmızı gözü kızarmış bana bakıyordu. Kafamı ona salladım " ne var be ne katil gibi bakıyorsun sanki ben dedim gel bana bak diye " dediğimde Azat daha çok sinirlendi. Aslında niye böyle davrandığını anlamıyordum ne oldu be bu adama.

 

Garson sonunda masayı donattığında" başka bir istediğiniz var mı? Diye sordu. Azat yok deyip bana baktı. Bende garsona bakıp gülümsedim " yok teşekkür ederim" dediğimde garson Cesaret almış ve " ne demek efendim Azata dönüp devam ettirdi Kardeşiniz çok tatlı duruyor" dediğinde Azat birden kalkıp garsona yumruk attı. Çığlık atıp onu uzaklaştırmaya çalışıyordum

 

" BANA BAK LAN! BANA SEN KİMİN KARISINA BAKIYORSUN LAN BEN SENİ ÖLDÜRÜRÜM SENİN ONA BAKAN GÖZLERİNİ OYARIM!" Onu çekmeye çalıştıkça daha çok ona yapışıyordu.

 

Garsonun yüzü kandan gözükmüyordu. Azat onu bırakıp ateş saçan gözleri ile bana baktı. Kolumdan tutup sürüklemeye başladı. Ben hala arkamdaki garsona bakıyordum.

 

Azat arabanın kapısını açıp beni içeri fırlattı. Kendiside şöför koltuğuna oturup arabayı hızla sürdü. Parmakları arabayı sıkmaktan bembeyaz olmuştu ve üzerinde kanlar vardı.

 

" Azat" daha konuşmadan " KES SESİNİ CEMRE! " Deyip kükredi.

 

Araba durduğunda Azat yine kolumdan tutup beni odaya içeri sürükledi. İçerdeki insanlar bizi gördüğü halde yardım etmiyorlardı.

 

Hey Okuyan güzel insan şuan yorum atmayı ve beğenmeyi unutmadın cansın sen 🥰

 

 

Devam 

 

Odaya girdiğimizde beni yatağa attıp sağa sola yürümeye başladı. Ayağa kalkıp,

 

"Azat.."

 

" Kes sesini Cemre kes "

 

Bileklerinden tuttuğu kızı hızla duvara yasladı. Cemre'nin ağzından inilti çıktı. Azat onu umursamadan kızın çenesini sıktı.

 

" Lan lan resmen gözümün önünde flört ettiniz lan benim karımsın lan sen benim adımımı çıkaracaksın Cemre! Allah şahidim olsun seni öldürürüm Cemre seni pişman ederim duydun mu beni? Bu odadan bensiz çıkmayacaksın anladın mı elini kızın kafasına vurarak sok onu beynine sana bunu ödeticem Cemre dua et dua et evde değiliz." Kızı bırakıp arkasını dönüp kapıyı sertçe kapatıp çıktı.

 

Cemre bacaklarına çekmiş kollarını etrafına sararak ağlıyordu. İçi çıkana kadar ağladı. Kendini az daha olsa toplayıp terasta ki koltuğa oturup gökyüzüne baktı.

 

" Anne baba evlendirdiğiniz adam bana ne yapıyor siz orda mutlu şekilde yaşarken ben burda acı çekiyorum canım çok acıyor be-ben dayanamıyorum ona iyi davrandıkça niye ben acı çekiyorum bari acı çektiğime değse" kahkaha atmaya başladı. Hem Kahkaha hemde ağlıyordu. Kendime söz olsun bana bu yaşattıklarını sana ödeticem Azat ağa ne olursa olsun sana bunu ödeticem buda bana söz olsun...

 

~ bölüm sonu ~

 

Sizce Azat

yaptıklarından pişman olacak mı?

 

Cemre Azat'ı yaşadıklarından sonra ona ne yapacak?

 

Loading...
0%