Yeni Üyelik
7.
Bölüm

7. Bölüm

@merooo

 

Evet ben geldim ve sen bunu okuyan kişi hoşgeldin.

 

 

O nededi az önce gitmek dedi demi hani bu konaktan gitmek. Hayatta gitmem. Bu adam beni öldürür gerçi burda kalsam bile öldürür ama olsun gitmem ben ya.

 

" ben gelmiyorum Azat ağa sen nereye gidersen git"

 

" Cemre sinir etme adamı gidicez dediysem gidecez uzatma" Azat gitmekte ısrarcıydı ama Cemre gitmek istemiyordu. Bu adamın yanında tek kalmak istemiyordu. Cemre omzunu silkti arkasını dönüp gidecekken Azat Cemre'yi kolundan tutup odaya doğru yürümeye başladı.

 

Odaya girdiklerinde Azat dolabın üstünden valizi alıp dolabı açtı. İçine ne varsa koyuyordu. Cemre'nin gözyaşları usulca akıyordu. Azat'ın koyduklarını Cemre geri çıkarıyordu. Azat Cemre'nin ne yaptığını görünce dudağı azda olsa yukarı kıvrıldı. Eski haline dönüp Cemre'yi hafif itip yatağa koyduğu kıyafetleri valize koydu.

 

Azat valizleri eline alıp yürümeye başladı. Cemre mecburen onun peşinden gidiyordu. Ne oldu da bu adam gitme kararı aldı. Aşağıya indiklerinde Kalender baba dışında herkes vardı. Cemre'nin içi hüzün dolmuştu. Teker teker herkese sarılıp kapıdan çıktı. Konaktan çıkıp arabaya bindiklerinde Cemre'nin hiç konuşası gelmiyordu. Araba iki katlı bir evin önünde durduğunda Azat arabadan indi. Cemre de onu takip ederek arabadan indi. Azat bagajdan valizleri alıp eve yürümeye başladı. Cemre etrafına baka baka gidiyordu. Azat Cemre'nin gelmediğini görünce arkasına baktı.

 

Küçük çocuklar eli önünde etrafa baka baka geliyordu. " Cemre ne Zamana gelirsin" dediğinde Cemre kendine gelip hızlı yürümeye başladı. Bu adamı sinirlendirmeme kararı almıştı nede olsa artık burada yalnızlardı valla beni öldürüp şu bahçeye gömerdi ben onda bu potansiyeli görüyordum. Hızlı adımlarla yanına geldiğimde hala söyleniyordu. Kapıyı açıp eve gitmişlerdi. Cemre evin içine baktığında dayalı döşeli gördü.

 

" Niye geldik buraya neden babana öyle dedin evden neden ayrıldık baban yüzünden.."

 

" Cemre sus allah aşkına sus öyle olması gerekiyordu. Buraya gekdik daha fazla soru sorma"

 

Cemre onun cevap vermeyeceğini anladığında pes edip içeriye girdi. Alt kaltta mutfak, salon, banyo, misafir odası vardı. Üst katta yatak odası, teras, banyo ve çalışma odası vardı. Azat elinde valizlerle yukarı çıkıp bir odaya girdiğinde bende peşinden girdim. Oda beyaz renkliydi ama eşyalar siyahtı.

 

Valizleri dolabın önüne getirip açtım. İçindekileri çıkarıp yerleştirmeye başladım Azat'ın beni izlediğinden habersiz. Azat Cemre'nin boynuna bakıyordu çok azda olsa parmak izleri belli oluyordu. Cemre tüm kıyafetleri yerleştikten sonra çok yorulmuştu saate baktığında akşam sekizi gösteriyordu. Yuh ben o kadar saat burda mıydım. Karnım guruldayınca aşağı inip mutfağa girip etrafa baktım. Dolabı açtığımda ağzına Kadar dolduğunu gördüm. Pilav, tavuk sote ve cacık yapmaya karar verdim.

 

Yemekleri yaptıktan sonra masaya sofrayı serdim. İşim bittiğinde Azat'ı çağırmak için çalışma odasına çalıp girdim. Dosyalara gömülmüş bir Azat görmeyi beklemiyordum. Kafasını kaldırıp bana baktığında " yemek hazır" deyip odadan çıktım. Mutfağa girdiğimde yemekleri tabağa koyup Azat'ı bekledim. Oda gelince yemege başladık. Yemekler bitince Azat mutfaktan çıktı. Bende masayı toplayıp makineye yerleştirdim.

 

Günün yorgunluğu ile odaya çıktım. İçeri boş görünüyordu. Dolaptan gecelik alıp banyoya girdim. İşlerimi gördükten sonra odaya geri girdim. Cemre yatağa girmiş gözlerini kapatmıştı. Bugün çok yorulmuştu. Azat çalışma odasında bir kaç dosyaları bitirdikten sonra odasına gitti. İçeri girdiğinde cenin pozisyonunds yatmış karısını gördü. Dolaptan kıyafet alıp banyoya girdi. Banyodan çıktıktan sonra yatağa girmiş gözlerini kapatmıştı.

 

Sabah Azat kahvaltı yapmadan evden çıkmıştı. Şirkete girip işlerini yapması gerekiyordu. Cemre uyandığında yanını boş gördü. Bir süre boş bakıp saçlarını toplayıp ayağa kalktı. Banyoya girip yüzünü yıkadıktan sonra üstünü değişmeye üşenip mutfağa girdi. Kahvaltıyı yapmıştı. Bir süre boş oturmaktan canı sıkıldığında dışarıya çıkma kararı aldı.

 

Yukarıya çıkıp üstünü değiştirmiş evden çıkmıştı. İlk defa kendini eskisi gibi hissediyordu. Rahat bir nefes almıştı. Yorulduğunda bir banka oturup nefes almaya başladı. Kendine geldikten sonra ara sokaktan yürümeye başladı. Bir kadının çığlık seslerini duyduğunda o tarafa yürüdü. Gördüğü şey ile dona kaldı. Bir tane adam kızın kollarını tutmuş onu sürüklüyordu. Kendine geldiğinde adamın sırtına atladı.

Adamın saçlarını yolmaya başladı. Adam ne olduğunu şaşırmıştı karısının kolunu bırakmış. Sırtındakini ittirmeye çalışıyordu. Cemre adamın onu sırtından artırmaya çalıştığını görünce daha da yapıştı. " ne yapıyorsun lan sen ha senin pekmezini akıtırım" dedi.

 

Adam gücüyle sırtında ki Cemre'yi yere attı. Cemre yere düşüp başını vurduğunda başı döndü. Kızın çığlığını duyduğumda güç bela ayağa kalkıp onlara döndüm.

 

Nereden çıkardığı bilmediğim bir bıçağı Kıza saplamaya çalışıyordu.

" Ölmek istemiyorum yapma Hasan imdat yardım edin" diye feryat ediyordu kız. Adama biraz yaklaşıp yerden bir taş alıp bir kadının öleceğine böyle şerefsizlerin ölmesi gerekiyordu. Elime aldığım taşı hiç düşünmeden bir an bile düşünmeden adamın kafasına geçirdim. Sarsılan adam dizlerinin üzerine düşünce kadına dönüp " kaçın gidin buradan" kız bir iki adım geri çekildiğinde gözlerim karardığında dizlerimin üzerine düştüm. Başımdan akan kan gözümün üstünden yüzüme akıyordu. Adam ayağa kalktığında korku gözlerle kadına baktım " kaç git lütfen git" . Ayağa kalkmaya çalışıyordum ama her seferinde başarız oluyordum.

 

Adam bıçağı kıza salladığında kız kaçamadı kolunu kesti. Kadın kolundan akan kana rağmen bana bakıp gülümsedi. Bu bir kadının son gülüşüydü belki de yine bir kadın kocası tarafından ölüyordu. Yine bir kadın katlediliyordu. Sonra hiç ummadığım bir ses duydum. Siren sesleri geliyordu. Bir kadın ölmemişti. Bir kadınının gülümsemesi son olmamıştı. Polislerin o adamı alması ambulansın kadını alması her şey bir anda oldu. Gözlerim iyice karardığında yüzümü kavramış bir el hissettim. " iyi olacaksın" son duyduğum ses bu oldu. Kendimi karanlığa bıraktım.

 

                

    

~ bölüm nasıldı ~

 

Bir kız ölmekten kurtuldu. Umarım herkes Cemre gibi olur bir kadının ölmesini engeller.

 

Cemre iyi olacak mı?

 

Azat bunu duyduktan Sonra ne yapacak?

 

Loading...
0%