Yeni Üyelik
8.
Bölüm

8. Bölüm

@merooo

 

Yeni bölüme hoşgeldiniz ne duruyorsun haydi okumaya başla ve yorum atmayı unutmayın 🥰

 

Azat'tan

Cemre'yi evde bırakmış işlerimin başına geçmiştim. Aklıma Cemre'nin gelmesi ile İşlerimi bırakıp camdan dışarıya baktım. Ben bu kız sayesinde değiştiğimi hissediyordum. Ama bunu ona yansıtacak değilim. Kapının çalınmadan açılması ile camdan kafamı çekip hangi itin çalmadan girdiğine baktım.

 

Hazar nefes nefese konuşuyordu." a-abi yenge" ayağa nasıl kalktığımı bilmedim. " Yengene ne olmuş lan" hala bana bakıyordu elbisenin yakasından tutup duvara yasladım " LAN SÖYLESENE" diye kükredi.

 

" Abi yenge hastaneye kaldırılmış" hastaneye mi? kaldırılmış lan o kızı ben evde bırakamadım mı? Nasıl hastaneye kaldırıldı.

" hangi hastane?"

" ************** Hastanesi'nde abi" nasıl çıktığı mı bilmiyordum. Hastaneye ne zaman vardım bilmiyordum. Sekreterinin yanına gittim. " Cemre karahan nerde" dediğimde sekreter bilgisayara bakıp " müşahede odasında beyfendi 310 nolu oda" kafamı sallayıp odanın yanına gelip camdan baktım. Alnına dikiş atılmış bir kız gördüm. Bu Sabah sapasağlam bıraktığım hiç kıza benzemiyordu.

 

Doktor çıktığında yanına gitti. " Karım nasıl doktor" doktor gözlüğünü çıkartıp karşısındaki genç adama baktı." Karınızın durumu şimdi gayet iyi merak etmeyin kafasına dikiş atıldı yirmi dört saat uyumaması gerekiyor geçmiş olsun" deyip gitti. Odadan içeri girdiğimde yüzü solmuş. Oradaki koltuğa oturup onun uyanmasını bekledi.

 

Cemre'den

 

Başımdaki keskin acıyla gözlerimi aralamaya çalıştım. Gözümü açtığımda aydınlığa alışmayı bekledim. Gözlerim aydınlığa alıştığında etrafa göz gezdirdim. Koltukta oturmuş bir Azat görmeyi beklemiyordum açıkçası. Benim uyandığımı gördüğünde yanıma geldi.

 

" iyimisin"

 

" iyiyim yok bir şeyim" dediğimde dudağını yalayarak " iyi olsan iyi olur Cemre hanım" deyip geri koltuğa oturdu.

Kapı açılıp içeri doktor girdiğinde dikkatimi ona verdim.

 

" sonuçlara baktım temiz gözüküyor. Korkulacak bir şey yok sadece bugün burda kalması iyi olur geçmiş olsun" deyip çıktı.

 

" Sen git istersen ben tek başıma kalırım "

 

" Hayır burda kalacam konu tartışmaya kapalı Cemre hanım ayrıca bana ne olduğunu anlat nasıl bu hale geldin?"

 

Cemre gözünü devirdi. İşin yoksa birde buna niye bu halde olduğunu anlat. Tam Cevap vericeğim zaman içeriye giren polisleri görünce Cemre yutkundu.

 

"Merhaba öncelikle geçmiş olsun ben başkomiser Poyraz yıldırım Cemre hanım bugün ki olayda herkesin ifadesini aldık sizin ifade kaldı onu Almaya geldik."

 

Cemre derin nefes aldı. Kardeşim sen neden şimdi geliyorsun Azat olmadığı zaman gelsene hayır yani orda ölmedim ama bu adam beni öldürür vallahi neyse hakkınızı helal edin ben anlatmaya başlayım.

 

" şimdi şöyle oldu ben dışarıya gezmek için çıkmıştım. Yorulduğum da bir banka oturmuştum. Kendime geldiğimde ara sokağa girmiştim. O sırada bir çığlık sesi duydum. Bende meraklı bir insan olduğum için oraya doğru adımladım sonra bir de ne göreyim bir tane adam gerçi ona adam denilmez neyse o bir kadını kolundan tutmuş sürüklüyordu." Derin nefes aldı. Komedinin üzerinde ki sudan içmeye başladığında gözlerini Azat'ın olduğu tarafa çevirdi keşke çevirmeseydi gözlerinin rengi değişmiş bir Azat gördü. Su boğazında kaldığında öksürük tuttu. Azat yerinden kalkıp Cemre'nin sırtına vurdu. Cemre kendine geldiğinde Azata gülümsedi.

 

Polisin sesiyle kendine geldi." Cemre hanım devam edin " Cemre nerde kaldığını merak ediyordu. Elini başının arkasına koyup Kaşıdı. " şey ben nerde kalmıştım " Azat yerine oturmuş Cemre'ye cevap verdi resmen dişlerini sıkarak cevap vermişti." Kolundan tutmuş bir kadını sürüklemiş diyordun" ha evet hatırladım.

 

" haaa şey işte ben adamın sırtına atlayıp saçını yolmaya başladım. O haysiyetsiz beni sırtından attığında bende yere düştüm. Gözüm kararmıştı sonra kadının çığlık sesini duyduğumda ayağa kalktım yerdeki taşı elime alıp onun kafasına geçirdim. Sonra bende dayanamayıp yere düşmüştüm. Adam ayağa kalmış kadına bıçak sallıyordu. Kadının kolunu kesmişti. O sırada siz geldiniz zaten ve kadının durumu nasıl" deyip konuşmayı sonlandırdı.

 

" ifadeniz kadın ile aynı merak etmeyin o adam cezasını çekecek ve kadının durumu gayet iyi merak etmeyin geçmiş olsun" deyip çıktılar.

 

Başkomiserim keşke benide alsaydıniz. Cemre adım seslerini duyduğunda gözlerini camdan tarafa çevirdi. Azat yatağa oturmuş Cemre'nin çenesini tutup kendine çevirdi. " Demek adamın sırtına atladın ha demek gezmek için çıktın ha dua et şuan evde değiliz seninle evde görüşeceğiz Cemre hanım" deyip odadan çıktı.

 

Azat odadan çıkıp kafeterya ya inmişti. Bir kahve almış camdan bakıyordu. Nasıl ona zarar verirdi o it herif. İçindeki duyguya bir anlam veremiyordu neydi şuan hissettiği onun için korkmuş olamaz değil mi? Neden bu duyguyu hissediyordu o böyle bir duyguyu hissetmezdi. Derin nefes alıp kahvesini bitirdi. Kafeterya dan çıkıp odaya yöneldi. İçeri girdiğinde uyumuş karısını gördü.

 

Koltuğa oturup onu izlemeye başladı. Nasıl bir o kadar korkak bir o kadarda cesur oluyordu. Tanıdığı kızlara hiç benzemiyordu belkide bu özellik onu ayrı yapıyordu. Kafasını salladı ben ne düşünüyorum ya. Koltukta uyuya kalmıştı Azat.

 

~~~~~~~~

 

Günler birbirini kovalarken Cemre ve Azat az daha olsa eskisine göre iyi anlaşmaya başlamışlardı. Aklına gelen anı ile gülme krizine girdi.

 

Geçmiş

 

Cemre ve Azat hastaneden çıktıktan sonra evlerine varmışlardı. Mardin'in her yerinde Cemre'yi konuşuyorlardı kimisi iyi diyordu kimisi köyü diyordu hakkında ama Cemre bunların hiçbirini takmıyordu.

 

Şuan koltukta oturmuş televizyon izliyordu. Başı hafif ağrıyordu o yüzden ağrı kesici içmişti. Kapının çalması ile ayağa kalktığında Azat'ın geldiğini gördü. " sen otur ben bakarım" dediğinde kaşlarımı kaldırıp yerime oturdum. Heja annenin ve Zeynebin sesi geliyordu. İçeri girdiğinde hızla gelip bana sarıldı.

 

" çok korktum be Buke sana bir şey olacak diye iyi misin kuzum ha doğruyu söyle" dediğinde gözlerimin dolmasına engel olamadım ailem benim bu halde olduğumu duyduğunu bile bile beni ne aramış ne sormuştu.

 

" iyiyim heja anne merak etme sen beni " deyip gözlerimin dolmasına rağmen gülümsedim. Zeynep te gelip sarıldığında onada iyi olduğumu söyledim. Heja anne Azata dönüp ayağındaki terliği ona fırlattı. Gözlerim yerinden çıkacak gibi oldu.

 

" ulan eşek sıpası bak kızımın haline evden gittin başına ne geldi ben şimdi sana ne yapayım ha söyle bana" Azat annesinin dediklerinden sonra kendisini açıklamak istedi. Bu hayatta sadece annesine ve Rojda ( kız kardeşi) değer veriyodu. Tam ağzını açıp konuşacağı zaman haja anne onu susturdu "vazgeçtim cevap verme bana" deyip sonra " yada cevap ver bana " Azat gene ağzını açtığında tam konuşacağı zaman " cevap verme bana deyip benimle ilgilendi. Azat ne zaman birşey diyecek heja anne onu susturuyordu.

 

Şimdiki Zaman

 

Kapı çaldığında gülmeyi kestim. Evde benden başka kimse yoktu. Kapıyı açtığımda gördüğüm şey ile şok oldum.

 

Bölüm sonu

 

Sizde Cemre ne gördü de şok oldu?

 

Yorum ve vote atmayı unutmayın 🥰🥰

 

Seviliyorsunuz muchhhhhh 😘

 

Loading...
0%