Yeni Üyelik
9.
Bölüm

9. Bölüm

@merooo

Arkadaşlar sizin bu yazarınız hem staj görüp hemde okula gidince anca vakit buluyor vallahi ama elimden geldiğince hızlı atmaya çalışacam maalesef yarın gene iş var.o yüzden okumadan atıyorum.

 

Kapıyı açıp baktığımda karşımda Azat ve hamile bir kız ile dikiliyordu. Azat beni görmezden gelip yanındaki kız ile içeri doğru ilerledi. Kendime geldiğimde kapıyı hızla kapatıp içeri girdim. Kız Azat'ın yanına oturmuş ona gülerek bakıyordu. Azat ise benim geldiğimi görünce " bize içecek şeyler getir Cemre" deyip yanındaki kıza döndü.

 

Kız cilveyle Azata bir şeyler anlatıyordu. Ne olduğunu anlamıyordum. Belki arkadaşıydı sakin ol kızım adımlarımı mutfağa doğru attığımda kapı çaldı. Kapıya gidip açtığımda karşımda heja anne içeri girmiş bana tiksinerek bakmıştı. " az daha erken açsaydın" iğneleyici şekilde konuşmuş içeri girmişti. Kapıyı kapatıp hemen arkasından içeri girdim. Heja anne o kızla sarılıyordu

" oy benim gelinim gelmiş hoşgeldin torunum nasıl" dedi. Ben yanlış duymadım demi torunum gelinim dedi.

 

Kendi kendime " hayır, hayır" diye fısıldıyordum. Biri bana sesleniyordu. Gözlerimi aniden açtım nefes nefese kalmıştım. Karşıma baktığımda Azat'ı gördüm. " sakin ol Cemre sadece kabustu tamam mı sakin ol" Azat ne olduğunu anlamadan ona sarıldım. Azat'ın eli havada kalmıştı şuan bunu düşünecek durumda değildim. Sonra oda sarıldı. Çok kötüydü resmen kocamı yeni karısı ile görmüştüm. Beni kendinden ayırdıktan sonra saçlarımı yüzümden çekti " ne gördün bilmiyorum ama sakin ol " deyip saçlarımı topladı. Etrafa bakarken hala salonda olduğumu fark ettim resmen burda uyuyakalmışım. Hala gördüğüm kabusun etkisindeydim. Ya gerçek olursa ya üstüme kuma getirirse.

 

" Azat "Sesim fısıltılı şekilde çıktı. Yüzüme bakıp ne diyeceğimi bekledi. " beni bırakmazsın demi yani biz zorla evlendik biliyorum ama... elini dudağıma koyup beni susturdu." Bana bak Cemre elimde senin yüzüğünü taşıyorum senin üstüne kuma getirmeyi bırak başka kadına yan gözle bile bakmam ne gördün bilmiyorum ama bunu bil tamam mı " küçük bir çocuk gibi dediklerine mutlu oldum.

 

Kafamı Eğip alttan baktım" söz mü " dedim.

 

Yüzünde nadir gördüğüm tebessüm ile " söz" dedi. İçim rahatladı resmen yemin ederim. Ama bu gördüğüm kabusu unutacak değilim. Yine aklıma gelmesi ile Azata vurdum " ne yapıyorsun kızım" vurduğum yeri tutup konuştu. " sus be resmen üzerime kuma getirmiştin hadi sen neysende heja anne de ona gelinim diye sarıldı zaten" dediğimde kafasını arkaya atıp kahkaha atmaya başladı. Gözümün önünde yapma be zalimin oğlu. Allah'ım sana geliyorum çok güzel gülüyordu. Gülmeyi kestiğinde bir tane daha vurmak istedim. Resmen manzaramın içine etmişti yani.

 

" yavrum sakin ol az önce ne dedim ben sana hem ne demek sen neysende heja anne gelinim diye sevdi tam tersini demen gerekmiyor mu senin?" E yani burda biraz haklı olabilir.

 

" olabilir ne var yani eğer sen öyle bir şey yapsaydın seni heja anne ile hakkından geliceğimiz yerde oda sana köstek oluyor. " dediğimde yine sırıttı. Birden beni kucağına aldığında çığlık attım." Ne yapıyorsun be adam" çoktan merdivenleri çıkmış odaya vardık. " karımı odaya taşıyorum." Deyip beni yatağa yatırdı. Kendiside yanıma yatıp sarıldı.

 

" beni iyi dinle senin üstüne kuma getirecek kadar düşmedim sen benimsin ben seninim tamam mı o kuma lafını unut senin yüzüğün bende olduğu sürece bu olmayacak" deyip sıkıca sarıldı. Kokusu yüzünden mayışmaya başladım. Fısıldayarak söyledi" Çünkü bu kalp senden başkasına haram" uyuduğumu zannediyordu. Neyse yarın ben bunu düşünürüm uykumu alam ki bunun hesabını birde yarın soram.

 

Birazcık bölüm kısa gelmiş olabilir ama yorulduğum için anca böyle yazıyorum elimden gelen bu arkadaşlar o zaman hadi bakalım Cemre bu duydukları ile ne yapacak birazda aksiyon olsun demi diğer bölümlerde görüşürüz.

 

 

Loading...
0%