Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4.Bölüm

@merve.sena

 

"B-baba" dedim kekeleyerek. Nasıl olurdu. Elinde bir hediye kutusuyla karşımda duruyordu. Hemen boynuna atladım. Çok özlemiştim babamı. Babam bir askerdi ve uzun bir göreve gitmişti yaklaşık 4 aydır yoktu.

Bana sarıldı ve içeri geçti. Üstünde asker üniformasi vardı. Babam benim kahramanımdı. Silahını komodinin çekmecesine koydu. Elini omzuma attı ve gülümsedi. Birlikte içeri girdik annem, babamı görür görmez hemen boynuna atladı.

Çok güzel bir andı benim için. Ailem ve kardeşlerim yanımdaydı daha ne isterdim ki.

Arkadaşlarımı uğurladıktan sonra bende odama gittim. Hediyelerimi açıp uyumak istiyordum. Önce Melis'imin hediyesini açtım çok güzel kahverengi bir peluş ayı ve kar tanesi şeklinde çok güzel bir kolye almıştı. Canım arkadaşım.

Sonra Eren'imin hediyesini açtım biraz şaşırdım çünkü içinde bir not ve ayna vardı, notta 'sana senden güzel hediye bulamadım Deniz'im♡.' yazıyordu. Vayy Eren'in bu kadar romantik olduğunu bilmiyordum ilerdeki yengem çok şanslı vallahi.

Sıra annemin hediyesindeydi, o da çok güzel bir kolye bileklik seti almıştı. Babam hediyesini yarın verecekmiş.

Sıra limonatama geldi yani Emin'ime. Emin'e limonatam diyordum o da buna kızıyordu. 'kızım o ne saçma lakap limonatam ne?' diyordu. Ama ben içimden diyordum. Bilmiyorsa sıkıntı yok.

Hediye kutusunu açtım. Siyah bir kar küresi vardı. İçinde bir şey gözükmüyordu. Yanda bir tuş gördüm ve bastım birden kar yağmaya ve içinde bir banka oturmuş iki kişi gözüktü. O kadar güzeldi kii. Tuşa geri basınca tekrar kapandı ve simsiyah oldu kar küresi. İçinde bir not vardı aldım ve okumaya başladım 'Bugün beni bir tuşa basarak aradın ve hemen yanına geldim. Dünyan kararmış gibiydi ama yanına geldiğimiz de yine de gülebiliyordun. Sana söz veriyorum kızım, her dara düştüğünde tuşa bas ben seni ne olursa olsun korur ve mutlu ederim. Seni çok seviyorum kızım' vay be.

Şu an şok içinde kağıda bakıyordum, gözlerim doldu. Emin gerçekten benim için çok ayrıydı. Hemen telefonu elime alıp Emin'e yazdım.

​​​​​Alıcı- Emo🤍

Siz- notunu aldımmm. Çok teşekkür ederim limonatam🤍 23.05

Emo🤍- ne demek kızım. Bu arada limonata konusunda anlaştık sanıyordum😑 23.21

Siz- Tabi ki emocum😚🤍🙃. 23.21

Telefonu kapattım ve yattım yarın okul vardı...

Sabah erkenden kalktım ve formamı giydim fakat eşofmanımı bulamıyordum hemen annemin yanına gittim, bağırarak "Anne eşofmanım nerede?" dedim. Annem elinde bir kaç dosyayla önüme geçip işaret parmağını dudağının üstüne koydu "şşt Deniz sessiz ol baban uyuyor! Eşofmanını yıkadım eteğini giy!" dedi.

Okulumuzun eşofmanı ve eteği vardı o ikisinden birini giyiyorduk. "Off" dedim ve odama gittim. Etek rahat olmadığı için genelde eşofman giyerdim.

Dolaba gittim ve eteğimi giydim ama bir sorun vardı. Etek çok kısa gelmişti. Uzun zamandır giymediğim için bu kadar kısa olduğunu bilmiyordum, uzamış olmalıyım. Omuz silktim, çantamı alıp çıktım.

Okula doğru yürüyordum. Okul 10 dakika falandı. Okula girdim, girer girmez yanıma Mete geldi gülümseyerek "Günaydın Deniz nasılsın?" dedi. Bende gülümsedim "Günaydın iyiyim Mete sen nasılsın?" dedim. O da başını salladı.

Birlikte kantine doğru yürüdük. Kantine gelince etrafa baktım. Gözüm bizimkileri aradı ama göremedim hemen gruba girdim ve 'nerdesiniz?' yazdım. Tam boş bir yere oturacaktım ki Mete "Deniz istersen beraber oturalım." dedi. Başımı salladım ve beraber bir masaya oturduk.

Mete "Ee Deniz naptın nasılsın?" dedi. Tam cevap verecektim ki arkadan birinin omzuma dokumasıyla arkamı döndüm, Eren'di "Bacikom napiyon burda? Hadi bizim masaya geçelim." dedi.

Başımı salladım Mete'ye döndüm "Görüşürüz Mete" dedim Mete de biraz bozulmuş gibiydi. Onu bırakmam dan hoşlanmamıştı galiba ama ne yapabilirim kardeşlerimin yanına gidecektim. Mete "görüşürüz güzellik." dedi.

Eren kolunu omzuma attı. Birlikte masaya geçip oturduk Eren "Hayırdır güzellik falan? O sana güzellik deme samimiyetini nerden buluyo baciko?" dedi hafif sinirliydi. Tam cevap verecekken Emin'in sesini duydum "Kim Deniz'e güzellik demiş?" dedi, aaa noluyordu bunlara.

Melis'le beraber karşıma geçtiler. Emin ve Melis kuzen olduğu için okula beraber gidip geliyorlardı evleri birbirine yakındı. Emin'e cevap verdim "Mete dedi. Ama öylesine dedi." dedim. Emin tek kaşını kaldırdı ve arkam da ki bir noktaya bakmaya başladı. Arkamı döndüğümde Mete'ye baktığını gördüm. Mete de bana bakıp göz kırptı.

Emin tam kalkacakken Melis kolundan tuttu bende hafif sinirle "Arkadaşlar biraz sakin mi olsanız? Abartmayın sadece arkadaşım. Konu kapandı!" dedim.

Zil çaldı ayağa kalktım. Eteğimi düzelttim tam gidiyordum ki Emin kolumu tuttu "Etek ne alaka kızım? Normalde eşofman giymiyor muydun sen?" dedi Emin bugün bir garipti. Gözünü eteğime dikmiş kaslarını çatmıştı. Biraz değil baya garip davranıyordu.

"Annem eşofmanımı makineye atmış bende bunu giydim." dedim. Emin hafif sinirli bir sesle "Bu niye bu kadar kısa kızım!?" dedi. Pardon da noluyo. Melis "Pardon Emo noluyo kuzen? Kız istediğini giyer ayrıca ne var etekte? Gayet güzel aşkım gel biz sınıfa gidelim geç kalacağız." dedi ve kolumdan tutarak beni sınıfa doğru çekiştirdi. Ben bu kızı çok seviyorum ya canım Melo'm.

Nihayet 8 saat geride kalmıştı. Okuldan bıktım ya. Neyse ki bugün cumaydı yarın okul yok. Bizimkilerle bir cafeye oturmuştuk ama Emin geldiğimizden beri gergindi. Gerçi bugün full gergindi de neyse.

Dayanamadım ve "Emo iyi misin? Sabahtan beri gerginsin de! Bir şey mi oldu?" dedim. Emir sinirle "kızım beni delirtme kısacık etek giymişsin bir de niye gerginsin diyorsun. Çıldırıcam! Sabah Mete'si yok mini eteği biraz dikkat et pazartesi de eşofmanını giy!" dedi. Her kelimesinde biraz daha kaşlarımı çatıyordum.

Ayağa kalktım ve sinirle "Sen ne saçmalıyorsun Emin? Pazartesi de mini etek giyicem salı da giyicem eşofman yok bundan sonra her gün mini etek giyicem! Hayır ne alaka noldu bugün sana anlamıyorum ama ben gidiyorum görüşürüz!" dedim ve çıktım kafeden. Sinirle eve doğru yol aldım.

Eren'in Ağzından

Deniz kafeden çıktıktan sonra Emin de peşinden çıkacaktı ki Melis kolundan tuttu "Saçmalama Emo otur oturduğun yere. Bu sinirle daha çok kavga edersiniz." dedi, haklıydı. Emin, Deniz'den hoşlanıyordu sanırım yani öyle tahmin ediyorum.

Yoksa bu kıskançlık resmen ve bir insan arkadaşını bu kadar kıskanmaz!

Emin'e döndüm "Emo hayırdır sen böyle detaylara takılmazdın kıskandın mı? Hayır kız normalde de açık giyinir ilk defa böyle tepki verdin." dedim. Bilerek demiştim cevabından anlardım az çok kaç yıllık kardeşim.

Emin sinirle "Yok lan ne kıskançlığı. Mete'ye gıcık oldum sabah." dedi. Ve bende Emin'in Deniz'den hoşlandığını anladım...

 

-Merhaba sevgili okuyucularım nasılsınız?

Emin ilk defa böyle kıskançlık yapmış ya da ilk defa böyle belli etmiş ne dersiniz.😊🙃

Sizce Deniz de Emin'i seviyor mu?

Peki bu iki yakın arkadaş sevgili olacak mı?

Emin'in bu halleri nasıl sizce?

Romantik Emin mi kıskanç Emin mi? Yorumlarınızı bekliyorummm🙃☺️🤍🤍💕🎀

Bu arada kitap ismi değişti 🤍💕💞

 

 

 

Loading...
0%