Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5. Bölüm

@meryem_tsa

 

 

Yeni bölüm geldii

 

 

Sizleri için günde iki bölüm atmaya çalışıyorum

 

 

Yorum yapıp oy verirseniz mutlu olurum

 

 

Umarım beğenirsinizz iyi okumalarrr💗

 

 

 

Ankara,2024.10 Mayıs 20.00

 

 

Gözlerimi araladığımda hava çoktan kararmıştı.Yataktan kalkmaya çalışırken bir elin kolumu tutuğunu hissettim aniden arkama döndüm.Tahmin ettiğim gibi Deniz’di,yüzü soluk görünüyordu.

 

 

Ateşini ölçmek için elimi alnına götürdüm,götürmemle indirmem bir oldu."Deniz,ateşin çok yüksek gel bir duşa gir."onu yataktan kaldırmaya çalışıyordum ama en fazla kolu kalkıyordu.Bir anda belimden tuttu ve beni yanına çekti.

 

 

"Deniz ne yapıyorsun? ateşin var Aras’ı arıyorum belki seni kaldırmayı başarır."ben kendimi geri çekmeye çalışsamda ahtapot gibi yapışmıştı.beni kendine daha çok çekti ve kafasını boynuma gömdü.

 

 

"Ha-yır arama onu,gelip ayıracak bizi hem ben iyiyim."Deniz bunları söylediktenden sonra boynuma ufak öpücükler konduruyordu.Ben ne kadar dirensemde etkisi olmuyordu ben kendimi geri çektikçe o daha çok yaklaşıyordu.

 

 

"De-niz ahaha du-r gıdı-klanıyorum."ben bunu söyleyince o daha çok öpüyordu."Ağır ol beyfendi biz daha evli değiliz."ben bunu söyleyince durdu ve yüzünü yüzüme çevirdi.

 

 

Dudaklarına çapkın bir gülümseme yerleştidi."Ama olacaz."bu seferde dudaklarıma yapıştı.Ona karşılık vermeyip tepkisine bakmak istedim.O ise beni daha çok öpüp karşılık vermem için cimcikledi.

 

 

Biliyorum şuan ki durumum akıl almaz.Sanırım Deniz’i seviyorum,belkide bunu söylemek için erken olduğunu düşünenler vardır.Ama yanındayken kendimi güvende hissediyorum,herşeye rağmen yanımda olması beni mutlu ediyor.Tuhaf bir durum olsada böyle olduğunu kabullenmem lazım.

 

 

"Tamam ama bir şartla,duşa gireceksin sonra Aras’ı çağıracam ve seni doktora götürecek."Ben bunları sıralarken yüzüme sırıtarak bakıyordu."Deniz! Sana diyorum."kafasını olumlu anlamda salladı.

 

 

"Tamam ama sözünü tutmazsan kötü olur."içimden 'mesela ne olur´ diye sormak istedim ama düşüp bayılmaması için kabul ettim

 

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

Yatakta oturmuş Deniz’le Aras’ın gelmesini bekliyordum.Zor da olsa Deniz’i ikna etmiştim.Kapı çaldı,kapıyı açtığım gibi bir elin yüzümü kapatması bir oldu.Çırpınarak kaçmaya çalışsam da gözlerimi güçlükle açık tutuyordum ve tahmin ettiğim gibi saniyeler içinde yere yığıldım.

 

 

Son duyduğum cümle şu oldu;""Kızı alın bizim odalardan birine götürün Deniz’in gelmesini sağlayacak bir şey bulun.Bir taşla iki kuş vurmuş olucaz."bunları söyledikten sonra iğrenç bir kahkaha attı.Bunlardan sonra bilincim bedenimi tamamen terk etti.

 

 

 

~~~Deniz’in Anlatımıyla~~~

 

 

Hastaneden çıktık ama içimde kötü bir his vardı.Her saniye Derin’e bir şey olması ihtimali bile canımı yakıyordu.Üstelik ona yalan söylemiştim geçmişte onun canını ne kadar yaktığımı söylememiştim.Bunları duyması için çok erkendi ama emin ona yaptıklarımı öğrenirse beni asla kabul etmezdi ve şuan onu korumak zorundaydım ne olursa olsun.

 

 

Eve geldik ama kapının açık olmasıyla taşlar yerine oturdu.Gelmişlerdi o pislikler yerimizi bulmuştu.Hep benim yüzümdendi Derin’imi bulmak için her şeyi yapmabilirdim.

 

 

Arasa haber verdim silahla aldık ve yola çıktık.Belki de istedikleri buydu ikimizi istiyorlardı ama umrumda değildi Derin’i onların eline bırakamazdım...

 

 

 

~~~Derin’in Anlatımıyla~~~

 

 

Gözlerimi zar zor araladım.Etrafım siyah takımlı adamlarla doluydu.Ellerimde bir acı hissettim,bakmak için arkamı döndüğümde ellerimin ve ayaklarımın bağlı olduğunu fark ettim.Tam büyük bir çığlık basacakken bir el ağzımı kapattı.

 

 

"Ağzını açacam ama bağırmayacaksın,bağırırsan Deniz’ine veda etmeden ölmesini istemezsin!hızla başımı salladım ve elini ağzımdan çekti.Sonra Deniz’i ve Aras’ı gözleri kapalı bir şekilde getirdiler.Şimdi anlamıştım bizi tuzağa koymuşlardı.Hepsini onlar yapmıştı hepsini.

 

 

Bir bez ağzımı ve burnumu kapatınca üzerime bir şey çöktüğümü hissettim ve gözlerim yavaş yavaş kapandı...

 

 

 

 

Yeni bölüm geldii

 

 

Kısa oldu biraz ama heyecanlı yerinde bitirmek istedim

 

 

Sonuçta beklemek güzeldirr

 

 

Umarım beğenmişsinizdirr 💞

Loading...
0%