Yeni Üyelik
6.
Bölüm

6. Bölüm

@meryem_tsa

 

Yeni Bölüm geldii

 

Bölüm Hakkında Düşüncelerinizi Yorumlara yazmayı unutmayınn

 

Umarım beğenirsinizz iyi okumalarrr💞💞

 

"Umrumda olan sensin Derin."💗

 

 

~~ Derin’in Anlatımıyla~~~

 

Gözlerimi araladığımda kendimi karanlık bir odada yere atılmış bir vaziyette buldum.Sağımı ve solumu kontrol ettiğimde Deniz ve Aras’ı gördüm.Kafamı yukarı kaldırdım ve iyiler mi diye kontrol ettim.İyilerdi,Sadece baygınlardı.

 

 

Rahat bir nefes aldığım sırada içeri bizi kaçıran adamın girmesi ile aldığım nefesi sıkıntılı bir şekilde geri verdim.Yanıma geldi,bağlı olan ellerimi ve ayaklarımı çözdü.Sonra kulağıma bir şeyler fısıldadı.Sesi bile rahatsız ediciydi.

 

 

"Sonunda seninle tanışabildik güzel kız."iğrenerek ona baktım.Bakışlarımdan rahatsız olmuş olacak ki kendini geri çekti.Geriye çekilince bakışlarına yakalanmadan Deniz ve Aras yanına koştum.Ayak seslerimi duymuş olcacak ki beni tutmaya çalıştı ama başarılı olamadı.Deniz’in yanına oturdum ve ellerimi yüzünde gezdirdim.Buz gibiydi acaba kaç saattir buradaydık.

 

 

"Deniz,Deniz hadi uyan lütfen!"ağlamaklı bir ses tonuyla bunları söylerken Deniz gözünü açtı.Açtıktan sonra etrafına baktı.En sonunda bana döndü ve kendimi onun kollarının arasında buldum.Beni sıkıca sararken bende karşılık veriyordum.Beni kendinden ayırdı ve yüzümü avuçlarının içine aldı.

 

 

"Güzelim, bu piç sana birşey yapmadı dimi?"kafama hayır anlamında salladığım sırada adam bize doğru geldi.Deniz eliyle beni arkasına ittiği sırada Aras uyandı.İlk başta etrafına baktı ama Sonra bizi görünce hızla yanımıza geldi.Deniz’in yanına geçti.Adam öfkeli gözlerle bize bakıyordu.

 

 

Deniz’in karşısında durdu."Ağzını topla yoksa dağıtmasını bilirim!"Deniz gülerek Aras’a döndü ve kafasıyla beni işaret etti.Aras kafasıyla onayladı ve yanıma geldi.

 

 

"Yengecim şuan birşey yapmak zorundayım umarım beni çok hırpalamazsın."Aras’ın söylediğine anlam veremeden bir el bütün yüzümü kapladı.Gözlerim ve ağzım kapalıydı ne olduğuna anlam veremiyordum.

 

 

Aras ağzımı ve gözümü açtığında gördüğüm manzara ile şok geçirdim.Deniz adamı fena hırpalamıştı,belkide öldürmüştü.Deniz’in yüzündeki kanları görmek bile canımı acıtıyordu.Buraya geldiğimizden beri hiçbirşeye anlam verememiştim.

 

 

Deniz’in yanına geldim ve dudağındaki kanları elimle sildim."İyi misin?"başını salladı ve hafifçe gülümsedi."İyiyim ama sana bişey olacak diye ödüm koptu."yüzümdeki gülümseme aniden silindi,yerini anlam veremeyen bir ifade aldı.

 

 

"Neden her durumda beni düşünüyorsun.Yanlış anlama sadece anlamak için soruyorum,sana da zarar gelebilirdi?"yüzü birden düştü söyleyeceği şeyi merakla bekliyordum.Evet,tanıştığımız günden beridir bana mesleğini bile söylemedi.

 

 

"Çünkü benim için önemli olan sensin Derin .Bana birşey olması umrumda bile değil.Umrumda olan sensin,sen benim herşeyimsin seni kaybedemem Derin anlıyor musun?"ben şok üstüne şok yaşarken onun gözlerinden birer damla yaş geldi.

 

 

Yanına gittim ve ona sıkıca sarıldım"Deniz sen beni nasıl bu kadar seviyorsun.Doğru düzgün tanışamadıkta!"beni daha sıkı sardı ve kulağıma şunları fısıldadı

 

 

"Sevmek konuşmakla,dış görünüşle ilgili olan bir şey değildir,seven insan,sevdiğini kalbinden tanır.Kalpler tanışır sonra birbirini tanımış sayılırlar.Diğerleri sadece konuşmaktır kendini anlatmaktır.Gerçek sevgi kalpteki sevgidir.Benim sana olan sevgim kalpten de ötede Derin Atlı."

 

 

Şuan sanırım Denize gerçekten aşık oldum.Yani belkide kabullendim,onu sevmek böyle bir şey iki gün önce tanışmış olsak daona karşı hissettiğim şeyler vardı.Bazen kalbin göğüs kafesinden çıkacak gibi olur ya benim ki öyle olmuştu hislerim duygularım bedenimi terk etmişti.

 

 

"Derin,Derin iyi misin?"tanıdık bir ses duymam daldığım düşüncencelerden kurtulmamı sağladı.Başımı kaldırıp hayranlıkla ve tarif edemediğim bir sürü duyguyla Deniz’e baktım.

 

 

"De-niz ben,ben galiba sana aşık oldum."Yüzüne kocaman bir gülümseme yerleşti.Beni kendine çekti ve dudaklarıma yapıştı.Yaklaşık iki dakika öyle durduk.Kulağımıza gelen öksürme sesiyle ayrılmak zorunda kaldık.

 

 

Aras sırıtarak bize bakıyordu,gıcık şey."Ee bu güzel anı bölüyorum ama biraz daha burda kalırsak herşey için çok geç olabilir."Deniz kafasını salladı ve sessizce odadan çıktık.Bizi tuttukları odanın penceresi olduğu için kaçışımız çok kolay olmuştu

 

 

Kapının önünde bulduğumuz bir arabaya bindik,arka koltuklardan birine oturmuş başımı cama yaslamış dışarıyı izliyordum.Deniz’in seslenmesi ile başımı kaldırdım.

 

 

"Derin,güzelim yorulduysan uyuyabilirsin."kafamı olumlu anlamda salladım.Gerçekten acayip yorgundum.Kafamı koltuklardan birine koydum ve kendimi uykunun kollarına bıraktım.

 

 

 

 

~~~Deniz’in Anlatımıyla~~~

 

 

Derin arka koltukta uykuya dalmıştı.Bugün ona yıllardır söylemek istediğim şeyleri söylemiş,kalbimi açmıştım.Ben kendimi iyi hissetmek istediğimde hep aklımdan bir kaç cümle geçirirdim kendimi öyle mutlu ederdim.

 

 

"Bir insanı seviyorsun hayatını değiştiriyor,kendini ona teslim ediyorsun ruhunu iyileştiriyor,bir ilaç gibi bütün ağrılarını geçiriyor.Sence hayatım kötü diyebilir misin bu durumda?insanların bir sürü kişide aradığını sen bir kişide bulduğunda.Unutma hayat kısa ömür tükenecek sen yaşamayı umursamasanda.O zaman göreceksin hayattaki ona olan bağını ama gidecek hemde sonsuza dek.O yüzden sıkı sıkı sarıl ona asla bırakma..."

 

 

Bu cümle beni ona bağlayan tek şey.Bu satırları benim yazdığıma kimse inanmazdı ama aşık olmak çok farklı bir şey bir kere tattın mı vazgeçemeyeceğim kopamayacağın bir duygu.

 

 

20 dk sonra

 

 

Yeni ve kimsenin bulamayacağı yeni bir otel ayarlanmıştık.Derin uyuduğunu fark edip onu kucağıma aldım.Kokusu kadar güzeldi ki doyamıyordum sürekli koklamak istiyordum onu.Otelde ayarladığımız odaya girdiğimizde Derin’i yavaşça yatağa bıraktım.Kızıla kaçan saçları o kadar yumuşaktı ki pamuğa benziyordu.Onu yatağa bıraktıktan sonra duşa girdim ve yanına yattım.

 

 

Onu asla bırakmayacaktım bir daha asla!

 

 

 

 

 

"Gerçek sevgi kalpteki sevgidir 💗"

 

 

Yeni bölüm geldii

 

 

Biraz geç attım ama iki günüm çok yoğun geçti

 

Umarım beğenmişsinizdirr iyi okumalarrr💞💞

Loading...
0%