Yeni Üyelik
7.
Bölüm

7.Bölüm

@meryem_tsa

 

 

Selammm

 

 

Yeni bölüm geldii

 

 

İyi okumalarr💗💗

 

 

İnstagram hesabım; dian.ashine takip ederseniz mutlu olurum.Ayrıca her türlü öneri sunuyorum bu hesapta size iyi gelebilir.💖

 

 

 

~~Derin’in Anlatımıyla~~

 

 

 

Gözlerimi araladığımda çoktan sabah olmuştu.Güneş beni uyanmaya zorluyordu,oysa ki uyanmak istemiyordum.Dün olanların bir rüya olmasını istemiyordum ya da rüyaysa hiç uyanmasam çok güzel olurdu

 

 

 

Başımı sağ tarafa çevirdiğimde dün yaşananların bir rüya olmama olasılığı yüzde elliye inmişti.Deniz’in yanında olmak bile içime huzur veriyordu.

 

 

 

Deniz’i uyandırmadan banyoya gittim.Elimi yüzümü yıkarken kapının açıldığını gördüm.Kafamı kaldırıp baktığımda Deniz gülümseyerek bana bakıyordu.Nasıl bu kadar çabuk uyandığımı fark ediyor anlamıyorum.

 

 

 

Yanıma geldi dudaklarıma bir öpücük kondurdu."Günaydın güzelim"gülümseyerek yüzüne baktım."Günaydın,en iyisi ben bonyadan çıkayım sende işlerini hallet."kafasını salladı.Banyodan çıktım ve komidinin üzerinde duran telefonumu elime aldım.

 

 

 

Ekranda bir sürü mesaj ve cevapsız arama vardı.Asya ile konuşmalarımıza girdim.Sayamayacağım kadar nerdesin diye mesaj atmıştı.

 

 

 

Beni kesecek ama başımdan geçenleri anlatırsam cezam biraz da olsa azalabilir diye düşünüyordum.

 

 

 

Asya’ya mesaj yazacaktım ki bilinmeyen bir numara aradı.Açmakla açmamak arasında kalmıştım ama açmaya karar verdim.Açmamla şok geçirmem bir oldu.

 

 

 

Konuşan kişinin bizi kaçıran kişi olduğunu anlamam uzun sürmedi.Ölmemesi ayrı,benim numaramı bulup araması ayrı bir şaşkınlıktı."Evet güzel kız,sonunda seninle tek başımıza konuşabildik."kaskatı kesilmiştim konuşamıyordu bile.

 

 

 

Bu pislik hala hayatta olduğuna göre başımızdaki bela ikiye katlanıyordu."S-en nasıl-”cümlemi bitiremeden Deniz banyodan çıktı,halimi görmüş olacak ki hızlıca yanıma gelip telefonu elimden aldı.

 

 

 

"Kimsin lan sen şerefsiz!”Deniz’in sesi otelde yankılanmıştı.Adamın gülme sesini işiten kulaklarım daha fazla dayanamadı.Bir elimi yatağın üstüne koydum ve oturmayı başardım.Ben yaşadıklarım şokunu atlatmaya çalışırken Deniz hala adamla kavga ediyordu.

 

 

 

”Seni bulduğum yerde geberticem lan seni kimse elimden alamayacak! Derin’e dokunmaya kalkarsan seni kendi ellerim keser her parçanı dünyanın bir ucuna atarım,anlıyor musun?”

 

 

 

Deniz adamın cevap vermesine izin vermeden telefonu kapattı.Yanıma geldi ve beni kocaman bedeninin içine aldı.Ona sarılınca bütün korkularım yok oluyordu sanki bedeniyle beni koruma altına alıyordu.

 

 

 

"İyi misin güzelim?"kafamı salladım.Başımı göğüsünün üstüne koydum ve gözlerimi kapattım.Olan hiçbir şeye anlam veremiyordum.Bunların birkaç günde gelişmesini de mantıklı bulmuyordum.

 

 

 

Sanki herşeyi biri planlamıştı.Bunların olma sebebi bir kişiydi.Ama neden ben kimsenin hayatına karışmadan yaşayan sıradan bir insanım.Babamla ilgiyse neden ailemden başka kişileri değilde beni hedef aldılar.

 

 

 

Bu işin içinde bir iş vardı.Ama çözene kadar susmak zorundaydım yoksa ölüm ile burun buruna gelecektim.Kafamı kaldırdım ve Deniz’e baktım

 

 

 

"Deniz,gidelim burdan!"Deniz’in yüzündeki ifadeden bunu söylememi beklemediğini anlıyordum.Ama sonradan durumumu anlamış olacak ki olumlu bir cevap verdi.

 

 

 

"Tamam gidelim,nereye gitmek istiyorsun güzelim?"Bunu hiç düşünmemiştim ama kafamda yurt dışına gitme fikri vardı.Türkiye ile olan bağlarımı koparırsam izimide kaybettirebilirdim.

 

 

 

"Bilmiyorum ama yurt dışına gidebiliriz yani bizi bulamayacakları bir yere gidersek izimizi kaybettirebiliriz."

 

 

 

"Sen bilirsin güzelim,ben şimdi hiç bilinmeyen bir yerden otel ayarlayıp uçak biletlerini hallederim."kafamı salladım ve elimi yüzümü yıkamak için banyoya girdim.

 

 

 

Banyonun kapısını kitledim ve duvara yaslanıp yere çöktüm.İçimden ağlamak geliyordu ama ağlayamazdım kendimi güçsüz gösteremezdim...

 

 

 

1 saat sonra

 

 

 

~~Deniz’in anlatımıyla~~

 

 

 

Derin o pisliğin aramasından sonra yurt dışına gitmek istedi.O da haklıydı korkuyordu ama belli etmiyordu.Ben sadece onu istedediklerini yapacaktım.

 

 

 

Bunları birinin yaptığını düşünüyorum hatta bunun için adam bile tuttum.Aklımda birisi var ama Derin’e söylersem çok kırılırdı.Her daim onun yanında olmaya yemin etmiştim bunu söylersem gideceğinden emindim.O yüzden şimdilik susmalıydım.

 

 

 

Uçak biletini ve gideceğimiz otele ayarlamıştım.Aras ve Derin otelde bavulları toplarken bende o pisliğin yerini bile bulmaya çalışıyordum.Onun bizi bulamayacağı ve gelemeyeceği bir ülke seçmiştim.Danimarka’ya gidecektik.

 

 

 

O şerefsizin orada düşmanlarının olduğunu biliyordum.Oraya giderse ölümüne gitmiş olurdu.Oysa ki o düşmanlarının başı bendim haberi yoktu.

 

 

 

20 dk sonra

 

 

 

~~Derin’in Anlatımyla~~

 

 

 

Deniz bir işinin olduğunu söyleyip evden çıkmıştı.Danimarka’ya gideceğimizi söylemişti ama orası çok bilinen bir yerdi.Bir bildiği vardır diye kabul ettim.Aras’la birlikte bavulları toplayıp Deniz yanına geldik.

 

 

 

Deniz bizi bir arabayla aldı ve havalimanına doğru yola çıktık.Arka koltuklardan birini oturmuş başımı cama yaslayarak düşünüyordum.

 

 

 

Yeni bir sayfa açacaktım.Yeni bir hayat kuracaktım.Artık ailem Deniz ve Aras’tı başka kimse yoktu.Gerekte yoktu,kimseye güvenemiyorum, bu olaylardan sonra insanları bir canavar olarak görüyorum.

 

 

 

Havalimanına geldiğimizi fark edip arabadan indim.Deniz yanıma geldi ve anlımdan öptü.Gülümseyerek yürümeye başladım.Havalimanına girdiğimizde artık yeni hayatıma bir adım attığımı anladım.

 

 

 

Uçağa bindik ve yerlerimize oturduk.O kadar yorgundum ki başımı en son hatırladığım şey başımı Deniz’in omzuna koyup uykuya daldığımdı...

 

 

 

Yeni bölüm geldii

 

 

Biraz geç oldu ama çok hasta olduğum için atamadım

 

 

Sizce Derin’e bunları yapan kimdir yorumlara bekliyorum

 

 

Umarım beğenmişsinizdirrr💗

Loading...
0%