Yeni Üyelik
9.
Bölüm

9.Bölüm

@meryem_tsa

Endamın yeter Kıraç💗

 

Yeni Bölüm geldii

 

Oy verip yorum yaptıkça daha hızlı bölüm gelir

 

İyi okumalarrr💗

 

 

1 saat sonra..

 

~~Derin’in Anlatımıyla~~

 

Aradan bir saat geçmişti ama kameralardan gördüklerimize bakarsak adamlar yerinden oynamıyordu.Biri gidiyor yerine başkası geliyordu.Uyuzlar bir çekilseler de kaçsak.

 

 

Hala anlamış durumda değildim madem bu adam benden nefret ediyor neden adamları başımızda dikiliyor.

 

 

"Deniz,bir şey soracam."daha fazla dayanamayıp sormak istediğim şeyleri sorabileceğim tek kişiye sordum.

 

 

"Sor bakalım"aslında sorarsam bana kızmasından korkuyordum bu konuyu bir daha açmayacağımıza dair birbirimize söz verdik.Ama bilmeye hakkım var diye düşünüyorum.

 

 

"Birincisi bu adamlar neden kapımızda bekliyor,ikincisi bunlar kimin adamları?"öyle bir bakış attı ki sözlerimi teker teker geri almak istedim."Tamam tamam söylemedim say"

 

 

Yüzünde kocaman bir gülümseme oluştu,bana güldüğüne adım kadar eminim.Ayağa kalktı ve yanıma oturdu."Benden bu kadar mı korkuyorsun güzelim?"tam şuan ona karşı sinirim ortaya çıktı.

 

 

"Hıh senden mi korkucam ben!”cesaretimi toplayıp koluna güçlü bir şekilde vurdum.Benim üç katım olan bir insana vurdum ve canının acıdığına emindim.Ama sanırım birazdan benim canım yanacaktı.

 

 

Kazağını sıyırıp koluna baktığında küçük adımlarla ordan uzaklaşmaya başladım.Kıp kırmızı olmuştu bir kaç dakikaya morarırdı.Aras’ın yanına geldim ve arkasına saklandım.

 

 

"Aras şuan beni korumazsan asla bir yengen olmayacak!"yüzümü bakıp sırıttı ama bu sırıtışın anlamı neydi çözemedim.Deniz hızla adımlarla Aras’ın önünde durdu.Kafasıyla çekil işareti yaptı.

 

 

"Abi bence bu seferlik affedebilirsin yengemi he?"Deniz fazla sinirli görünüyordu,bu siniri farklı şeylere yol açabilirdi.En iyisi Aras nereye ben oraya."Aras üç saniye içinde çekilmezsen sen şu adamların önüne atar bir daha da yüzüne bakmam!"dişlerini sıkarak konuşuyordu

 

 

Aras’ın Deniz’in dediğine inanması için üç yaşında olması lazı- .Ne ne Aras önümde çekildi ve banyoya kaçıp kapıyı kitledi.Arkasından koştum kapıyı açaması için yalvardım ama tık yoktu.

 

 

"Aras lütfen aç bak açarsan ben seni kurtaracam söz ama şu durumdan beni kimse kurtaramaz!"en son pes edip arkamı döndüğümde Deniz beni kapıyla bedeni arasına aldı.Sertçe yutkunup başımı kaldırdım.

 

 

Koluna bakınca neden bu kadar sinirlendiğini anlıyordum.Elimi koluna götürüp morluk oluşmuş yere baktım."D-Deniz ben çok özür dilerim bu kadar hızlı vurabileceğimi düşünemedim,hadi gel üstüne buz koyalım"tam aralıktan çıkacakken Deniz beni engelledi.

 

 

Yüzünde mahçup olmamdan mutluymuş gibi bir ifade vardı."Sıkıntı yok ama bir şartla seni affederim."aklımdan bir şeyler geçiyor ama inşallah öyle değildir.

 

 

"Şartını alabilir miyim?”yüzüne çapkın bir gülümseme yerleştirdik konuşmaya başladı.

 

 

”Yaşayarak öğreneceksin küçük Hanım"korkmamış değildim ama Deniz bana bir şeyi zorla yaptıracak bir insan değildi.

 

 

"D-Deniz! bana istemediğim sürece dokunmayacaksın değil mi?"yüzündeki gülümseme aniden silindi çenesinin bile kasıldığını gördüm.

 

 

Eliyle yüzüme düşen saç telini kulağımın arkasına itti.”Güzelim ben sen istemediğin sürece senin saçının teline bile dokunmam tamam mı?Şimdi neden aklına ilk bu geldi söyle bakalım?"sertçe yutkundum gözlerimin dolduğunu hissettim.

 

 

Deniz çenemi nazikçe tutup başımı yukarı kaldırmamı sağladı.Gözlerimin dolduğunu görünce kaşlarını çatarak yüzüme baktı.

 

 

”Derin,güzelim sana biri böyle bir şey mi yaptı?"sinirli bir ses tonuyla söylemişti bunları,beni çok iyi tanıyordu tek bir hareketimden aklımdan neler geçtiğini anlıyordu.

 

 

Gözlerimden birer damla yaş geldiğini hissettim.Kaskatı kesilmiştim o gün aklıma gelmişti,kabus gibi olan o günü tekrardan hatırlamıştım.Deniz yüzünden sinirden yerinden duramıyormuş gibi bir ifade vardı

 

 

Ona yalan söylemeyecektim artık bir insanla bunu paylaşmama gerekiyordu." E-evet”dedim.Gözyaşlarım sıraya girmişti akmamak için direniyorlardı.Deniz kendini geri çekti ve sinirden yerinde duramıyormuş gibi yüzüme baktı.

 

 

"D-Derin bunu sana kim yaptı!"daha fazla susmayacaktım.Babam için susuyordum ama artık gerek yoktu çünkü bundan sonra bir babam yok.

 

 

Hıçkırıkarımın arasından bir kaç cümle döküldü”B-Babamın iş görüşmesi için bir eve gitmiştik,o evde benden bir kaç yaş büyük biri vardı.Lavaboya gittiğim sırada peşimden geldi ağzımı kapatıp odaya götürdü ve”Daha fazla devam edemedim.

 

 

Deniz öfkeden odanın içinde dört dönüyordu.Aras konuşmalarımızı duymuş olacak ki banyodan çıkıp yanımıza gelmişti.Deniz biri ile telefonla konuştu ve yanıma gelip ellerimi tuttu.

 

 

”Güzelim, adamın adını ve yüzünü hatırlıyor musun?”adamın yüzünü unutmam mümkün değildi.”Adı sanırım Mert’ti.Babam olacak adamın ortakları olduğuna göre soyadı Kayan olması lazım.”Deniz başını salladı ve bir kaç dakika sonra beş tane fotoğraf gösterdi.

 

 

İçinden onu ayırt etmeye çalışırken dördüncü fotoğrafa geldiğimde onun yüzünü görmemle elimdeki telefon gevşedi.Gözlerimden bir kaç damla yaş ard arda akmaya başladı.

 

 

Deniz fotoğrafa baktı ve telefonu eliminden kapıp yavaşça yatağa oturttu.

 

 

”Derin bak güzelim ben bu adamın yaptıklarını burnundan getirecem ama bir şartla."

 

 

”Ne şartı?”

 

 

"Kendini daha fazla üzmeyeceksin."başımı salladım.

 

 

"Tamam ama şuan hiçbir şey yapmayacaksın!”kafasını salladı.Yanıma geldi ve sıkıca sarıldı.

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

Adamlar sonunda defolup gitmişti.Saatlerdir bu odadaydık.En sonunda çıkıp başka bir otele geldik.Ayrıca korumalarda sürekli peşimizdeydi.

 

 

Yeni odaya yerleştik ve Deniz yukarıya bişeyler istedi.Şuan da Ahmet’in adamları bizi öldürmezse açlıktan ölecektik.

 

 

Yemekler geldi yemeğe başladık ama hepimizin suratı sirke satıyordu.En sonunda dayanamayıp bir konu açtım.

 

 

"Deniz sen beni nasıl buldun.Yani neden babam sana böyle bir teklif yapınca kabul ettin?”Deniz ilk başta duraksadı,sanki hala yediremediği birşeyler vardı.

 

 

"Derin bak güzelim ben sana söylemiştim seni babanın şirketine gelip giderken görüyordum.Tarif edilemeyecek bir duyguydu sana kapılmıştım.Sonra baban bana başımda çok büyük bir bela var kızımla evlenip onu koruyabilir misin dedi bende direkt kabul ettim zaten.Çünkü seni çok seviyordum ve ayrı kalmak istemiyordum sonlara da olaylar buraya kadar gelişti.”

 

 

Biliyordum bu cevabı vereceğini tahmin ediyordum ama onun ağzından duymak istemiştim.

 

 

”Deniz biliyor musun ben seni ilk gördüğümde hiç yabancılık çekmedim sanki hep hayatımdaymışsın gibi hissettim.”Yüzünde kocaman bir gülümseme oluştu.

 

 

”Çünkü ben hep yanındaydım,bedenen olmasada ruhen hep seninleydim.”

 

 

O kadar güzel bir cümle kurmuştu ki bir kez daha kendine hayran bırakmıştı beni.Yemeklerimizi yedik ve yatağa geçip uykuya dalmaya çalıştık.

 

 

"İyi geceler güzelim”

 

 

İyi geceler”dudağına ufak bir öpücük kondurup kafamı yastığa koydum.

 

 

~~~~~~~~~~~~

1 Hafta sonra

 

 

~~Deniz’in Anlatımıyla~~

 

 

Aradan bir hafta geçmişti Derin’le kendi aramızda bir nişan yapmıştık.Yine de çok güzeldi,çünkü Derin yanımdaydı onun olduğu yerde başka kimseye ihtiyacım yoktu.Zaten kimsede yok.

 

 

İşlerim için otelden ayrıldım ama aklım hala Derin’deydi.Zaten onu işinden de madur etmiştim.

 

 

İşlerimi bitirip otel odasına gittiğimde kapının kitlenmedeğini gördüm içeri girdiğimde her yer dağılmış durumdaydı.

 

 

Ama en korktuğumuz şey Derine bir şey olmadıydı zaten evin haline bakarsak bir şeyler olmuştu.

 

 

”DERİ-”sözümü tamamlayamadan ağzım bir bez ile kapatılmıştı.Koklamamaya dirensemde bir süre sonra gözlerimin kararması ile yeğe yığıldım...

 

 

Yani bölüm geldi

 

Biraz geç oldu ama okullar açılacağı için bir tempo başladı

 

 

Yine de iki günde ve ya üç günde bir atmaya çalışacam

 

 

Umarım beğenmişsinizdirr 💗

 

 

Loading...
0%