Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1.BÖLÜM🪐

@metoooob

Yeter bıktım senden adı herif. Allah belanı versin. Sen böyle devam et." Annem sinirle içeri doğru ilerledi. Babamın karşısına dikilip; " Senin ne haddine benim paralırıma almak terbiyesiz. "

 

Bu sefer babam ayağa kalktı;" Sen kimle konuştuğunun farkında mısın lan." Ve tam olarak o beklediğim hareketi yaptı. Elini havaya kaldırdığı gibi bir kere annemin yüzüne, bir kere boynuna, 1 kerede kafasına indirdi.

 

Bu arada ben Alya. 17 yaşındayım. Psikoloji öğrencisiyim.

Sanki kendi psikolojisi çok düzgün

 

Sen dur iç ses

 

Ve evet bir tane iç sesim kendisiyle çok fazla anlaşamıyorum ama olsun.

 

Babam annemi bırakmış ve evden çıkmadan önce" Geldiğimde yemeğim hazır olsun kızınada söyle onunlada güzel bir gece geçirmek istiyorum." Bence hepiniz o güzel geceyi anladınız. Anlamayanlar için söylüyorum. Babam şiddet yetmiyormuş gibi tecavüzde görüyorum.

 

Tam içeriye girecektimki annem bana " Git şu Allahın cezasına bir şeyler hazırla." Dedi ve beni mutfağa yöneltti. Dolapta doğru düzgün bir şey yoktu. Aklımdan bişey,er hazırladım ve masaya bıraktım.

 

İçeriye gittiğimde annem orada yoktu. Öbür odalara baktım. Ama onlardan yoktu. Yoksa...

 

Hayır bu olamaz değilmi. Anne, beni terketmez. Hayırr. Off bi bu eksik. "Anne, Anne, Anne..." Ses yok kimseden ses yok

 

Sinirden yere çöküp ağlamaya başladım. Annem gitmişti. Resmen beni bırakıp gitmişti. O sırada kapı çaldı. Kim geldi dersiniz. Babam yanındada arkadaşları. Kapıyı açınca adamlardan biri konuşmaya başladı." Merhaba Alya öztürk için gelmiştik."Deyince şok geçirdim. Babam beni eşyalarımı toplamam için odama gönderdi.

 

Sinirle ne yapacağımı düşünürken. Aklıma kaçmak geldi hemen okul çantamı çıkartıp içine 4-5 parça eşya koydum. Ve cami açtım. Evimiz giriş kat ,lduğu için kolaylıkla bahçeye çıktım.

 

Çıktım çıkmasınada ne yapacaktım. Gecenin bu saatinde bir başıma kız halimle. Vallahi bir bok yedik artık hayırlısı hemen koşarak polis merkezine doğru ilerledim. Ama nerede olduğunu bilmiyordum. Yanımdan geçeneski bir araba yanımda durunca tırstım, ve geri çekildim.

 

"Pişt güzel kız kime diyoruz. Sen Alya öztürk sün demi." Adımı nerden biliyordu. Konuşmak için ağzımı açtığım sırada arkamda birisini hissettim. Ağzımı bir bezle sardı. Ve hareket edemedim. Ama uykuya dalmadım. Akıllarınca beni uyutup kaçıracaklar.

 

Bir benzinlik te durup aşağıya indiler. Ve kapıyı kitlitlemediler. Gerizekalılar

 

Haklısın iç ses

 

Kapıyı açar açmaz öyle bir koşmuştumki. Çıta geçerdim yani. Odane O adamlar burda benzinliktler. Aman Allahım.

Koşarak ilerlerken beni fark ettiler. Arkamdan gelmeye başladılar. Malesefki başarılı oldular.ben onların kollarının arasında kuş gibi çırpınırken beni arabaya koydular. Ve yola çıktık

 

"Geldik" Dedi adamlardan bir tanesi ve arabanın kapısını açtı. Etrafıma bakmak için gözlerimi ilerlettim. Oha. Yani tek kelimeyle Oha. Burası ne Adamın sarayı var lan

Bu numaralar bize sökmez bacım

 

Aynen öyle bacım

 

Korumalardan biri ,Beni zorla içeriye iteklerken etrafa bakıyordum. Evin pardon köşkün etrafındaki bahçe yemyeşil ve söğüt ağaçlarıyla donatılmıştı. 2 tane küçük süs havuzu vardı. Kapıdan girdiğimizde evin içinde dışarıdan farksız değildi . Şahane mobilyalar, parlak merdivenler , büyük kapılar. Yani tek kelimeyle Muhteşem.

 

Ama beni birkere daha iteklediğinde kyice sinirlendim. " Ee yeter ve dümbük elim ayağım var geç şu tarafa." Dediklerime adam şok olurken aslında bende şok olmuştum. Adam sinirlenmisti ve ellerimi bırakmıştı.

 

Beni bir odaya kapattılar. Her saat başı yemek getiriyorlar dı. Ama ne kadar istesemde bana olanları anlatmadılar.

 

Veeee en güzeli bana bir telefon verdiler. Inanabiliyormusunuz bir telefonum oldu. Hayatımda hiç telefon kullanmadım. Ama olsun öğrenirim. Kapı çaldı ve içeriye hakemlerden bir tanesi geldi. Yemek getirmişti. "Afiyet olsun " Ona cevap vermedim. Ge uyku için dolapta bir kaç parça kıyafet aradım. Bulduklarını üstüme geçirdim ve yatağa girdim.

 

 

 

 

 

 

 

Bölüm bitti düşünceleriniz...

 

Bu kitap a başlarken çok korkuyorum ama oluyo bir şeyler işte jsjsjsjsjsjsjs

 

Alya?

 

Hayatı?

 

Babası?

 

O ada,lar nedne almayı aldılar? Cevaplarınız ı bekliyorum görüşmek üzere....

 

Cansınız❤️‍🩹❤️‍🔥

 

 

Loading...
0%