Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3.Bölüm🪐

@metoooob

Duyuru: Kitapların okuma oranına göre beğeni ve yorumları çok az lütfen destek amacıyla beğenip yorum yapmayı unutmayın aaa çok konuştum şimdi hikayeye geçebiliriz ^_^

 

Alya

------------

 

Akşam olunca acıktığım ı fark ettim. Ve merdivenlere doğru ilerlerken hizmetçinin biri " Alya hanım Sarp Bey sizi odasında bekliyor buyurun." Deyince bisey diyemeden peşine düştüm.

 

Kapının önünde durduğumuz da hizmetci yavaş ve bir o kadar da nazikçe kapıyı çaldı. "Gir." Dedi içerideki ses kapıyı araladım ve içeriye adamımı attığım anda gözüme gelen ışıkla gözümü kıstım.

 

"Ah pardon unutmuşum, kusura bakma kızım." Diyen Sarp Bey perdeyi çekmek için yönel di ben de gösterdiği koltuğa doğru ilerledim. Yavaşça koltuğa oturduğumda bana bakıyordu.

 

"Seni anlıyorum kafanda çok fazla soru vardır kesinlikle ve seni bunun için yanıma çağırdım. Şimdi aklına takılan her şeyi sorabilirsin." Bunları duyduktan sonra konuşmaya başladım;

 

"Biyolojik ailem olduğunuzu söylediniz ve bunu nerden çıkardınız"

 

"Evet bunu sorman çok normal ve haklısın. Bu sonuca DNA testi ile vardık babandan yani o adamdan saç telini alması için ikna ettik ve getirdi. Raporları incelemek istermisin?

 

Incelesem bile bisey anlamayacağım için bu teklifi red ettim peki ya bu adamlar babamı nereden tanıyorlar?

 

"Pekiya babamı nerden tanıyorsunuz?"

 

"Baban çok önceden sen doğmadan önce bizim evimizde çalışıyordu. Bazen baban benden borç istiyorlardı. Tabikide veriyordum çünkü çok iyi insanlardı. Ama seni kaçırdıklarını tahmin bile edemezdim. Seni kacirdiktan sonra işten ayrıldılar ve 2 hafta önce sizin evinize geldiğimde bir çocuğu olduğunu bunun da bir kız olduğunu fark ettim. Ve ondan şüphelerim Sonucu ikimizde biliuoruz.

 

Ne yani burdamı çalışıyorlardı. İnanamıyorum bunca sene çalıştıkları onlara güvenen ve onlara saygı duyan iş sahibinin kızını kaçırmışlar. Ne kadar iğrenç insanlar var bu dünyada.

 

" Neden beni kaçırdınız o zaman." Dudağının kenarı kıvrıldı.

 

"Ee orası biraz farklı o gün akşam kapıya geldiklerinde sen geri gelmeyince onlarda telaşlanip evden ayrılmışlar. Sonra seni görünce tekrar kacmaman için yapmışlar yani."

 

"Cevaplarınız için çok teşekkür ederim şimdi izninizle odama gitmek istiyorum." Dedim önüme düşen saçımı arkaya atarak.

 

"Tabikide izin senin kızım çıkabilirsin. Sormak istediğin bisey olursa sora bilirsin." Başımı sallayarak odadan ayrıldım ve merdivenleri ikişer ikişer inerek odama geldim.

 

Kendimi yavaşça yatağıma doğru attım. Ama uzandığım da

Yatağın üzerinde bir kağıt gördüm. Almak için eğildim. Kağıt çok küçük katlanmıştı. Yavaşça açtım kağıtta aşağı ok tuşu vardı. Yavaşça yatağımın altına eğildim.

 

"Bööööö" Cengiz yataktan fırlamıştı. Korkuyla gülerek Cengizi kucağıma aldım. İkimizde gülerek birbirimize sarıldık.

 

"Apya beni payka götüruymusun?" O kadar tatlıydı ki yanaklarını ısırasım geldi. "Bi düşüneyim 10 dakikaya hazır ol hadi."

 

"Hemen apya sen buyda bekle." Koşarak aşağı indi. Bende hemen ayağa kalkıp banyoya ilerledim. Elimi yüzümü soğuk su ile yıkadım.

 

                                           & 

 

"Apya bana bakk ne yayıcam." Cengizin sesiyle kafamı ona doğru çevirdim. Kaydıraktan ters kayıyordu. Ve açıkçası bu beni güldürmüştü.

 

Parka gelmiştik ve Cengiz oyun oynarken bende arkadaşım la konuşuyordum. Miray benim okul arkadaşımdı. Çok samimi olduğum söylenemez ama yinede iyi birisi.

 

Mirayın kardeşi yoktu. Sadece hava almak. İçin dışarıya çıkmış ve beni görünce yanıma gelmişti.

 

"Kanka benim okula hiç gidesim yok ya Bim e kariyerlike mi gitsem acaba?" Dediğiyle ufak bir kahkaha attım.

 

"Benim kasiyerliğe ihtiyacım yok." Dediğimle gözleri şok içinde açıldı. Durumumu az çok biliyordu. "Zengin sevgili mi yaptın."

 

"Yok be benim öyle şeylerle işim olmaz. Gerçek bir aile diyelim." İkinci bir şokunu ardından. Tekrar konuşmaya başladı.

 

"Nee, noldu kız hemen anlatıyorsun. Vallahi bırakmam." Dediğiyle gülüp anlatmaya başladım.

 

                                                         &

 

Mirayla konuşmamızın ardından yaklaşık yarım saat geçmişti. Eve gelmiştik. Ve Cengiz ellerini yıkarken bende odama doğru ilerledim.

 

Duşa girmek için yeni kıyafetler çıkarttım. Ve duşa doğru ilerledim.

 

Üstümü giyip yemek için aşağı doğru ilerledim. Sarp beyin dediklerini düşündükçe mantıklı gelmeye başlıyordu. Gözlerim onunki gibi maviydi. Saçlarım Sibel hanım gibi kahverengiydi.

 

Onlara birazda olsa güveniyorum. Bunun için akşam yemeğine inerken. Eşarp takmamıştım.

 

Yemek için aşağıya indim. Ve odaya girdim. Sibel hanım beni gülerken karşıladı. "Hoşgeldin kızım bizde seni bekliyorduk."

 

                                                      & 

 

Yatağa girmeden önce telefonumu çıkarıp. Bir şarkı seçtim ve şarkı çalmaya başladı;

 

Sen hiç görmedin

Şu vermeye benzedik

Plastik çiçeklere

Hiç görmedin

 

Sen hiç görmedin

Dans ettik durmadan

Kırık camların üstünde

Sen söyle...

 

Kendimi şarkının kollarına bıraktım ve yavaşça gözlerimi kapattım...

 

 

Sonnn bitti

 

Bu en uzun bölümümdü 660 kelime

 

Şarkılar nasıl öneriniz varsa atarsabilirsiniz

 

Her bölüm şarkı koymayı düşünüyorum ^_^

 

Şarkı= hoşçakal . EMRE AYDIN

 

Cengizi yicemmm çok tatlı neyse görüşürüz güzel insanlar sonraki bölümlerde inşallah 💙

 

 

Loading...
0%