Yeni Üyelik
2.
Bölüm

M-0.01: Derinden Gelen Uyarı

@meytopya

Bölüm müziği: The Way - Zack Hemsey

..... ..... ..... ..... .....  

Nereye gittiğimi bilemeden adımlarımı hızlandırma çalıştım. Duyduğum sadece nefes alışverişlerimdi.


Başka bir ses duymamak için aldığım nefesleri bile susturabilirdim.


Durman gerek! 


Bacaklarımın bana avaz avaz söylediği buydu.


Ama yapamazdım arkamda ne olduğunu bile bilmediğim bir şeyden kaçarken duramazdım.


Duyduğum bir ses ve burnuma gelen garip bir esinti ile yere çivilendim resmen! Bunun yanlış olduğunu bile bile etrafımda dönerek neyle karşılaşacağımı kestirmeye çalışmam yanlıştı.


Koşmalıydım arkama bile bakmadan ama korku, çoktan içimde tekrardan yeşermişti. Onun nereden geleceğini kestirmeye çalışıyordum. Sağlam olan tek yerim ellerim ve yüzümdü. Bacaklarım mı? Kesikler içindeydi. Kafamı iki yana sallayıp kendimle olan savaşı bir kenara bıraktım. Bir şeyler yapmam gerekiyordu fakat ben hala korku dolu bir halde etrafımda dönüp nereden çıkacağını kestirmeye çalışıyordum.


Kafamdaki seslerin susması gerekiyor!


Dur! 


İç sesimin bir anlık emri ile durdum. Kafamı tekrardan sağa sola sallayıp sesleri dağıtmaya çalıştım. Duyduğum o sesler yok esintiden gelen garip koku yok. Gitmiş miydi yoksa? Belki de bulamadı beni, görmemişte olabilir? Bunlar birer ihtimal değil mi? Ya da şu an avını izliyordur? Her an saldırmaya hazır bir sırtlan gibi...


Kafamı gökyüzüne kaldırıp yavaşta soludum, canımın acıyacağını ama başarırsa kurtulacağımı kendimi ikna eder gibiydim. Sonra mı? Sonrası çok garip bir ses, itaatkâr bir ses.


Neydi bu içimden gelen o ses, o güç bir anda nasıl belirdi?


Gökyüzünde olan bakışlarımı yavaşça yere indirdim sıkıca gözlerimi kapatıp içimden gelen o garip sesten güç toplamaya başladım. Yavaşça karşımdaki gölgeler arasındaki boşluğa baktım.


İçimden gelen o garip sesle soluma yönelip bacaklarımın izin verdiğince koşmaya başladım.


Var gücümle!


Ama benimle birlikte bir hışırtıda harekete geçti.


Kahretsin! 


Sırtımda bir ürperti ve sızı belirdi ama durmadım daha da hızlandım. Oyun oynuyor benimle. Cani! İçimden birkaç küfür savurup gücümü arttırmaya çalıştım. O içimdeki garip ses "kurtuldun" diye bağırdı.


Kalbimde nedenini bilmediğim büyük bir güç, gördüğüm sanki beni içine çekmek isteyen koca bir ışık kaynağı yavaş yavaş yaklaşıyordu bana, "o göz yanılması Efy koş" diye geçirdim içimden. Ama ben onun ufak bir umut olduğunu düşünerek o umuda tutunarak daha da hızlanmaya çalıştım.


Nereden bilebilirdim o umudun vahşetimin doğuşu olacağını?


Sakin ol az kaldı, hadi koş!


O da yaralıydı yetişemezdi. Bunu ona ben yapmıştım değil mi? Ne olduğunu bilmediğim bir yaratığa, bunu ben yapmıştım. Ahh kahretsin şu an tartışacak zaman değil kendine gel!


Keskin ve soğuk bir kahkaha sesi! Durma seninle oynuyor devam et. Zifiri karanlıkta nereye gittiğimi bilemeden taşların, çalılıkların arasından tutuna tutuna koşmaya devam ettim. Yol mu evet orada. Hadi Efy koş!


Tam kendimi yola attım derken bir anda, her şey bir anda oldu. Yolun ortasında dururken ne olduğunu bilmediğim keskin bir hızla iki şey etrafımdaki yolda koca kesikler bıraktı. Şaşkındım, neydi bunlar, neydi bu yaratık? Hızla döndüm, nerede? Tekrar bir kahkaha...


-Gidecek yerin kalmadı dimi?


Yutkundum. 


-Kim olduğunu bile bilmiyorsun aptal!


Öfkeli mi o bana, yaraladığım için olamaz değil mi ayrıca kimin ben? Sıradan biriyim.


-Sahip olduğun o gücü hakketmiyorsun, onların hepsi benim olmalı senin değil? Sen onları köreltiyorsun, yok ediyorsun! Konuş kuşum, kim olduğunu bilmiyor musun? KONUŞ!


+Ha... Hayır bilmiyorum. 


-Aptal! 


Bir kahkaha daha.


+Benden ne istiyorsun? Asıl sen kimsin?


Son ses mi bağırmıştım ben ahh hadi ama nereden geliyor bu cesaret... İğrenç bir kahkaha daha.


-Aptal bir türsün! Sen aptal bir Fenyx' sin!


Nee!! Fenyx, o da ne demek? 


+Neyim! Ne dediğini anlamıyorum, benden ne istediğinide ama benden uzak dur!


Gözlerim dolu dolu, içimde kocaman bir korku yumağı ama ben hala kafa tutma derdindeyim ha. Bu çok acınası. Ya da tam tersi mi?


Hem Fenyx da ne oluyor? 


..... ..... ..... ..... ..... 


Hey nasıl buldunuz? 


Sizce Fenyx nedir? 

Karanlığın içindeki gizem nedir?


Neler düşünüyorsunuz?


Kitap Instagram hesabı: fenyx_officiall

Kişisel hesap: meytopya


Loading...
0%