Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@minabaybay

"Heval başkan seni bekliyordur gedesen". Bu itin buğazına yapışmamak için kendimi zor tuttum ama dayanmalıydım az kaldı kızım dayan "tamam sen git ben başkanın yanına gederem". Topalın yani başkanın yanına gitmeden önce Rıza albayı aradım. Alo evet benim rıza albaya bağlayın kıdemli yüzbaşı Asena Şahin emret komutanım. Seni dinliyorum kızım dedi komutanım yarın bir baskın olacakmış Şırnak'ta. Asena yarın bir tim gelicek yanına Topal ve seni alacak karargaha gelene kadar kimliğini belli etme. Emredersiniz komutanım dedim ve kapattım sonra hemen topalın yanına gittim.

 

 

"Beni çağırmadın başkan" "Evet hevalım seni çağırdım yarının şerefine askerler yarın yok olacak sen ve ben de bunu izleyeceğiz" bak bakalım kim kimi izliyo "Evet başkan yine iyi bir plan yapmazsın". "Evet hevalım güzel bir planım var gelde anlatım"

 

 

Topal şerfsizinin bütün bana anlattığı planı rıza albaya anlattım sonra da yarın için hazırlanmaya başladım en sonda çok yorulduğum için uyumuşum.

 

Saba silah sesleri ile uyandım aslanlarım gelmişti hemen dışarı çoktım ve topalın yanına gittim oda bana "helal hemen silah al yok edelim bunları" dede bende tamam dedim askerlere sıkıyomuş gibi yaptım ama çaktırmadan itleri gebertiydum. Herkes geberdi bi biz kalmıştık sonra komutanları olduğumu düşündüğüm adam yanıma geldi ve bana "bunları götürün rıza albayın dediği iki kişi bunlar olmalı". Dedi timin çömezi olduğunu düşündüğüm çocuk beni resmeden sürükleyerek götürdü çok zoruma gitsene bir şey yapmadım helikoptere bindik ve herkes kendi arasında konuşmaya başladı aşağıya yaklaştığımızda komutanları olduğunu düşündüğüm adam pilotu durdurdu evet aşağı atacaklardı inşallah betona düşmem Allahım.

 

 

 

 

bizi attılar Topal yere düşmüştü ben iki ayağımın üstüne Rıza albay geldi ve timdekiler teker teker tekmil verdi rıza albay bana baktı ve bende " kıdemli yüzbaşı Asena Şahin emret komutanım " derdim timdekişer şaşkın şakın bana bakıyordu

 

 

 

 

Selammm Beğendiniz mi İlk dizimmmmmmm Diğer bölüm ise görüşmek üzere ❤️❤️❤️

Loading...
0%