Yeni Üyelik
15.
Bölüm

13. Bölüm

@minefile

Evde canım sıkıldığı için dışarı çıkıp yürümeye karar verdim. Kulağıma kulaklığımı taktım ve en yakın ara sokağa girdim. Ara sokaklarda yürümeyi seviyorum çünkü sessizler ve az insan var.

Gülüşme sesleri duyunca arkamı döndüm. Mete ve dört arkadaşı vardı. Bir tanesi beni gösterip "Kanka bu seninki değil mi?" diye sordu. Bunu duyunca yanlarına gittim "Hop noluyo seninki falan" "Yaa yenge naz yapmasana" "Oğlum ben bana bulaşmayın diyorum siz bana yenge diyosunuz" "Bakın pişman olursunuz yapmayın benden söylemesi" dediğimde bir tane çocuk kolumda tutup beni diğerlerinin yanından uzaklaştırmaya başladı. "Hadi pişman et edemezsin gücün yetmez" "Ediyorum hazır mısın?" dediğim anda kolunu tutup tırnaklarımı geçirdim koluna. O acıyla benim kolumu bırakınca kolunu ters çevirip bir köşeye doğru savurdum. O orda acısıyla uğraşırken diğerleri yanıma gelmeye başladı.

İsmini bilmediğim çocuk yanıma gelince sırtına atladım. Beni sırtından atmak için çırpınmaya başlayınca kafasını ısırdım "Iyy bu ne bozulmuş tadı çok kötü." dedikten sonra sırtından indim. Yüzüme doğru bir tane yumruk salladığında eğildim ve bacaklarının altından geçip sırtına tekme attım. Canı acıdığı için yere çöktü. Adının Tuna olduğunu bildiğim çocuk bana doğru geldiğinde aşağı eğilip ayak bileğinden tuttum ve kendime doğru çektim doğal olarak devrildi. Mete bana doğru koştuğunda karşı karşıya geldik. Kafasını karıştırmak için etrafına küçük hareketlerle zıplamaya başladım. Bu arada neresine vursam diye düşünüyordum.

Sonunda karar verince suratına yumruğu geçirdim o daha şoku atlatamadan bir tane karnına tekme attım. Daha Meteyi dövmem bitmeden Arda Metenin son sağlam kalmış arkadaşı bana doğru geldi. Ona doğru döndüğümde çok açık hedef olduğunu fark ettim. Direkt çelme taktım ve yüz üstü düştü yüzüde kaldırıma çarpmıştı "Umarım ağzınla burnun yer değiştirmiştir." dedim sonra acıdığım için hepsini orda bıraktım ve eve doğru yürümeye başladım. Vee gene bildirim sesi.

Çikolata: Napıyosun

Siz: Hiç yürüyüş yapıyordum

Çikolata: Nasıl geçti günün

Siz: Sıradan geçti

Çikolata: Anladım

Çikolat: Kapının önüne meyve bıraktım yersin

Siz: Bakarız

Loading...
0%