Yeni Üyelik
21.
Bölüm

16. Bölüm

@minefile

Alın size yeni bölüm hızınıza yetişemiyorum.

-----------------------------------

Çikolata: Günaydınnn

Siz: Günaydın

Çikolata: Nasılsın

Siz: Kötüyüm

Çikolata: Noldu

Çikolata: İyi misin

Çikolata: İyi değilsen gelebilirim

Siz: Yok iyiyim

Siz: Sadece çok uyukum var

Çikolata: Tamam

Çikolata: Hadi hazırlan okula gelmek zorundasın

Çikolata: Derslerden geri kalırsın

Çikolata: Kantinde seni bekliyorum

Çikolata kişisini Cem olarak değiştirdiniz

Hayatı sorgulama zamanımı yarıda kesip yüzümü yıkadım. Ardından üstümü değiştirip saçlarımı taradım ve dışarı çıkmaya hazırım.

Otobüste tıklım tıklım gittikten sonra okula vardım. Kantine gittiğimde gözlerimle etrafı taramaya başladım. Cemi görünce onun yanına doğru yürümeye başladım. Yanına vardığımda hemen ayağa kalktı "Hoşgeldin" "Hoş bulduk" sandalyeyi çekip beni oturttuktan sonra "Ne içersin" diye sordu. "Kahve" "Tamam alıp geliyorum" deyip gitti. O gidince telefonuma bakmaya başladım.

Omuzlarımda bir çift el hissetmemle arkamı döndüm veee Meteyi gördüm. Zaten o yüzsüz piçten başka kimse bana dokunmazdı. Onu görür görmez ayağa kalktım. "Ne var lan" "O kim?" kimden bahsettiğini hemen anlamıştım Cemden bahsediyordu. "Sanane" "Bak kızım denk dur zaten bacağım kadarsın" "Anladım bunu bacağın kadar kız seni döverken de söyleseydin keşke"

"Kimse dövmedi beni neyden söz ediyorsun sen?" "Mete işine bak" "Tamam gidiyorum seninle sonra görüşürüz" "Bekle gitme" dedikten sonra elini tuttum. "Teklifimi kabul ettiğin anlamına mı geliyor bu?" "Aynen" dedikten sonra elinin bir tanesini son gücümle ısırdım. Ben ısırınca elini benden kurtarmaya çalıştı ama kurtaramadı yaklaşık bir iki dakika sonra elini bırkatım. Çünkü ağzıma kan tadı geldi. "Al bakalım benimle görüşmeden önce bu izi gösterde seni tanıyım malum yüzün olmadığı için görünce tanıyamıyorum."

Sonra tekrar sandalyeme oturdum bu sırada Cem geldi çikolatada almış. "Al bakalım içince uykun açılır" "Teşekkürler" "Ne demek sevdiğimiz kızada bir kahve alalım."

Sonrasında çok bir şey olmadı azıcık boş konuşup sınıflarımıza geçtik.

 

Loading...
0%