Yeni Üyelik
22.
Bölüm

17. Bölüm

@minefile

Umarım güzel olmuştur.

------------------------------------

Tenefüse çıkmıştık Dilada yanımda telefona bakıyordu.

Cem: Lara bahçeye gelsene

Siz: Olur ama seni Dilayla tanıştırabilir miyim

Cem: Tabii ki bekliyorum

"Dila bir baksana" "Efendim kanka" "Seni biriyle tanıştırıcam" "Tamam da kiminle tanıştırıcan?" "Orasını kurcalama hadi gidiyoruz." deyip kolundan tuttum ve çekiştirmeye başladım. "Kanka kolumu bıraksana ya" dediğinde kolundan çekiştirmeye devam ettim. En sonunda bahçeye çıktığımızda Cemi gördüm. Duvara yaslanmış bize bakıyordu.

Yanına yaklaştığımızda duvardan ayrıldı. "Kanka bu kim söyleyecek misin?" "Evet Cem bu Dila, Dila bu da Cem" "Memnun oldum Dila" dedikten sonra yanıma geldi. "Kanka bu senin sevgilin mi?" "Oha Lara sevgili yapmış kızım hani sen sevgili yapmam ben diye etrafta dolaşıyodun" "Kanka sevgilim değil" dediğimde Cemin gözlerine hüzün çöktü. "O zaman nesiniz siz?" dediğinde ne diyeceğimi bilemeyerek Ceme baktım. "Biz arkadaşız ya" dedi Cem ama bunu derken çok üzüldüğünü fark ettim.

"Aynen arkadaşız" "Anladım kankam" dediğinde zil çaldı zaten. Bu tenefüslerinde bu kadar kısa olmasından nefret ediyorum. "Dila gel gidelim derse geç kalmayalım." "Tamam kanka" dediğinde Ceme el sallayıp gittik. Biraz uzaklaştıktan sonra Dila konuşmaya başladı."Kanka bu çocuk sana aşık" "Ne alaka kanka" "Kızım sana nasıl baktığını gördüm sana sırlsıklam aşık" "Biliyorum" "Nasıl tanıştığınızı anlatsana" "Tamam sınıfa gidince anlatırım."

Ders hocası gelmediği için der boşmuş bu yüzden bütün olanları daha rahat bir şekilde anlattım. "Kanka lütfen siz sevgili olun lütfen evlenin sonra futbol takımı kurun." dediğinde koluna yumruk geçirdim. Kolunu tutarak "Kanka vurma ya acıyo" dedi. "Kızım ben senin düşünce yapına tüküreyim daha dün yüzünü gördüğüm çocukla evlenmemi istiyosun." "Ne var kanka ya zaten çok yakışıyosunuz." "Kızım bu konuyu kapat" "Tamam ya kapatıyorum ama bir daha açıcam.

Loading...
0%