Yeni Üyelik
24.
Bölüm

19. Bölüm

@minefile

Okula geldiğimizden beri uyukusuzluktan ölüyordum. Günün üçüncü kahvesini almak için beklerken yanıma Mete geldi "Naber" "Sana ne" "Noldu göz altların şişmiş uyuyamadın mı? Uyumadın bari makyaj yapsaydın böyle çok kötü görünüyosun" "Sana ne lan ister yaparım ister yapmam. Hem senin Korkmaz arkadaşın korktuğu için bütün gün karakolda ifade verdim." dediğimde Mete bana anlamaz gözlerle bakmaya başladı. "Anlamadım tane tane açıkla."

"Neyini anlamadın lan Arda diye insan olucak bir varlık varya o ben sizi dövünce korkup beni polise ihbar etmiş. Sonra polisler geldi ve ben uyukumu alamadım bu kadar korkak olmanız çok komik. İşinize gelince atar gider yapıyorsunuz gelmeyince polise ihber ediyorsunuz." Bu dediğime biraz fazla sinirlenmiş olucak ki elini bana vurmak için kaldırmıştı bende hemen elini tutup aşağı indirdim. "Hop hop orda dur bakalım sen kime el kaldırıyosun?" dedikten sonra iki bacağının ortasına tekme attım ben tekme atınca iki büklüm olduğu için sırtına atlamam zor olmamıştı. Sırtında biraz daha tepinip canını acıttıktan sonra sırtından indim. O da sırtından inmemi bekliyomuş gibi hızlı adımlarla yanımdan uzaklaştı.

Tam kahvemi almış sınıfa giderken Cemi gördüm morali bozuk gibiydi. "Cem iyimisin?" beni gördüğü anda yüzüne bir gülümseme yerleştirdi. "İyiyim sen nasılsın?" "İyiyim ben de sana bir şey olmuş galiba" "Yok bir şey olmadı" "Cem sana bir şey olmuş anlatmak istersen dinlerim gerçekten dinlerim" "Annemle babam boşanacaklar zaten bunu biliyordum ama ikiside boşanma sonunda kardeşimi istemiyolar." duyduklarımla ufak çaplı bir şok yaşadım. "Peki napacaksınız?" "Benim bakmamı söylediler" "Ne sen nasıl bakıcaksın?" "Bakıcı tutucam okulda olduğumuz zamanlar için evde olduğumda da ben bakarım" "Kaç yaşına ve ismi ne?" "4 yaşında ismi Nehir"

"Ne zaman alacaksın" "Yarın almaya gidicem" "Bende gelebilirim" bir anlık yükselmemi duyunca bende şoka girdim. "Yani rahatsız olmazsan" "Tamam gelebilirsin neden rahatsız olayım ki?" "Bilmem" "Her neyse yarın erkenden yola çıkarız ben seni almaya gelicem." "Peki bende hazırlanırım" "Sabah saat yedi senin için uygun mu?" "Evet" zil çaldığında Cemden ayrılıp sınıfa gittim. "Kanka nerde kaldın ya alt tarafı kahve almaya gidicektin" "Kanka ben bir halt yedim" "Naptın gene?" "Kanka ben yerın Cemle yolculuğa çıkıyorum" "Ne oha, yuh, çüş kızım evlenme teklifi etmiş sende evet demişsin." bunu söyledikten sonra bütün okul boyunca beni salmadı.

Okul bittikten sonra eve geldim ve çantama bir iki tane temel ihtiyacımı koydum ve uyudum.

Loading...
0%