Yeni Üyelik
25.
Bölüm

20. Bölüm

@minefile

Sınır 10 yorum.

-----------------------------------------------

Uzun bir yolculuktan sonra İzmire gelmiştik. Arabadan indiğimizde Cem bir tane apartmanı gösterdi "Şu tarafta ev" Binaya girdiğimizde beni asansöre yönlendirdi ve 2. katın düğmesine bastı. Bir kapının önüne durduğumuzda zili çaldı. Sonra bana döndü "Heyecandan bayılıcam" "Noldu neden heyecanlısın?" "Sevdiğim kızı kardeşimle tanıştırıcam." bunu dedikten sonra kapı açıldı ama anne ve babasını içine almaması dikkatimden kaçmamıştı. Kapı açılır açılmaz bir tane kız çocuğu koşarak Cem'in bacağına sarıldı "Abi hoşgeldin"

Cem Nehiri kucağına aldıktan sonra iki yanağınada öpücük kondurdu. "Abi bu abla kim?" "O abla benim çok değer verdiğim bir arkadaşım" "Abi beni indirsene" dediğinde Cem onu kucağından indirdi sonra Nehir gelip bana sarıldı benim sarılmama fırsat vermeden benden ayrılıp saçlarımı gösterdi."Dokunabilir miyim?" "Tabii ki" deyip onun boyuna gelebilmek için diz çöktüm. Saçlarımı eline alıp bakmaya başladı "Saçların ne kadar güzel. Seninle kuaförcülük oynayalım mı?" dediğinde Ceme baktım ama o Nahire bakmak yerine annesi ve babasına kötü bakışlar atıyordu.

"Güzelim arabada oynarsın olur mu? Seni prenses şatosuna götürücem." dedikten sonra içeri girdi ve Nehirin hazır olan bavulunu alıp tekrar dışarı çıktı. "Hadi gelin gidiyoruz" Nehir kafasını yukarı çevirip bana baktı "Beni kucağına alır mısın?" "Hemen prensesi uçağa bindirelim" dediğim de kıkırdadı ve kollarını açtı onu kucağıma aldıktan sonra koşmaya başladım. Cem asansör kapısını bize tutarken onu umursamadan koşarak merdivenlerden inmeye başladım. "Fiuvv" deyip kıkırdıyoduk.

Arabaya geldiğimizde Cemin bizi beklediğini gördüm hızımızı alamayıp bahçede bir iki tur daha koşmuştuk. "Hadi gelin prensesler dinlenin" dedikten sonra arka kapıyı açtı bende Nehirin yanına oturunca şaşırdı. "Gelsene önde otur" "Abi hayır premses benimle otursun" deyince istemedende olsa ağzımdan ufak bir kıkırtı çıktı prensesi çok güzel söylüyordu. "Tamam abicim" deyip kapıyı kapattı. O da yerleşince yola başladık. Bir süre yorgunluktan ikimizde uyuyakaldık sonra Nehir beni uyandırdı. Saçımı örmeye başladı bu örmek değildi daha çok düğüm yapmaktı ama birinin üzerinde deneyip öğrenmeli o deney fareside benim. "Bak böyle daha çok premsese dönüştün." saçıma çantasından çıkardığı çeşit çeşit renkli tokalar taktı. Sonra biraz daha uyudu arada uyanıp yemek yedi ve tekrar uyudu. Zaten yol bitmişti Cem apartmanın önüne park etti bu sayede nerde oturduğunu öğrenmiş oldum. Benim binamın çaprazındaki binada oturuyordu.

O Nehiri alıp kendi evine geçince bende eve geçtim duşa girip kendime film açtım. Bugün çok fazla uyuduğum için biraz daha uyuyamıyacağımı fark ettim.

---------------------------------------

Kızlarım çok dikkat edin kendinize.

Normalde bizim kendimiz korumamız değil erkeklerin eğitilmesi lazım ama öyle bir şey olmadığı için kendinize çok dikkat edin. Hepinizi ayrı ayrı seviyorum.❤️❤️

Loading...
0%