Yeni Üyelik
29.
Bölüm

22. Bölüm

@minefile

Ballarım uygulamada bir sorun çıktığı için bölüm biraz geç geldi ama bunu telafi ettiğimi düşünüyorum. İyi okumalar ballarım.

----------------------------------------------------

Sabah uyandıktan sonra Cemden dün çektiği videoları alıp karakola gittim ama dövdüğüm adamın nerede olduğunu öğrenirsem daha hızlı bir sonuca varacaklarını söylediler. Bende bu yüzden dün adamı dövdüğüm sokağa doğru yürüyordum ki telefonuma bildirim geldi.

Cem: Güzelimm napıyorsun?

Siz: Yürüyorum

Cem: Eve mi geliyorsun?

Siz: Yok adamı dövdüğüm yere gidiyorum nerede olduğunu öğrenirsem daha hızlı bir sonuç çıkarmış

Cem: Anladım dikkat et kendine

Siz: Nehir napıyor?

Cem: İyi o da çizgi film izliyor

Siz: Çok izlemesin zararlı

Siz:Yemek yedi mi?

Cem: Yedi

Cem:Öğrendim artık nasıl yedirmem gerektiğini

Siz: Aferin

Siz: Neyse ben gidiyorum geldim

Cem: Dikkat et

Siz: Ederim

Siz: Sizde dikkat edin

Yazdıktan sonra telefonu kapattım. Dün ki kadın bina dışında oturmuş bir yere dalgın dalgın bakıyordu. Yanına yaklaştığımda konuşmaya başladım. "Abla merhaba" dediğimde bana baktı. "Merhaba kızım ne için bakmıştın?" "Ben dün dövdüğüm kişinin nerede olduğunu soracaktım" "Kızım o hastanede doktorlar bir iki hafta uyuması gerektiğini söylemişler." dediğinde yanımıza bir kız geldi altı yaşında vardı. "Anne susadım" "Gel kızım içelim su" dedi gülerek. "Abla ben tekrar gelicem şimdilik gidiyorum." "Tamam kızım gel gene." "Dedikten sonra kızına su içirmeye başladı. Bende ordan ayrılıp karakola gittim.

...

Eve geldikten yaklaşık beş dakika sonra Cem davet etmişti. Onun evine gitmiştim. Şu an oturmuş süt ve kurabiyelerimize Şirinler izliyorduk. Daha doğrusu izlemiyorduk Nehir uyumuştu ve onu yatırmak için biraz dalmasını bekliyorduk. Fısıldayarak konuşmaya başladım "Cem bence dalmıştır yatıralım artık" dediğimde kafasını sallayıp Nehiri kucağına aldı ve odasına götürdü.

O Nehiri yatırırken ben ikimize kahve yapmaya karar verip mutfağa gittim.

Tam kahveleri koyarken arkamda birini hissedip arkamı döndüm. Arkamda Cem vardı çok yakındık nefesini dudaklarımda hissediyordum. Panikleyip hareket etmeye çalıştığımda ayağım takıldığı için bu seferde Cem'in üstüne düştüm. İkimizde kendimiz yerde bulduk daha doğrusu ben Cem'in üstündeydim. "Yakından daha çok güzelmişsin şu an seni öpmemek için zor duruyorum." dediğinde kalbimde bir şeyler oldu.

Hemen üstünden kalkıp kendimi tuvalete attım aynada kendime baktığımda yanaklarımın kıpkırmızı olduğunu gördüm. Kahretsin bana noluyor böyle.

 

Loading...
0%