Yeni Üyelik
30.
Bölüm

23. Bölüm

@minefile

Eveeet güzel bir bölümle geldim. Yorum sınırı yok ama yorum yapmayı unutmayın. İyi okumalar ballarım.❤️

--------------------------------------

Dün utaçtan ölmemek için eve gelip uyumuştum. Sabah olunca da hazırlanıp okula gelmiştim. Şu an sınıfta oturmuş Dilayı bekliyordum ve Diladan mesaj geldi.

Dilamm: Bebiş kantine gelsene

Siz: Tamam geliyorum

Kantine indiğimde Dila'nın oturduğu masada Ceminde olduğunu fark ettim. Masaya geldiğimde kendime bir sandalye çekip oturdum. "Nasılsınız" ikiside aynı anda "İyi sen nasılsın diye sordu" "İyi bende" dedim. Daha dersin başlamasına çok vardı. Biraz oturduktan sonra Dila kahve almaya gitti. Bende bu sırada Cemle göz geöze gelmemek için savaş veriyordum.

Bir elin çenemi kavramsıyla kalbim hızlandı. Cem kafamı kendisine çevirdiğinde konuşmaya başladı. "Neden bana bakmıyorsun?" dediğinde konuşmamayı sürdürdüm. Heyecandan bayılabilirim biri beni tutabilir mi? "Lara iyi misin güzelim?" "Evet iyiyim" dediğimde çenemi bıraktı ve önüme gelen saç tutamını kulağımın arkasına sıkıştırdı. Dilada gelince kahvelerimizi alıp sınıfa çıktık. Ders boş olduğu için test çözmeye karar verdim Dilada test kitabını çıkarınca beraber test çözmeye başladık.

Zil çaldığında koridorda olan dolabıma gittim. Dolaplarımız için ayrı koridorlar vardı ve benim dolabımın olduğu koridor bomboştu. Dolabın kapağını açtığımda arkamda adım sesleri duymamla arkamı döndüm. Cem vardı arkamda.

Bütün vücudumu ona döndüğümde bana doğru iki adım atıp kollarıyla beni dolap ve kendisi arasına hapis etti. "Hanım efendi nereye kadar benimle göz göze gelmekten kaçacaksınız?" Kuruyan dudaklarımı dilimle ıslattıktan sonra konuşmaya başladım. "Ben senden kaçmıyorum ki." "Anladım" dedikten sonra iyice yaklaştı bana. Gözleri dudaklarıma kaydığında kalbim sanki daha hızlı atabilecekmiş gibi hızlandı. Benimde gözlerim onun dudaklarına kaydığında biraz daha bana yaklaştı. Burunlarımız birbirine değiyordu.

Dün bunun bahsi geçerken bile heyecandan ölmüştüm ve birazdan beni öpecekti. Gözleri dudaklarımdan gözlerime kaydı sanki benimde istediğime emin olmaya çalışıyordu. Emin olmuş olacak ki gözlerini tekrar dudaklarıma indirdi. Bu kadar rahat davranabilmesinin nedeni bu koridorun içini gösterecek kamera yoktu.

Bir anda dolapta duran ellerini kaldırıp belime doladı beni kendisine çektikten sonra dudaklarımızı birleştirdi. Gözlerimi kapatıp kendimi ana bıraktım. Dudaklarını hafifçe aralayıp alt dudağımı öptü. "Çocuklar zil çaldı!!" buraya yaklaşan bir öğretmen sesi duyduğumuzda hemen ayrıldık. Cem boğazını temizledi "Ben gidiyorum o zaman" bende boğazımı temizleyip ona cevap verdim. "Git o zaman sen"

Dolabımdan kitaplarımı aldıktan sonra sınıfa gidip Dila'nın yanına oturdum. Dila yüzüme bakıp konuşmaya başladı. "Kızım sen sadece kitap almaya gitmedin mi? Ne bu? Halin kıpkırmızı olmuşsun." "Yok bir şey kanka öyle kızarıyor arada." "Var bunda bir işte öğrenirim yakında."

Loading...
0%