Yeni Üyelik
8.
Bölüm

7. Bölüm

@minefile

Evet dayanamadım yeni bölüm geldi. Bu sefer sınır koyuyorum 10 yorum. İyi okumalar canlarım.

--------------------------------

Lanet okulun bitmesine az kalmıştı. Uzun tenefüsteydik.

Koridorda yürürken Dilayı gördüm karşısındada sevgilisi Mete vardı. Yanlarına yaklaştıkça Dila'nın ağladığını gördüm. "Sen beni nasıl aldatırsın ya." bu sözleri duyunca sinirlerim zıplama rekoru kırdı. Resmen koşarak onların yanına gittim.

"Kanka sen bir kenara çekil bakayım git su falan iç sakinleş." Meteye döndüm. "Oğlum sen ne ayaksın lan!" "Lan bana bak sesini çok çıkarma kızsın diye el kaldırmıyorum ama abartma." Arkamı dönüp Dilaya baktım ağlamayı bırakmış bizi izliyodu. "Dila duydun değil mi benim kız olmamı bahane etti." dedim ve cevabı beklemeden yüzüne bir tane tokat yapıştırdım. Ardından hafif uzun saçlarının arkasından tutup çevirdim ve diz kapağının boşluğuna vurup diz çökmesini sağladım.

Normalde bu kadar kolay olmazdı ama benden böyle bir hamle beklemediği için afallamıştı. Diz çökünce dirseğimi sırtına geçidim ama artık eski haline döndüğü için tutup önüne getirdi ve iki kolumu birden yakaladı. "Şimdi napıcan lan." dediğinde ufak bir tebessüm sunup bir tane kolunu son gücümle ısırdım. "Oha köpek misin kızım sen." demesini pek umursamadan karnına dizimi geçirdim böylece yere serilmişti geriye kalan işler basitti hızlıca üstüne çıktım ve yüzüne iki üç tane yumruk geçirdim.

"Kızım tamam yeter dur artık lütfen." dediğinde yavaşça üzerinden kalktım. "Hadi bakalım bir dahada kızlara bulaşma.Hadi kanka gidelim." deyip Dila'nın koluna girdim. Dilayla küçüklüğümüzden beri arkadaş olduğumuz için benim bu hallerim onu hiç şaşırtmamıştı. Telefonum titredi zaten o eksik kalsa ölürdü.

Çikolata: Kızım sen nesin ulan çok iyi dövdün

Siz: Sen bizim okulda mısın lan

Çikolata: Evet :)

Çikolata: Bir yerin acıdı mı

Siz: Yok acımadı neyse görüşürüz yoruldum

Çikolata: Sen iste biz her zaman görüşürüz

 

Loading...
0%