Yeni Üyelik
9.
Bölüm

8. Bölüm

@minefile

Bölüm geldi sınırımız 15 yorum 5 oy

--------------------------------

"Kanka tam olarak noldu anlatsana." bunu dediğim anda ağlamaya başladı. Ağlayacağını bile bile bunu sormuştum çünkü burda ağlamazsa eve gidince tek başına ağlayacaktı. Burda beraber ağlasak daha iyi olur.

"Bak şimdi kanka ben meteyle koridorda konuşuyodum sonra bir kız 'Aşkım' diye koşarak geldi. Ben ilk başta bir şey anlamadım sonra kız 'Aşkım bu kim?' diye sorunca anladım beni aldattığını." "Vay orospu" "Neyse sonra Mete durumları toparlamaya çalıştı ama toparlayamayınca 'Siz de anlamadınız bu kadar gerizekalı olmanız benim suçum değil' dediğinde kız zaten çekip gitti ondan bir iki dakika sonrada sen geldin." olayı duyunca daha çok sinirlendim. "Kankam ben şunu bir kere daha döveyim mi?" "Yok kızım çocuk az kalsın ağlayacaktı."

Beni şikayet etmezdi bu konudan rahattım çünkü beyefendinin karizması çizilirdi. Biraz daha hem ağlayıp hem sövdükten sonra Dila gitmeye karar verdi. Bende onu binanın çıkışına kadar yolculadım.Sonra eve çıktım azıcık sosyal medyada dolaşmaya karar vermiştim ki gelen mesajı fark ettim.

Çikolata: Gözlerin neden kızardı

Çikolata: Yoksa ağladın mı

Çikolata: Kim ağlattı lan söyle bende onun anasını ağlatıyım

Siz: Sakin olur musun

Çikolata: Olamam ya nasıl olayım ağlamışsın o güzel gözlerin kıpkırmızı

Çikolata: Kim yaptı

Siz: Sanane

Çikolata: Ağlatmışlar benim güzelimi nasıl sanane ya

Siz: Dila ağlattı oldu mu

Siz: Dilayı dövemeyeceğine göre

Çikolata: Hmm tamam ağlama bir daha

Siz: Emredersiniz

 

Loading...
0%