Yeni Üyelik
4.
Bölüm

İlk Başarısızlık

@minnoskedi

Evet yine evimden bambaşka bir yerde uyandım.En son ne kadar değişik şeyler yaşadım.Allahım sen beni mi sınıyorsun anlamadımki.Karnımda çok acıktı sabahtan beri bir şey yemiyorum.Tam yataktan kalkacaktımki odanın ilgimi çektiğini gördüm.Gri renkli duvarlarıyla her dekorun siyahın tonları arasında değişmesi ve dizaynı gerçekten çok etkileyiciydi.

Odadan hemen çıktım. Çıkmaz olaydım çıkar çıkmaz sert bir şeye çarptım. Kafamı kaldırdığımda onu gördüm siyah gözleriyle nerdeyse dipdibe bir yakınlıkta karşımda Alaz duruyordu. Siyah fit ve kaslı vücuduna yapışan boğazlı kazağı ve kumaş gri pantolonuyla gerçekten nefis duruyordu.

Gözlerine baktıkça bakasım geliyordu. Gerçekten içimi alıyordu gözleri.Gerçekten bu çocukta beni ona çeken bir şeyler vardı.

Alaz: İyi uyuyabildin mi güzelim?

Efsa: Evet uyudum ve şimdi birincisi bir daha bana güzelim demiyeceksin benim bir ismim var ve ikincisi evime gidicem şimdi.

Alaz: Güzelim bana emirde verirmiş. Malesef bu isteklerini yerine getiremem. Sana söylemiştim artık bu evde benimle ve hatta bugünden itibarende aynı odada kalacaksın.

Efsa: Alaz saçmaladın iyice. Biz evli falan değiliz. Ayrıca neden seninle aynı evde kalıcam ben orasını pek anlamadım.

Alaz: Çünkü sen benimsin anladın mı?

Efsa: Hayır anlamıyorum senin falan değilim ben.

Alaz: Zamanla anlayacaksın ve hatta bundan memnun bile olacaksın güzelim. Şimdi hadi gel kahvaltı yapmaya gidicez.

Üstüme rastgele krem renkli bir elbise aldıktan sonra Alaz'a kahvaltı yapmak için restoranta gittik. Çantamın içine başka kıyafet ve birde peruk almıştım. Bu sayede ondan tualete gidicem diye kaçabilirdim. Çok zekiyim ya ben.

Alaz yemekleri sipariş etti ve bir süre sonra yemekler geldi. İkimizde yerken çok sessizdik. Arada sırada birbirimizin gözlerinde kalıyorduk ama nedense ikimizinde ağzından tek bir söz bile çıkmıyordu. İşte zamanı gelmişti hadi kızım yapabilirsin.

Efsa: Alaz ben lavaboya gidip gelicem.

Alaz: Tamam seni bekliyorum hızlı gel.

İşte başardım hemen lavaboya girip kapıyı kapadım ve üstümü değiştirmeye başladım. Saçıma peruk takıp yüzümede abartılı bir makyaj yaptım. Gerçektende tanınmaz haldeydim şuan. Artık dışarı çıkabilirdim. Sakin olmalıyım hadi Efsa tek şansın bu hadi. Evet lavabodan dışarı çıktım şansıma Alaz telefonla konuşuyordu bende hemen restoranttan dışarı çıktım ve koşmaya başladım. Keşke yanımda telefonum olsaydı ya.

Mecburen yolda otostop çekmek zorundaydım. Evet işte bu karşıdan siyah bir range rover geliyordu. Hemen el işareti yaptım ve durmasını sağladım. O kadar mutluydum ki gözlerim dolmuştu hafiften. Araba durar durmaz hemen kapıyı açıp bindim. Çok teşekkür etmek için ağzımı açıcaktım ki Alaz'ı görene kadardı bu.

Ellerim ve ayaklarım titremeye başladı. Gözlerimden yaşlar kontrolüm dışı akmaya başladı.

Alaz: Yolunu mu kaybettin güzelim?

Efsa: A-Alaz ben şey-

Alaz: NEY EFSA?

O kadar çok korkmuştumki hemen arabadan inip arkama bakmadan kaçmaya başlamıştım. Ne kadar süredir koşuyorum bilmiyorum ama çok yorulmuştum. Dinlenmek için bir kayaya oturmuştumki arkamdan bir çıtırdama sesi geldi. Alaz'ın olup olamayacağını tartmaya başladım.

Sonra derinlerden bir ses " güzelim seni yakalarsam bu sefer canını çok yakacağım" diyordu. Bu ses tabiki Alaz'a aitti. Koşmaya başladım tekrardan ama artık kalbim buna dayanmıyordu. Koşarken bir el belimden beni tutup göğsüne dayadı. Ne kadar çırpınmaya çalışsamda bir işe yaramadı. Bağırmaya çalıştım ama ağzımı kapadı.

Alaz: Eğer bağırmaya çalışırsan seni işkence odasına götürürüm ve cezan ikiye katlanır. Şimdi uslu bir kız gibi kucağımda eve gidicez ve bende benden kaçmanın cezasını vericem güzelim.

Efsa: Alaz lütfen bırak gideyim. Benden ne istiyorsun ben seni istemiyorum. Sadece evime gitmek istiyorum. Eminim şuan ailemin aramalarına cevap vermediğim için polise gitmişlerdir bile.

Alaz: Ben onları çoktan hallettim bile. Ailene çok yüksek miktarda para teklif edip seni onlardan aldım. Yakında evlenicezde.

Efsa: N-Ne n-nasıl yani? A-Ailem beni sana mı sattı?

Alaz: Bir nevi öyle oldu diyelim.

Bi anda kendimi tutamayıp hüngür hüngür ağlamaya başladım. Alaz'a bana ceza vermemesi için bir yandan yalvarıyordum. Alaz ise beni kucağına almış tamam bir şey yok deyip belimi sıvazlıyordu. Kendimi o kadar büyük bir çıkmazın içinde hissediyordum ki gerçekten ne yapacağımı bilmiyordum.


Alaz'ın şoförü bizi malikaneye bırakmıştı. Alaz ise beni odamıza getirmiş ve beni yatağa doğru bırakmıştı.

Alaz: Bir daha benden kaçmaya çalışırsan sana hayatında hiç yaşamadığın şeyleri yaparım. Anladın mı beni?

Efsa: E-Evet anladım. Alaz ben ve sen hala okuyoruz farkında mısın? Ben okuluma devam edicem demi.

Alaz: Aynı sınıfta olduğumuz için senide okula götürcem ama bir yanlış hareketini göreyim. O zaman kork benden.

Efsa: T-Teşekkür ederim.

Alaz: Hadi güzelim şimdi uyuyacağız üstüne o masaya bıraktığım gecelikleri giy ve gel.

Hemen masadan gecelikleri aldım ve tualete girdim. Elimdeki geceliklere baktığımda gözlerime inanamdım. Bunlarda neydi böyle? Pamuklu sadece kalçalarımı bir nebzede örtecek kadar kısa bir şortu ve sütyen şeklinde pamuklu bir üst vardı. Ben bunları onun önünde giymeye çok utanırım.

Efsa: Alaz bu gecelikleri giymesem olmaz mı?

Alaz: Efsa beni sinirlendirme giy şunları hemen gel.

Hemen üstüme giydim gecelikleri ve Alaz'ın yanına geldim. Alaz beni baştan aşağı bir güzel süzdü ve en sonunda tekrar göz göze geldik.

Alaz: Çok güzel olmuş.

Efsa: Ben misafir odasında yatsam olur mu?

Alaz: Aynı yatakta yatıcaz buna alışsan iyi olur. Evlendiğimizde de mi diyecen artık.

Efsa: Seninle asla evlenmeyeceğim aklına sok şunu.

Alaz: Göreceğiz güzelim hadi şimdi yanıma gel yatalım.

yatağa çıktım ve Alaz'dan uzak bir köşeye geçtim. Alaz'ın üstünde hiç bir şey yoktu. Gerçekten kendime çok zor hakim olabiliyordum. O kaslar be yaa. Daha çok şey düşünemyecek kadar yorgun hissediyordum kendimi tam uykuya dalarken Alaz arkadan bana sarıldı ve yüzünü boynuma gömdü. Bacaklarıyla bacaklarımı hapis alırcasına sabitledi ve belimi sımsıkı tuttu.

Aslında bir şey derdimde şuan o kadar yorgundum ki gözlerimi kapatıp uykuya daldım. En son hatırladığım.

Alaz: Seni asla bırakmayacağım güzelim sen bana aitsin.

cümlesini duymuştum.

 

Evet arkadaşlar burada bölümü sonlandırıyorum. Umarım beğenmişsinizdir. Hepinizi çok seviyorum emeklerimin karşılığı olarak oy atarsınız çok sevinirim. Kendinize iyi bakın. Bir sonraki bölümde görüşmek üzere....

Öpüldünüz❤️

Loading...
0%