Yeni Üyelik
1.
Bölüm

İlk Karşılaşma

@minnoskedi

Gece gerçekten çok soğuk geçti.Kış mevsimini severim aslında ama soğuk geçmesinin sebebi üşümem değil.Ailemsiz bir yıl geçirmem. Bu arada ben Efsa 18 yaşındayım.Lise son sınıfım sonunda üniversiteye geçmeme 1 yıl kaldı.Neyse yarın okulun ilk günü ondan erken yatmalıyım.

......

Kahvaltı olarak kendime sandviç yaptım ve hemen yola çıktım.Bu arada okulumu değiştirmek zorunda kaldım.Okula vardığımda sınıfımı bulmaya çalıştım hemen ama o kadar büyüktü ki okul işim zor gibiydi.Birisinden yardım istemeliydim.Nöbetçi öğrenci gördüm ve yanına gittim.

- Pardon ben buraya nakil olarak geldimde acaba 12/B sınıfı neresi?

- 3. Katın sonunda isterseniz size eşlik edebilirim?

- Yok teşekkür ederim.

Derse 10 dakika gecikmiştim.Daha ilk günümden hemde ya.sınıfımın önüne geldiğimde biraz kendime çeki düzen verdikten sonra kapıyı tıklattım ve içeri girdim.

- Yeni nakil öğrencimiz geldi galiba gel kızım.Ben Yeliz matematik öğretmeniyim.kendini lütfen tanıt.

- Ehh peki hocam.Merhaba ben Efsa.Umarım herkesle iyi anlaşabiliriz.

- Tamam Efsacım boş bir yere oturabilirsin.

Sınıfta zaten çok boş bir yer göremedim.Bir tane erkeğin yanına oturdum.

-(fısıldayarak)Merhaba ben Emir.

-(fısıldayarak)Merhaba Efsa bende memnun oldum Emir.

Emirin fiziksel özelşikleri: Kahverengi gözlü,siyah kıvırcık saçlı,çilleri olan,1.80 boyunda

Efsanın fiziksel özellikleri:hafif çekik kahverengi gözlü,uzun dalgalı sarı saçlar,gamzeli,1.64 boyu,kum saati bir fiziğe sahip

Sonunda tenefüs çalmıştı.Hoca gittikten hemen sonra sınıfa bir erkek daha geldi.Çocukla göz göze geldik.Gerçekten çok güzel gözleri vardı.Kahverengiydi ama tonu çok güzeldi.Siyah dağınık saçları,keskin yüz hatları ve göze çarpan fiziği.Ehh düşmedim değil.Noluyor kendine gel Efsa.Yani sonuçta aşık olmadım sadece etkilendim.
Alaz: hemen yerimden kalk sarışın.

Efsa: ne alaka tapusu mu sende?

Alaz: Evet şimdi kalkmanı söylüyorum sana sarışın.

Efsa: Kalkmayacağım istemiyorum git başka yere otur.

Emir: Efsa hadi gel başka yere otur sen.(sessizce) Bu çocuk tehlikeli biri gerçekten lütfen başın belaya falan girer.

Efsa: Kolaysa kaldırsın beni korkmuyorum alla alla.

Bunun üzerine Alaz sinirlenmek yerine bu kızdan içten içe hoşlanır.Kızın üstüne üstüne gitmeye başlar.Efsa bu durum karşısında geri geri gitmeye başlar.Alaz sonunda onu duvar ve arasına almıştır.

Bu çocuk deli midir nedir ya? Allahım sıkıştım çekilmiyorda.Emirde uzaktan izliyor biraz yardım etseydi keşke.Gerçi beni uyarmıştı ama ehhh.Napmam lazım şimdi acaba.

Alaz: (kulağına fısıldar)Noldu sarışın bi sustun sanki.Sana bir sır vereyim.Burada herkes benden korkar ve korkmalıda zaten.Ben bir mafyayım ayağını denk almanı öneririm.

Efsa:(içinden)Nehhhhhh lan okul burası noluyor kaba dayıların okuluna mı geldim acaba

Efsa Alazın gözlerine dalmış düşünürken Alaz bir anda Efsayı kucaklar ve en arka sıraya oturtur.Efsa anın şokuyla ne diyeceğini bilemez ve ağzı açık Alaz'a kilitlenir.Alaz Efsa'nın bu tatlı halini görür ve Efsayı göz hapsine alır.

Alaz: Yakışıklı olduğumu biliyorumda bu kadar da bakmaz bir insan yani

Efsa: N-Ne kim yakışıklı? Neyden bahsediyorsun?

Emir: Dedi Alaz'ı süzen Efsa

Efsa bu cümleleri duyunca bir anda kızarmaya başlar ve hemen dikleşir.Etrafına göz ucuyla baktığında herkesin ona ve Alaz'a bakıp konuştuklarını görür.Daha çok utanmasına sebep olur bu.Bir anda sınıfa matematik hocaları girer ve Alaz'ı ilk defa sınıfta istekli gören Yeliz hoca daha mutlu olur ve derse başlar.
(Çok sıktı okul bitsin yahu ;) )

Efsa: Şükürler olsun okul bitti eve gidiyoruz.Bu nasıl bir okul ilk günüydü yaa.

Emir: Efsa bu sokak neden bu kadar karanlık..?

Efsa: Ya nolcak gel işte hem sen niye bu kadar taktın yoksa korkuyor musun?

Emir: Hiçte bile öncen bile giderim ben nolcak.

Emir önden gitmeye başlar.Sonra bir anda ikiside olduğu yerde kalmaya başlarlar.Bir silah sesi duymuşlardır.Emir korkudan Efsa'nın arkasına geçer.

Efsa: Yaa Emir mal mısın? Napıyorsun geçsene önüme senin beni koruman lazım.Ayrıca bu s-silah sesi nerden geldi?

Emir: Efsa hadi hemen gidelim burdan.

Efsa: B-bencede

Tam giderlerken arkalarından biri onların aralarındaki boşluğa ateş eder. Efsa ve Emir bir anda buz kesilmiş ve durmuşlardır.Kaderlerini kabul edermişçesine arkaları dönük bir şekilde arkalarındaki kişinin ne yapabileceğini korku içinde beklemeye başlamışlardır...

???: Yaa kızı verip buradan gidersin ya da ikinizide öldürürüm

 
 

Arkadaşlar burada sonlandıralım ilk bölümü umarım beğenirsiniz elimden geldiğince yazmaya çalıştım.Dediğim gibi zevkine yazıyorum.Umarım hoşunuza gitmiştir.Bir sonraki bölümde yakın zamanda gelir.
ÖPÜLDÜNÜZ😊

 

      

Loading...
0%