Yeni Üyelik
3.
Bölüm

Peşimde

@minnoskedi

Hayatım normalde çok sıradan geçer ama şuanda hiç olmadığı kadar aksiyonlu ve bu benim hiç hoşuma gitmedi.Hiç korkmuyorum desem yalan olur galiba.Şuanda dışarıdan evi tarayıp deli gibi bağıran biri var.Daha ne kadar korkmamalıyımki.

Alaz: Efsa iyi misin bir şey de bana?

Efsa: Alaz bunlar kim ne istiyorlar.En önemlisi eceliniz geldi derken ne demek istedi bu manyak.

Alaz: Sakin ol güzelim ben halledeceğim.Senden isteğim banyoya girip kendini oraya kilitlemen ve ben komut vermedikçe oradan çıkmaman.

Efsa: Hayır olmaz bende gelicem seninle.Yanlış anlama seni umursadığımdan falan değil.Belki gelen kişi beni kurtarmak için falan gelmiştir.

Alaz: Çok komiksin güzelim ve hadi şimdi dediğimi yapıyorsun.

Efsa: OFFF Alaz Offfff tamam be.

Hemen banyoya girip kendimi oraya kilitledim.Aradan kaç saat geçti bilmiyorum ama bir süreden sonra silah sesleri kesilmişti.Acaba dışarda beler dönüyor? Alaz'da nerde kaldı yaa.Acaba çıksam mı nolcak ki sanki.

Merakıma yenik düşüp banyodan çıktım.Çıkmaz olaydım karşımda 5 tane takım elbiseli adam vardı.Hepside silahlıydı ve kesinlikle bunlar Alaz'ın korumaları falan değildi.

Koruma 1: Hemen bizimle geliyorsunuz.Zorluk çıkarmayın patron sizi almaya geldi.

Efsa: Allahım lütfen patronunuz Emir falan olsun.Gerçi o dangalak böyle işlere götü yetmediği için bulaşmaz ama neyse.

Koruma 1: Hadi bizi oyalamadan düşün önümüze.

Efsa: Yoo ne alaka ben satılık eşya mıyımda ordan oraya gidiyorum alla alla.Kardeşim basın gidin işinize.

Gerçekten ne yapacağımı bilmiyordum.Kime güvenmeliyim hangisi doğru yol , kafam gerçekten allak bullaktı.Fakat bunlar benim gözümü pek tutmadı.Üstümdeki pijamalarla yakalanmamda ayrı bir komik.Allahım hemde hello kitty'li daha ne olsunki.

Adamlar bi anda kollarımdan tutup zorla aşağıya indirdiler.Bağırsamda çağırsamda nafile kimse duymadı.En sonunda bahçeye götürdüler.Ben korkudan ölmek üzereyim her yerde adam cesetleri var.Allahım Alaz ne durumda acaba şuan?

Koruma 1: Patronum kızı getirdik.

???: Tamam siz etrafta durun bizi biraz yalnız bırakın.

Efsa: Sen kimsin ve benden ne istiyorsun?

Bi anda önümde yüzünü açmaya başladı.Ben şok şok şok.Ölücem galiba.Abi bana eşek şakası falan mı yapıyorsunuz.

Onur: Aşkım özledin mi beni?

Efsa: Bana sakın aşkım falan deme.Allah senin belanı versin.Sen ne hatle karşıma çıkıyorsun?

Onur: Hadi ama eski sevgilini özlemedin mi? Beni gördüğünde sarılman falan lazım değil miydi?

Efsa: Onur ne istiyorsun benden Alaz nerde?

Alaz'ı neden bu kadar sordum ben ya.Cehennemin dibine gitsin.İkisindende nefret ediyorum.Bak ya bana zorla bela okutuyorlar.Çarpılıcam yemin ederim.

Sonra yanımıza korumalar geldi ve Alaz'ı yere attılar.Alaz gerçekten kan ter içinde kalmıştı.Onun yanına gidip iyi olup olmadığına bakmaya çalıştım.Beni görünce yanıma gelip bana sarıldı ve başımı öptü.Kulağıma"sakın korkma güzelim" diye fısıldadı.

Bu halde bile bana güzelim demesi kalbime dokunmadı değil ama hala ondanda nefret ediyorum.Onumda tekrar en kısa zamanda Allah belasını verir umarım.

Onur: Sevgilime dokunma Sipahi.Sana onu kaçırabileceğine dair kim izin verdi.

Alaz: Kes sesini mi saadete gel Gürsoy.

Onur: Tahtından ineceksin Sipahi ve Efsayı bana vereceksin.

Efsa: HopHop bacım noluyor ben zaten kimsenin malı falan değilim.Onur ayrıca senin gibi bir piç le olacağıma Alaz'ı tercih ederim.

Onur: Konuş sen bakalım yarın evlendiğimizde de konuşabilecek misin?

Efsa: N-Ne NE EVLENMESİ PİÇ

Onur: Aaa tatlım ağzına hiç böyle küfürler yakışmıyor.Yarın seni eğitmek için o kadar heyecanlıyım ki bir daha ağzından kimse küfür duyamayacak.

Alaz: Boş hayaller kurma Gürsoy.

Ben gerçekten neyi içine düştüm arkadaş ya.Şuradan kaçmayı denesem en fazla ne olurki.Bağlı bile değilim bence yapabilirim.Alaz ve Onur birbirlerine odaklanmışken ben bir anda kalkıp kaçmaya başladım.Onur adamlarına bağırarak Alaz'a bakmalarını söylüyordu.Arkama baktığımda Onur ve 3 adamı beni kovalıyordu lanet olsun ya.

Hemen bir şeyler düşünmeliydim.Sonra arkamdan 2 el ateş geldi.Çok korkmuştum ve artık dayanamıyorum.Her şey o kadar üst üstde gelmişti ki ben kendimi tutamayıp gözlerimden yaşların bir bir akmasına izin verdim.

Onur: Aferin benim kızıma.Demekki durman için seni korkutmamız lazımdı.

Onur yanıma gelip beni kucağına almaya yeltendiğinde korumalarından biri Onur'u tam sırtından vurdu.Donuk bir şekilde kalmıştım.Onur önümde yerde yatıyordu.

Alaz: Eyvallah Ahmedim

Koruma 1( Ahmet): Emrindeyim patron.

Alaz: Efsam seni kimse benden alamaz bunu aklına kazı.Almaya çalışanların ise sonu malesef böyle oluyor.

Ben hala yaşanılanları sindirmeye çalışıyordum.O kadar bitkindim ki bir anda bilincim kapandı.En son birinin beni kucağında taşıdığını ve kulağıma "Sen benim küçük sarışın sevgilim ve gelecektede Karım olacaksın."

 

Evet arkadaşlar burada bitiriyorum.Umarım okurken sıkılmamış ve azda olsa sevmişsinizdir.Lütfen emeklerimin karşılığı olarak oy atarsanız sevinirim.Diğer bölümde görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın.

Öpüldünüz❤️

Loading...
0%