Yeni Üyelik
8.
Bölüm

Üniversite

@minnoskedi

Bugün en heyecanlı günümdü. Üniversitem için ilk günümdü. Yataktan kalktıktan sonra hemen yatağımı topladım ve üzerime bir şeyler seçtim.

 Genç kızlar Sokak kombinleri - Bakımlı Kadın

( kombin bu şekilde)

Sonra saçlarımı falan yaptım ve aşağıya indim. Aşağı iner inmez burnuma çok güzel yemek kokuları gelmeye başladı. Hemen mutfağa doğru gittim ve bi anda duraksadım. Çünkü Alaz kahvaltı hazırlıyordu bize. Genelde evde hizmetliler yapardı ya da arada ben yapardım ama ilk defa Alaz'ın kahvaltı yaptığını görüyordum. Kapıya yaslandım ve ses çıkarmadan onu izlemeye başladım. Artık varlığımı mı hissetti, kokumu mu aldı anlamadım ama hemen arkasına baktı ve göz göze geldik. Saçları dağınıkken bile çok güzel görünüyordu. Sonra gözleri üstümü incelemeye başladı. En son tekrar gözlerime geldi.

Alaz: Güzelim bu güzellik ne böyle. Diğer erkeklerin bakmasını mı istiyorsun sana. Herhalde bugün bize rahat yok bi günde adam dövmeden geçirmek istiyordum ya. Acaba üstünü mü değiştirsen?

Efsa: Ne alaka Alaz ya abartma. Normal kızların giyindiği gibi giyindim işte.

Alaz: İşte normal kızlarda normal dursada sende normal durmuyor. Erkeklerin salyalarıyla seni izlemelerini mi istiyorsun?

Efsa: Sen çok abartıyorsun yoksa dikkat çekmiyorum bence.

Alaz: Şimdiden uyarayım seni Efsa bir erkekle asla yakınlaşma yok, temas yok. Sana bir erkeğin dokunduğunu bir göreyim var ya onun ellerini kırarım.

Efsa: Offf Alaz ne bu korumacılık sevgili bile değiliz.

Alaz: Çünkü biz sevgililik aşamasını çoktan geçtik yakında evlenicez.

Efsa: Hayır öyle bir şey olmayacak.

Alaz: Tamam Efsam görücez artık. Neyse hadi masaya otur soğumasın yemekler.

Yemekler gerçekten çok güzel gözüküyordu. Bunların hepsini nereden yapmayı öğrendi acaba. Tabağıma her yemekten azar azar aldım ve hepsini tatmaya başladım. Aradan 15 dakika geçti neredeyse. Ben bütün yemekleri tatmış ve yemeğe devam ederken Alaz'a baktığımda tabağına hiç dokunmamış sadece bana baktığını gördüm. Hemde sanki çok heyecanla bana bakıyormuş gibi geldi.

Efsa: Alaz noldu neden yemiyorsun?

Alaz: Eee nasıl olmuş yemek 2 saattir yorum yapmanı bekliyorum.

Ben dayanamayıp bir anda seslice gülmeye başladım. Yaa gerçekten bunun için mi bekledi bu.

Efsa: Çok güzel olmuş. Hatta merak ettiğim bir şey var. Nereden öğrendin bu kadar yemek yapmayı.

Alaz: Annem bir aşçıydı ve hergün bana yemek yapmayı öğretirdi. Aslında ondan öğreneceğim çok daha şeyler vardı ama akciğer kanseri yüzünden öldü.

Efsa: Ehh Alaz ben gerçekten çok üzgünüm. Konuyu açmak istemezdim. Bilmiyordum.

Alaz: Hayır sorun yok Efsa ben evleneceğim insana her şeyimi anlatmayı isterim.

Efsa: ( Öksürmeye başlar.) Ehm neyse hadi hızlıca yiyelimde hemen gidelim. Geç kalmak istemeyiz.

Yemeğimizi yedikten sonra çantalarımızı alıp hemen arabaya bindik ve yola çıktık. O kadar heyecanlıydım ki arabada yerimde duramıyordum. Küçük bir çocuk gibiydim. Abimede yazmadım hiç yazayım bari.

Azcık Yakışıklı Maymun/ WhatsApp

 

Sen: ABİİİİİ NAPIYORSUN????

Azcık Yakışıklı Maymun: Ohaa olum oyun oynuyordum çok odaklanmıştım mesaj sesi gelince çok korktum gerizekalı ya.

Sen: Ya napim korkmasaydın. Hem sen benim okulumun ilk günü neden gelmedin bizle. Şans öpücüğü bırakırdın.

Azcık Yakışıklı Maymun: Efsa bebek misin sen ya? Üniversiteye başladın ne şans öpücüğü.

Sen: Sanki çocukken ilkokula ilk başladığımda ailem bunları yaptı bana. Ben çocukluğumu yaşayamadım farkındaysan.

Azcık Yakışıklı Maymun: Efsa ben çok üzgünüm ama sakın üzülme onları kafana takma bile. Onlar beni bile sevmiyordu. Sadece param için kullanmışlardı. Neyse unutalım bunları. Ben senin ne kadar küçük bir kız olduğunu unutmuşum abicim bunu saymayalım. Yarın bende senle geleyim ve şans öpücüğünü vereyim sen hiç merak etme fıstık. :))))

Sen: Tamamdır o zaman. Neyse benim şimdi gitmem lazım geldik biz hadi kendine iyi bak. Çokta oyun oynama döverim valla.

Azcık Yakışıklı Maymun: YAW tamam tamam. Hadi görüşürüz iyi derslerim fıstığım.

 

Telefonumu çantama koyduktan sonra Alaz benim kapımı açtı ve arabadan indim. Okul gerçekten çok güzel duruyordu, o kadar büyüktü ki ben burada kaybolurdum. Ben ve Alaz'da aynı sınıfta olacaktık. Ben tıpla ilgili dersler alıcaktım çünkü kadın doğum uzmanı olmak istiyordum. Alaz ise sadece benim yakınımda olmak için aslında benimle geliyordu. Okulun içerisine girdik ve hemen sınıfımızın olduğu kata çıktık. Sınıftan içeri girdiğimizde o kadar kişinin arasında bir kişiyle göz göze geldik ve ben sınıfın ortasında buz gibi donup kaldım. Gerçekten onu o kadar çok özlemiştim ki. Alaz telefonumu zar zor verdi ve onunla konuşmamı yasaklamıştı tekrar kaçarım falan diye. Emir'de bana aynı özlem ve mutlulukla bakıyordu. Hemen ayağa kalktı ve bana sarılmak için geldi. Tam sarılacaktı ki Alaz önüme geçti ve Emir'i hafifçe ittirdi.

Alaz: Benim olana sarılmaya kalkışma bile.

Emir: Senden önce ben tanışmıştım onla hatırlatırım. En iyi arkadaşıyım ben ve sen onu benden çalmaya çalıştın. Kaçırdın kızı gerizekalı. Efsa sana bir şey yapıyor mu eğer yapıyorsa hemen söyle bana.

Efsa: Hayır Emir ben iyiyim bir şeyde yapmıyor bana.

Hemen Alaz'ın yanından geçtim ve Emir'e sarıldım. Onu o kadar çok özlemiştim ki. Benim en yakın arkadaşım ama onunla hiç görüşemedim. En son o sokakta ayrılmıştık ve bir daha Alaz'a bana kızar diye sormak istemedim.

Efsa: Emir seni çok özlemişim ya. Biz nasıl aynı sınıfa düştük kaderlerimiz bile aynı.

Emir: Sorma kanka ya.

Alaz: Tamam yeter bu kadar sarılmak hadi oturalım.

Boş bir yer aramaya başladık ama her sırada en az biri oturuyordu. İki kişilik sıralardan ikisininde boş olduğu bir yer yoktu. Mecbur ayrılmak zorundaydık. Ben bir tane kızın yanına geçtim, arkamdaki erkeğin yanına Alaz oturdu ve önümdeki kızın yanınada mecbur Emir oturdu. Ben not defterimi çıkartırken kız bi anda bana kendini tanıtmaya başladı.

Ecrin: Merhaba ben Ecrin.

Efsa: Efsa bende memnun oldum.

Ecrin: Bende çok memnun oldum Efsa.

Ecrin: Ehmm bir şey sorabilir miyim Efsa arkadaki erkek neden sana bakıp duruyor?

Efsa: ( hafif gülerek) Ehm boşver.

Ecrin: Tamam sen bilirsin bu arada. Matematik dersimiz tıp bölümünde olduğuna göre sever misin matematik dersini?

Efsa: Aynen güzel ders severim.

Biz aramızda sohbetler etmeye devam ederken profesör geldi ve derse başladık.

( 5 ders sonra)

Efsa: Alacağımız bir ders kaldı ve onada daha 3 saat var. İsterseniz yemek yemek için okulun kafeteryasına gidelim.

Ecrin, Alaz, Emir: Olur.

Ben bir tane sandviç ve kahve almıştım, Alazla Emir tost ve çay almışlardı. Ecrin ise salata ve soda almıştı. Gerçekten yemekleri çok güzelmiş. Afiyetle yemeğimi yerken bi anda Alaz elini bacağıma koydu ve okşayıp sıkmaya başladı. Anın verdiği şokla yerimden zıpladım. Evet gerizekalı Alaz yüzünden hepsi bana bakıyordu. Çok utanmıştım cidden.

Efsa: Ehmmm şey çok küçük bir damla kahve bacağıma döküldüde korktum.

Ecrin, Emir: İyi misin?

İkiside aynı cümleyi kurduklarında birbirlerine bakmaya başladılar. Yaa bence çok sevimlilerdi ikisininde birbirine masum masum bakması ama sonra bir şey oldu.

Ecrin: İt ben sordum ilk çalmasana.

Emir: Sus bee inek yaylaya çıkarır otlatırım seni haberin olsun.

Ecrin: Bunu bana bir hayvan mı diyor.

Efsa: Ehmm ben iyiyim gayet teşekkür ederim.

Bunlar tabiki beni duymayıp kavga etmeye devam ettiler. Ecrin'i, Alaz ve Emir'e tanıştırdığımdan beri Emir ve Ecrin birbirlerine didişir oldular hep ama izlemesi o kadar keyifli ki ikiside birbirlerine laf sokup duruyorlar ve sonra Alaz'a dönüp çatık kaşlarla ona baktım. Hala eli sabit bir şekilde bacağımda duruyordu.

Efsa: Alaz naptığını sanıyorsun sen yaa alla alla. Çek elini bacaklarımdan sapık mısın olum?

Alaz: ( sırıtarak) Ne var güzelim koysam nolur hem istersen tualete girip dahada ilerisine gidebiliriz.

Bu cümleden sonra kahvemi içerken bi anda öksürmeye başladım. Hemen Emir sırtıma sertçe vurmaya başladı.

Ecrin: GERİZEKALI ÖYLE VURULUR MU ÖLDÜRCEN KIZI.

Emir: Bir şey olmaz taş gibi kız bu.

Alaz: Güzelim noldu ya bi anda.

Pislik nasılda dalga geçerek soruyor bi de. Uzun zamandır bela okumuyordum işte ne güzel hayatıma devam ediyordum. ALLAH BELASINI VERSİN İLLA BELA OKUYACAĞIM YA. Bu çocuk bir gün elimde kalıcakta hangi gün acaba.

Efsa: Ee iyiyim iyiyim bende öküz Emir senin yüzünden gerçekten boğulacaktım.

Emir: Oh hanım ağamız yerine gelmiş. Görev tamamlanmıştır. Devamkeeee

Son dersimizide aldıktan sonra herkes evlerine dağıldı ve bizde Alazla yeni eve gelmiştik. Hemen ikimizde duş almak için odalara gittik. Ben duş aldıktan sonra dolaptan rastgele bir geceliğimi seçip giydim.

Gecelik sevimli Hello Kitty baskı KT kedi karikatür pijama kadın yaz kısa  kollu şort kore Y2k hırka takım üst şort - AliExpress

(Tatlı geceliğimiz)

Saçımıda taradıktan sonra aşağıya indiğimde Alaz'ın telefonuyla bir görüşme yaptığını gördüm. Beyaz bir tişört ve gri bir eşortman giymiş. Bu halinle bile çok yakışıklı duruyordu ama bi tık kızgın gibiydi. Beni görünce telefonu kapadı ve beni yine sürmeye başladı. Gözleri bacaklarımda takılı kalmıştı ama nedense. Sonra gözlerime bakmaya başladı yeniden.

Alaz: Çok tatlı olmuşsun güzelimde ehh bayada açıkmış sanki.

Efsa: Abart Alaz yaa alt tarafı bir gecelik.

Alaz: Çok çekici duruyorsun yalnız.

Bi anda bu sözüne o kadar utanmıştım ki yanaklarımın kızarıklığını hissedebiliyordum bile. Alaz yanıma geldi ve yanaklarımı teker teker öptü.

Alaz: Yerim seni sen utandın mı?

Efsa: Ehm neyse hadi film izleyelim mi?

Alaz: Olur ne izleyelim?

Efsa: Eh aç kafana göre bir şeyler bende bize atıştırmalık ve içecek hazırlayıp gelicem.

Alaz: Tamam olur.

Hemen mutfağa gittim, tepsi aldım ve bir kase alıp kaseye cips koydum, başka bir kaseye jelibon koymak istedim. İçecek olarak kola koydum ikimizede. Patlamış mısır vardı evde onu koydum ve içeriye götürdüm. Alaz'da filmimizi ayarlamış beni bekliyordu. Koltuğumuzu yatak gibi yaptık ve tekerlekli masamızıda yanına çektik. Tepsiyi masaya koydum. Alaz koltuğa uzandı. Bende nasıl yanına yatabilirim diye düşünürken bi anda kolumdan tuttu ve beni kucağına çekti ve beni üstüne yatırıp sarıldı bana. Sessizce filmimizi izlemeye başladık.

( Bu tarz bir pozisyonda)

En sonunda benim uykum gelmişti, kafamı boynuna gömdüm ve uyumaya başladım.

ALAZ'DAN

Efsa uyuyakalmıştı onu kaldırıp uyandırmak istemedim. Kumandayı alıp televizyonu kapattım ve bende ona sıkıca sarıldım, dudağından öptüm ve bende kendimi uykunun kollarına bıraktım.

 

Sizce nasıl olmuş yeni bölüm??? Umarım beğenmişsinizdir. Yeni bir bölümde görüşmek üzere. Emeğimin karşılığı olarak oy atarsanız çok sevinirim. Kendinize iyi bakın.

Öpüldünüz.

Loading...
0%