Yeni Üyelik
2.
Bölüm

1.-1.BÖLÜM

@mir.ay_atay

 

"Komtanım iniş izni istiyorum"şuanda göreve gidiyoruz."İniş izni verildi"dedim.Tim ile birlikte görev yerlerine dağıldık ve şuan terörisleri bekliyoruz.Tam zamanı şuan geliyolardı ve benim emrimle başladık,bütün terörisler bitmişki bir kişi hariç Hamdi evet kaçmıştı yine kaçırmıştık helikopterin indiği yere geldik ve helikoptere bindik yolda bütün tim uyuyordu ben ise oturuyor boş boş etrafa bakıyordum.

 

 

Yaklaşık bir buçuk saat sonra karargaha geldik helikopter alanında albay bizi bekliyordu helikopterden ilk ben indim"Kıdemli Üsteğmen Nisa Öztürk Samsun GÖREV BAŞARILI KOMTANIM"dedim benim ardımdan timde tekmil verdi.

 

 

"Biliyordum zaten başarcağınızı aferin Nisa odama gel diğreleri serbest"dedi ve gitti bende albayın peşinden gittim oda girdik albay oturdu sonra"Kızım sende otur dedi benim oturmadığımı görünce"Kız bu bir emirdir otur diyince becburen oturdum.

 

 

"Kızım sana bir mektup geldi açmadım al bak 1 hafta izinlisin"dedi "Emredersiniz komtanım "dedim ve odaya çıktım zarfı açtım ve içinde yazanlara şok oldum.

 

Bölüm sonu

Bölüm nasıldı?

İlk kitabım kusura bakmayın lütfen.

Destek olursanız sevinirim.

Sizce ne yazıyordu mektupta?

145 kelime 1453 karakter

Yeni bölümde görüşürüz

Loading...
0%