Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Karanlığın gezegeni

@misssiren21

 

Parmaklarımın ucu ile gözümün önüne gelen saç tutamını kulağımın arkasına koydum. Konuşmamdan ötürü hafif titrek yanan mumlardan birini yerinden biraz oynattım "bana bu yılbaşında ne yapacağımızı söyle"

 

Gözlerimi kapattım iki avcumda yere tahta kalemi ile çizdiğim şeklin üzerinde duruyordu nefes alışverişimi daha da sakinleştirdim ve neredeyse %100 odaklandım ritüele. "Umarım bu gece, uyuyamıyorum abi gel benimle yat diye ağlamazsın." Onu duymamış gibi davrandım konsantrasyonumu bozmaya değmezdi sadece dalga geçiyordu. Bilmiyordu ki, ona söylediğimden bile çok önceden geleceği görebiliyordum ben...

 

Gözlerimin önünde aniden beliren görüntüler bir anlığına ürkmeme sebep oldu Sadece dudaklarımı oynatarak konuştum. "Aman tanrım... "

 

Dediğim şeyle ağabeyim birkaç defa Bana Seslendi Gözlerimi açıp ona cevap verecek değildim Elbette O ise bunu önemsemeden sorup duruyordu bir dakika kadar daha gözlerimi açmadan gözümün önünde canlanan görüntüleri izledim sonra aynı anda iki avcumu da odanın zemininden kaldırdım ve gözlerimi açtım meraklı gözlerini bana dikmişti ne olduğunu söylememi bekliyordu abim hafifçe kaşlarımı kaldırdım ve sorar bir tavırla konuştum. "Bir kızla birlikte oluyordun!"

 

Gözlerini devirdi ve bağdaş kurduğu minderin üzerinden yavaşça kalktı. "Sen aptalın tekisin Nova! Madem geleceği bu kadar kolay görebiliyoruz neden yılbaşına kiminle olacağımıza bakalım ki? Hiç değilse bu haftaki maçların sonuçlarına baksaydın kupon yatırır ve zengin olurduk..."

 

Ben de onun yaptığı gibi oturduğum minderin üzerinden kalkmadan önce mumları üfledim.

 

"Asıl aptal olan sensin! Kafan sadece futbola çalışıyor! Kendimizi kahin olarak tanıtıp milyarder olabilecekken sen, kupon oynayalım para kazanalım, diyorsun! Bu kadar küçük düşünmek zorunda mısın?"

 

"Belki de bir fal Dükkanı açmalıyız Bu da bize epey para kazandırır bence."

 

Başımı iki yana salladım Keşke daha zeki bir abim olsaydı diye düşünmeden edemedim bu kadar aptal olmak zorunda mıydı sanki? Aramızdaki gerginliği daha fazla uzatmamak için alaycı bir tavır takınıp sordum,"Hem, sence benim o Kokuşmuş falcı karılara benzer bir halin var mı Lukas?"

 

Tahmin ettiğimden birazcık daha az Alaycı bir tonda konuştu. "Neden, gotiklerden falcı olmuyor mu?" Başımı yeniden iki yana salladım fazla sinir bozucuydu ama sinirimin bozulduğunu belli etmeyecektim. Dediği şeyi pek takmamaya karar verdim.

 

Her ne kadar kabullenmek istemesem de bu gece tek başıma yatmaktan korkup yanına yatmak için yalvaracağım aşikardi Bu pek çok zaman böyle olmuştu zaten...

 

Yani onu gıcık edip beni reddetmesini istemiyordum kısaca.

 

"Hey saçmalama! Ben o kadar çirkin ve kokuşmuş değilim Üstelik henüz 18 Yaşında oldukça seksi bir bayanım ben! "

 

Dalga geçer gibi güldüm ve saçlarımla oynadım cilveli bir tavırla. Ardından güldüm. Birçok erkeğin ilgisini çekmekte hiç zorlanmayacak kadar güzel bir kızdım ve bundan kendisinin de haberi vardı elbette. Sadece kabullenmek istemiyordu belki o kadar...

Loading...
0%