Yeni Üyelik
2.
Bölüm

0.2 Uzun süren veda

@mo_onlight

Bırakmak, boş vermek, zamana bırakmak bunlar benim için zor şeylerdi. Ama şimdi her şeyi, bütün yaşanmışlıkları bir tarafa bırakıp uzun zaman sonra gerçekten nefes almaya odaklanacaktım. Bundan emindim.

Valizimi hazırlamış evden çıkmak için son kontrolleri yapıyordum.
Her şey tamam. Güzel bir gezi için hazırım.
Düşüncelerimi bir yana bırakıp valizimle birlikte kapıya yöneldim. Büyük bir valiz yapmamıştım, sadece ihtiyacım olan şeyleri almıştım, bir de... Fotoğraf makinamı. Güzel anıları çektiğim fotoğraf makinasıyla yeni anılar oluşturacaktım kendime. Evden çıkıp apartmandan aşağıya indim. Otoparkta yaklaşık bir yıldır kullanmadığım arabam duruyordu. Eski bir arkadaşı görmüş gibi yanına ilerledim. Arabama valizimi yerleştirdim ve sürücü koltuğuna geçtim artık gerçekten hazırdım. Yazın gelmesiyle beni dahada mutlu edicek bir şarkı açtım. "As it was" bu şarkıyı ne zaman dinlesem eskiye döner, güzel anılarımı hatırlardım. Şarkının sözlerine eşlik ederek arabayı sürmeye başladım.

Öğlen yemeği için küçük bir kafede durdum. Kahve ve bir sandviç alarak kafeden çıktım. Arabama binip tekraradan yola koyuldum karışık şarkı listemden doin' time çalmaya başladı bu şarkıyı çok seviyordum yolculuguma bu şarkıyı dinleyerek devam ettim. Az da olsa kendimi iyileşmeye başlamış hissediyordum...

Yaklaşık 5 saat sonucunda yolculuğumu tamamlamış kalacağım otele gelmiştim. Arabayı park edip valizimi de alarak otele doğru ilerledim. Otelin girişine ilerledikçe cok tanıdık oldugunu fark etmem uzun sürmedi. Burası eski sevgilimle birlikte geldiğimiz oteldi. Gerçekten mi? Bunu nasıl fark edememiş olabiliriz? Neyse, yapacak bir şey yok. Düşüncelerimden kurtulup otele girdim. Otelin girişi taşlı bir merdivenden oluşuyordu, ön bahçesinde bir kaç tane oturma yeri vardı çok büyük bir otel değildi ama küçükte değildi. İdeal bir oteldi ve güzel dizayn edilmişti. İçeri girdigimde çalışanlar etraftaydı. Bir çalışan yanıma gelerek
"Hoş geldiniz efendim, valizinizi alayım." Dedi ve valizimi elimden nazikçe aldı.
"Rezervasyon yaptırmış mıydınız acaba?"
"Evet." Cevabımla beni rezervasyon bölgesine yönlendirdi ve orada ki çalışan.
"Kimin adına rezervasyon yaptırmıştınız acaba?" Diye sordu.
"Aliee Rivera adına. 1 kişilik." Çalışan hızlıca kontrol etti ve oda kartımı bana uzattı.
"Herhangi bir sorun olursa oda telefonundan veya buradan bize ulaşabilirsiniz. İyi tatiller dilerim."
"Teşekkürler."
Orada ki işim bittikten sonra oda kartıma baktım. 3. Kat, 27. No.
Valizimi taşıyan çalışan la birlikte odama çıktık. Odaya gelince valizlerimi taşıdığı için çalışana teşekkür ettim ve içeri girdim. Çok yorulmuştum ve hemen dinlenmek istiyordum. Kısa bir duşa girdim ve bir az uyudum. Akşam için güzel planlarım vardı.

Umarım bölümü beğenmişsinizdir. Önceki bölüme göre bir az kısa oldu ama elimden geldiğince yazdım. Bölümde beğenmediğiniz yerler varsa kibar bir dille söyleyebilirsiniz oy verirseniz çok sevinirim, okuduğunuz için teşekkürlerr.

Loading...
0%