Yeni Üyelik
3.
Bölüm

0.3 Gleen

@mo_onlight

İş gezisi için Malibu'ya gelen Gleen. Ne kadar istemesede Malibu'nun havasını alınca, biraz da olsa ön yargıları gitmişti.
Şirket bunu bir tatil gibi görmelerini istediğini söylesede, Gleen bunun hiçte öyle olmadığını gayet iyi biliyor du.

Hep birlikte en önde patronları olmak üzere valizleriyle birlikte ilerliyorlardı. Resepsiyon kısmına geldiklerinde patronları görevliyle konuşmaya başladı, o sırada Gleen fırsattan istifade otelin içine göz atmaya başlamıştı.
Çok büyük olmasada güzel dizayn edilmiş bir bahçede taş merdivenlerden geçip dönen merdivenden içeriye giriliyordu. İçeride girişin az ilerisinde resepsiyon bölgesi vardı. Hemen karşıdaysa bekleme alanı ve çaprazda da görevli odaları, merdiven ve asansör vardı. Çok süslü olmayan ama şık eşyalar güzel bir hava katmıştı otele.
Çok fazla insan görünmüyordu, ya herkes sabah saatleri olduğu için otelde değildi, ya da çok fazla otelde konaklayan kişi yoktu.

Yavaş adımlarla etrafı gezerken bir kız fark etti. Uzaktan gayet güzel göründüğünü düşündü Gleen. Otele geldiğinden beri gördüğü tek yabancı kişi o kız olmuştu. Patronunun seslenmesiyle o tarafa yöneldi ve söylenenleri dinlemeye başladı. "Arkadaşlar hepiniz beni dinlerseniz sevinirim. Şimdi herkes oda kartlarını alsın ve odalarına yerleşsin, isteyenler kendi kişisel olarak odada kalabilir -kendi parasıyla- akşam da saat 7'de yemek salonunda herkes toplansın. Dağılabilirsiniz."
Patronun konuşması bittikten sonra yavaş yavaş herkes oda kartlarını alıp dağılmaya başlamıştı. Gleen'de kimseyle aynı oda da kalmak istemediği için kendi kişisel oda kartını alıp odasına çıkmıştı. Uzun süren yolculuktan sonra iyice dinlenmek istiyordu...

Alarmının çalmasıyla uyanan Gleen yavaş yavaş kendine geliyordu. Saate baktığında saatin akşam 6 olduğunu gördü ve hızlıca ayağa kalktı. Saat 7'de toplanacaklardı ve Gleen daha yeni uyanmıştı. Hemen kısa bir duşa girdi, daha sonra sade bir mavi gömlek ve siyah bir pantolon giydi. Gömleği patalonun içine soktu ve saçlarını hızlıca kurulayarak görünümünü tamamladı. Çok gösterişli olmasada gayet şık görünüyordu. Saate baktığında çoktan 7'ye on kaldığını gördü. Çok acele etmeden yemek salonuna indi ve çoğu kişinin toplandığını gördü. Sıkıcı bir toplantı olacağını şimdiden seziyordu.
Herkes yemeğini almış büyük masaya geçerken patronları yemek salonuna girdi. Gleen başıyla selam verdi ve masaya ilerledi. Masasına oturduktan sonra salonun girişinde sabah gördüğü kızı görmüştü. Bu sefer sabahkinden daha özenli giyinmişti. Beyaz bir elbise, üstünde küçük çiçek desenleri vardı, ince bir hırka da giymişti. Perçemli saçlarıyla gayet hoş ve güzel gözüküyordu. Eğer vakti olursa bu kızla tanışmak istedigini düşündü

Toplantı çok sıkıcı geçiyordu. Patronunun arada yaptığı büyük baba şakaları daha da sıkıcı geçmesine neden oluyordu. Gleen daha fazla dayanamayıp izin istedi ve kalktı. Yemek tapsisini bıraktı ve biraz hava almak için salondaki terasa çıktı. Çok fazla kişi yoktu terasta. Korkuluklara ilerledi ve kollarını yaslayarak manzarayı izlemeye başladı. Gerçekten güzel bir manzaraya sahipti otel. Düşüncelere dalmış manzarayı izlerken yanında bir hareketlilik hissetti. Yanına baktığında, gördüğü kız olduğunu fark etti. Kızda aynı Gleen gibi korkuluğa yaslanmış manzarayı izliyordu. Gleen selam verip vermemek arasında giderken bir anda bilinçsizce konuşmaya başladı.
"Selam." Dedi Gleen. Kızda ona bakıp "Selam." Dedi. Ardından bir sessizlik oluştu. İki yabancı birbiryle nasıl yapılacağını bilmeden muhabbete girmeye çalışıyordu. Bu sefer ilk söze giren kız oldu.
"Umarım rahatsız etmiyorumdur. Öylesine yanınıza gelmek istedim. Lütfen yanlış anlamayın." Kız hafif paniklemiş bir şekilde konuşurken Gleen'in yüzünde istemsizce bir gülümseme oluştu. Ardından söze girdi.
"Hayır rahatsız etmiyorsunuz. Teşekkürler yanıma geldiğiniz için" Kız ilk önce gülümsedi, daha sonradan konuşmaya başladı.
"Neden teşekkür ettiniz?"
"Genelde insanlar benimle pek iletişime geçmek istemez. Soğuk göründüğümü söylerler. O yüzden teşekkür ettim." Kız kısa bir süre bir şey düşündü ve konuşmaya başladı.
"Bence soğuk görünmüyorsunuz, ki insanların nasıl göründüğünden yola çıkarak nasıl birisi oldukları söylenemez bence." Gleen kızın söyledikleriyle mutlu olmuştu.
"Ayrıca çok fazla arkadaşınız yoksa ben olabilirim, tabii sizde isterseniz." Kız çekingen bir gülümsemeyle elini uzatmıştı Gleen'de uzattığı elini sıkarak gülümsemişti.
"Çok sevinirim. Bu arada ben Gleen."
"Bende Aliee. Güzel bir arkadaşlığımız olsun."

 

 

 

Umarım bölümü beğenmişsinizdir. Bölümde beğenmediğiniz yerler varsa kibar bir dille söyleyebilirsiniz oy verirseniz çok sevinirim, okuduğunuz için teşekkürlerr.

Loading...
0%