Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2.Bölüm “Bi̇li̇nmeyen Adam”

@moons

"Bu adamın bir mafya olduğunu öğrendiğimden beri kendimde değildim bir mafya benim ismimi beni nereden tanıyor olabilirdi ki? Elbette bunların bir cevabı vardı ve ben bu cevapları öğrenecektim."


Haberlerde o adamı gördüğüm gün kendimi kötü hissettiğim için okula gitmemiştim arkadaşlarım merakla niye gelmedin diye sorsalarda onlara söylememeyi tercih ettim bu olayın daha fazla yayılıp olay konusu olmasını istemiyordum. Tabi işin içinde Alper de vardı Ailesi onu arıyor,tüm okul onu konuşuyordu herkes onu kayıp sansa da o “Ölmüştü” hemde benim gözlerimin önünde olmuştu bu olay ne yapacaktım bilmiyorum stresten sadece ağlıyordum. Alperin ailesi polise haber vermişti bile ya bana bişey olursa ne olacaktı bu düşünceler kafamın içinden çıkmıyordu daha dün bir normal hayatım varken bir gecede tüm hayatım mahvoldu. İçimden “Ağlama Lavin” diyerek ayağa kalktım ağlayarak bir çözüm bulamazdım yarın okula gidecektim ve dün akşam çok normal bir şekilde eve gelmişim gibi Alperi hiç görmemişim bu olaylar yaşanmamış gibi davranacaktım tek çare buydu tabi ki de dışardan böyle gözüksem de asla bu olayları unutamıcaktım. Akşam olmuştu akşama kadar sadece bu düşünceler içinde yatağa uzanmıştım,akşam yemeğimi yiyip çantamı hazırlayıp yatağa girdim evdekilerin bu olay hakkında hiç haberleri yoktu haberleri olsada çok umursamazlardı zaten, bu düşünceleri terk edip uykuya daldım gece boyunca kabuslar gördüm bu olayları ilk defa yaşadığım için beni derinden etkilemişti. Sabah oldu yine tabiki de alarm sesi ile uyandım şu alarm sesi olmasa heralde akşama kadar uyurum,bugün cuma günü yani haftanın son günüydü yarın tatildi o yüzden az da olsa mutluydum üstümü başımı değiştirip evden çıktım kahvaltı yapasım hiç yoktu o yüzden yapmadım,otobüsü beklerken telefonumdan sosyal medya ya göz attım bir de ne görüyüm şu mafya olan adam bildiğin sosyal medya da ünlü olmuştu bir gönderinin yorumlarına göz attım şunlar yazıyordu:


“Böyle insanların etrafta dolaşması tam bir tehlike”


"Onu bunu bırakında adam çok çekici değil mi???"


Bu yorumu okuduğumda bir "NE?"dedim içimden ama şaka gibi çoğu yorum adamı kötülese de bazı yorumlar adamın yakışıklılığından bahsediyordu "bence de adam çok çekiciydi" içimden "Lavin bir mafyaya aşık olmazsın dimi" dedim.Tabi ki de bu haberlerin arasında Alperin haberinide gördüm haberlere o da çıkmıştı herkes tarafından aranıyordu derken otobüs gelmişti ve hemen bindim duracak yer yoktu,telefonuma mesaj gelmişti baktığımda bir bilinmeyen numara atmıştı...


3. Bölüm en kısa zamanda gelecek❤️‍🔥


Loading...
0%