Yeni Üyelik
8.
Bölüm

6. Bölüm

@motorlukiz

Ahu'dan

Sabah erken uyanmıştım. Abimi uyandirmadan spor kiyafetlerimi giyip aşağı indim. Merak ettmrdinler diye masaya not yazıp evden çıktım . Sahile kenarına gidip koşmaya başladım . Dükkanlardan biri dikkatimi çekmişti aileme birşeyler alsam fena olmazdı . Dükkana girip hepsine özel esyalar almıştım. Bir süre daha kostuktan sonra kayalıklara oturup denizi izlemeye başladım . İçimde birşey vardı. Yük mü hayır değil hiç hissetmedigin sevgi bana bu kadar sevgi fazlaydı . Sanki bir ruyaymiş gibi geliyo olanlar . Arkadan gelen müzik sesiyle arkama döndüm bir çocuk gitar çalıyordu . Ama bu çocuk çok tanidikdi. Kumrala kaçmış havge Saclari , geniş omuzları . Müziğin olduğu yere gittim . Tamda zannettiğim gibiydi efe'ydi nerden görsem tanirdim . Gitardandan kalbinde birileri vardı müziğini duyunca gülümsedim . Seviyordum bu şarkıyı, geceyle üzgünken soylerdik. Şarkıyı söylemeye başladı.

Beni yordun, dayanıyordum

Kalbimdeki kırıklara

Tükeniyordum, sabrediyordum

Başka dudaklara dokunmana

Zorlanıyordum, düşlüyordum seni

Beni sevmişsin gibi

Arkası dönük olduğu için beni görmüyordu . Bende şarkıya eşlik edince sesi durmuştu ama eli devam ediyordu . Arkasına döndü. Beni görünce gözleri parladı. Öyle bakıyordu ki aşık gibi ama nerde

Kalbinde birileri var

Olsun be geriye bi bak

Dön o akşama

Ağlarken öpüştüğümüz

Bu şehrin havası bozuk

Burnumda kötü kokusu

Gidişlerin

Boynuna yasla beni

Geberiyordum, kayboluyordum

Eski fotoğraflarda

Arıyordum seni, bulamıyordum

Bambaşka dudaklarda

Zorlanıyordum, düşlüyordum seni

Beni sevmişsin gibi

Kalbinde birileri var

Olsun be geriye bi bak

Dön o akşama

Ağlarken öpüştüğümüz

Bu şehrin havası bozuk

Burnumda kötü kokusu

Gidişleri

Boynuna yasla beni

Kalbinde birileri var

Olsun be geriye bi bak

Dön o akşama

Ağlarken öpüştüğümüz

Bu şehrin havası bozuk

Burnumda kötü kokusu

Gidişlerin

Boynuna yasla beni

Gitardaki eli durdu ama hala bana bakıyordu . Bende ona , hrrkes alkislamaya başlayınca benden bakışlarını çekip alkislayanlara baktı .Ona bakıp " ​​​yarında burda buluşalım bu sefer bana Özel calicam " gulumseyip arkamı donucegim sıra " görüşürüz yarın ahududu" gulumseyip baktım " yarın görüşürüz efecik " eve doğru yürümeye başladım . Zile bastigimda Ayşe abla açtı . Telaşlı gözüküyordu " kızım sen nerdesin seni arıyoruz niye açmiyosun telefonu , geç içeri hadi" kafamı sallayip oturma odasına gidicektim ki Alp' in konuşmasıyla durdum . " Baba niye anlamıyorsun , ahu kesin birilerine kendini surtuyodur yada evden siktir olup gitmiştir" kapının önune gelmiştim hiç kimse öyle birşey yapmaz dememisti susmustu babam kapıya baktı " Kızım " Bu aileye şans vermek cidden hataydı . Alpte arkasına döndü " kızım takma sen bu dangal.. " Ali bey evet artık baba veya anne yoktu resimlik vardı . " Boşuna konuşmayin Ali bey Alp beyin ocine attiklarini bir döksün oyle davranalım .. bide bana ' kardeşim ablam kızım 'gibi kelimeler le gelmeyin lütfen " alpe dönüp ona konuşmaya başladım " sen o dediklerini bana yedire biliyo musun be masaya baksaydi iz kağıdı gorurdunuz , ama salaklık bende ben sizi düşünüp hediye alıyorum bana verilen cevaba gel " bosetleri o lerine fırlattım . Hemen odama çıkıp çantama birkaç kıyafet koydum ustumdekileri değiştirip aşağı indim . Son kez onların oldukları odaya girdim " inşallah bir gün bunların nasıl bir terbiyesizlik olduğunu anlarsiniz ama emin olun ki en çokta sizi affetmicem Ali bey ben ilk defa baba sevgisi yaşatmistiniz . Ben babamdan dayak yedim be her akşam her sabah her öğlen insan babası tarafından tecavüz edilir mi be . Ben edildim .siz ozgeden kurtuldunuz tabi öz kizinizdamda sevgi aldınız . Nede olsa bir yanlış anlama olsa kızım güvenir dimi. Bende sizden aynı hareketi bekledim hepinizden ama asla olunmicak birşey beklemisim lanet olsun bekledim " diyerek yanımdaki küçük camdan masaya vurdum elimi o kadar sert vurmustum ki cam kirildi . Filiz hanım çığlık attı yanıma gelicegi sıra " sakin bir adım daha yaklaşıyım demeyin filiz hanım " defim ." Annecim elin " " ne annesi be ben siz dedi. Dim ne sizin gibi bir annem var nede sizin benim gibi annem var sizden nefret ediyorum keşke sizi hiç tanimasaydım keşke o adam tarafından oldurulseydim " diye bağırdım elimi vurdugum masayı yere attım Alpin yanına gidip tokat attım " bu Tokat'ta size son vedam olsun dua edin kendimi tutuyorum yoksa ellerim sizin kanınız tarafından lekenmis olur " diyip evden çıktım. Beni bir tek toparlayabilecek kişiyi aradım. Çünkü birazdan sinir krizi geciricektim.

 

 

 

 

 

" Gece- / ahu +"

 

 

 

 

 

+ Gece bizim parktayom oraya gel nolur .

 

 

 

 

 

- tamam geliyorum sakin ol

 

 

 

 

 

+ Denerim

Parkın oraya geldim . Artık ilk iki seviyeyi atlatmistim 3. Seviyeye gelmişti sinir krizim kimseyi duymuyordu kendime sürekli vuruyordum . Bağırıp çağırıyordum .

Geceden

Ahu aradıktan sonra direk sakinleştiriciyi cebime koyup aşağı ineceğim sıra efe salagida beni durdurup soru sormaya başladı . " Noluyo nereye bu telaş " tam cevap vericektim ki kız bagirisi geldi , " Allah kahratsin geç kaldım kriz geciriyo ahu " efe anlamayan bakışlarla " ahududuya noldu " onu dinlemryip parkın oraya kostüm efe dearkamdan geliyordu . Parka girdiğimde gördüğüm görüntü beni şoka ugratmisti. Çünkü ahuyu hiç böyle görmemiştim . İğneyi yapamazdim ise yaramazdi . Efe konuştu " noldu ona " ona bakıp " sinir krizi geciriyo " " elimdeki iğneyi görmüş olucak ki " iğneyi yapsana " kafamı olumsuz anlamda salladım " yapamam sinir krizi 3. Seviyeye gelmiş elimdeki sakinlestirici ise yaramaz "

Efe'den

Kendine zarar vermesini izleyemeyecegim için yanına gidiyordum ki gece kolumu tuttu " girme zarar verir " " bırak gece " bıraktı kolumu ahu' nün yanına gittim beni farketmemisti . Yanin çömelip .Sabahki söylediğimiz şarkıyı mirildanmaya başladım. Elleri durdu ama hala derin nefesler alıp veriyordu kafasını kaldırıp bana baktı " efe bana inanmadılar yapamadim olmadı yine " sanki biri ona bişey diyormuş gibi " sus nolur sus git " elleri yine hareket etmeye başlamıştı. Elinin bileklerini tuttum . "Bırak git zarar gelir bırak " kendime çekip sarıldım .hareketsiz ve duruyordu . İç cekiyodu . Boynuma koydu kafasını birkaç saniye böyle durduk arada sırada onun saçlarıyla oynuyordum . Nefes alış verişleri düzelmişti . O sırada gece yanimiza geldi . " Kuzi nasıl becerdin bilmiyorum ama iyi varsın " hareket edemiyordum . " Uyudu mu yoksa bana mı öyle geliyor " gece kadını birazcık sağa kaydırdı " uyumuş o böyle şeyleri uyuyarak daha iyi atlatiyo ilk defa böyle oldu , ilk defa onu öyle görüyorum " onu kucagima aldım çünkü hava soğumaya başlamıştı " gece surdaki çantayı alda gel eve hava soğudu daha fazla durmayalım " başını sallayıp çantayı almaya gitti. Bende eve doğru yürümeye başladım hafif esinti onu usutmus olucak ki bana birazdaha sirnasti kafasını rahat tutamiyordu kedi gibi kafasını boynuma surtuyordu . Arda sırada mirildaniyirdu ama ne diyor anlamiyordum. Eve gelmistik gece kapıyı açıp içeri girdi bende onun arkasından girdim ." Kuzi kendi odana götür benim odam dağınık " 'tamam ' anlamında kafamı salladım . Merdivenden çıkıp odama girdim . Ahuyu kendi yatagima yatırdım . Sonra aşağı indim gece cantada ne var diye bakıyordu ." Gece ahunun ustunu degistirsene kum olmuş heryeri " kafasını sallayıp yukarı çıktı .birkaç dakika sonra aşağı indi. " Ayazı arasana kuzi ama söyleme onun burada olduğunu sevmez ahu en azından noldugunu öğrenelim" "tamam " ayazı arayıp hoparlöre aldim

 

 

 

 

"- ayaz/ +efe "

-Alo 

 

 

 

 

+Kanka napiyon musaitsen biryerde buluşalım takilalim canım sıkıldı evde otura otura

 

 

 

 

-Kankaya hiç sırası değil şuan

 

 

 

 

+Noldu kanka

 

 

 

 

- ya sabah biz kalkınca ahu evde yoktu arda abide bu zamana kadar içinde tuttuklarını babama söyledi o sırada megersemmahu gelmiş . Tabi Arda Abimin dedediklerini duymuş . Bir süre beklemiş muhtamael birjmizden yapma yapmaz o diye kelimeleri sonra babam kapıya gözü takıldı ahuyu gördü . Megersem ahu kosuyo çıkmış masay kağıtta koymuş biz gormemisiz bide hediye almış bize efe ya içini döktü lan bize megersem kardeşim dayak yemiş lan babası tarafından tecavüz edilmiş lan nasıl daha önceden anlayamadık biz be nasil ya sonrada çekip gitti heryerde onu arıyoruz anasını satayım kız yerin dibine girdi.

 

 

 

Geceye baktigimda sasirmamis duruyordu biliyordu ve bana söylemedi mi

 

 

 

+ Tama kanka gelmemi ister misin beraber arayalım

 

 

 

-Yok kanka neyse kapatayım ben

 

 

 

+Tamam kanda bir şey olursa haber ver

 

 

 

- tamam

 

 

 

Telefonu kapadım . Geceye baktım "niye bana daha önce söylemedin" " ahu izin vermezdi bu konularda filan çok ciddi oluyo hiç kimsenin bilmesini istemez " " tamam ben bir ahuya bakiyim " üst kata çıkıp odama girdim odam ahududu kokuyordu bu kızın herseyi mükemmel ama hayat ona mükemmel değil . Yatağın baş ucuna oturup saçını kulaginin arkasına koydum. Eliyle kafasını kasiyip yastığa koydu elin kanıyordu . Hemen banyoya gidip pansuman malzemelerini aldim. Eline pansuman yapmaya basladim . Uyanmaması için nazikçe yaptim arda sırada suratı buzustu ama eski haline dondu. Akşam olmuştu ayaza soylemelimiydim ki gecenin haberi olmazsa bir sorun olmazdı .

Efe : kanka ahu bizde gelmeyin şuan iyi ama sinir krizi geçirmiş uyuyo

Ayaz : iyimi nasıl çok mu kötüydü gelelim hemen

​​​​​​Efe: kanka evde gece var gelmeyin haber verme dedi ama benim için rahat etmediği için verdim haberi o yüzden dediğimi yap , diğer konuya gelirsek acayip kötüydü ahu cok kötüydü kendine bile zarar vermis o yüzden listen gelmeyin kendisi isterse zizinle konuşur zaten

Ayaz :tamam tasekkur ederim haber verdiğin için

Efe: :)

Akşam olduğu için aşağı indim gece aşağıda beni bekliyordu " gece istersen onunnyaninda yat ben senin odanda yatiyim " kafasını salladi. Yukarı çıktı onun odası bu katta olduğu için onun odasina gidip yatağa yattım bugün neler olmuştu öyle bunları düşünürken uyuya kaldım....

 

 

Loading...
0%