Yeni Üyelik
7.
Bölüm

Bölüm 5

@motorlukiz

Ahu'dan

Sabah uyandığımda yaman abi yoktu. Bugün hafta sonu olduğu için kızlarla dışarı cikicaktik. Giyinme odasına gidip yeşil çiçekli dizimin biraz üstünde olan yazlık bir elbise giydim . Altıma beyaz Nike bir ayakkabı giyip aşağı indim. Saat erkendi kahvaltı yapılmak için o yüzden oturma odasına indim yaman abim koltukta telefonuna bakıyordu. Ona şaka yapmaya karar verdim "yaman yapıyorsun" bana bakıp " yaman mi abiye noldu " kaşlarımı çattim sakaciktan " yaman ben sana hiç abi demedim ki " şokla kaşlarını kaldirdi . " Nasıl ya " " yaman ben seni hiç affetmedim ki niye abi diyim " gözünden bir damla aktı . Daha fazla devam etmedim edemedim oyuna. Abimin yanina gidip sarıldım.

"Abi şaka yaptım affettim hepinizi " beni koltuğa yatırıp gıdıklamaya başladı . " Abi ahahah gidiklama aahaa valla. Aa bidaaha yapmivaaaa" gıdıklamaya bırakıp burnumu sikti " yapmicaksin dimi " kafamı salladım ." Yapmicam" burnumu sıktığı için sesim farklı çıkmıştı. Abim burnumu bırakıp gülmeye başladı. Bende onunla birlikte o sırada gözüm kapıya takıldı . Bütün aile üyeleri bizi izliyordu. Abim de oraya baktı ve kahkaha atmayı kesip benim gibi gülümsedi. Herkes yemek masasına oturdu . Aile üyelerine bakip" sevgili aile uyelerim ben bugün arkadaşlarımla dışarıya cikicam haberiniz olsun " diyip kapıya doğru ilerledim . Ayaz abim arkadan seslendi " ahu guzelim benxe cikicam şimdi beraber çıkalım " arkamı dönüp kafa sallayip dışarıda beklemeye başladım . Bir iki dakika sonra ayaz abim geldi . " Evet kucuk6 hanım nereye gidiyoruz " abime bakıp " ilk geceye gidicez sonrada diğer kızlarla alışverişe gidicegimizden dolayı il geceye gidiyoruz " abim beni kolunun altina aldı " tamam o zaman arbaya bin bakalım " arbaya binip enese ve gece'ye mesaj attım.

Salaklar grubu

Siz: Enes ve gece bizim parkta buluşalım

Gece: tamam

Enes : tamam civciv

Abime bakıp " abi şu yoldan soola dön " " emredersiniz" parkın oraya gelmiştik.

Ayaz dan

Ahu parkin oraya gitti . Parkta bir kız ve bir erkek vardı konuştular sonra ahunun yanındaki kız bana bakıp ahuya bişey souledi yada bana öyle geldi . Kızın gozleri gece gibi kara deniz maviydi . Sonra binalarfa göz gezdirdim efenin evi burada olması gerekiyordu . Efeyi arayıp asagı inmesini söyledim. Bir süre sonra efe geldi . "Kanka napiyon lan burda gelmezdin buraya " parka kaş göz yapıp " ahu arkadaşıyla konusucakmista o yüzden" parka dönüp baktı " efe birsey sorucam ama dürüst ol " bana bakıp "tamam "dedi " sen ahu'dan hoşlanıyor olabilir misin" parka baktı ve cevap verdi " hoşlanmıyorum aşkımdan oluyorum ölüm hani bir ara bir kız var demiştim kuzenimin arkadaşı işte o ahududu " gulumseyip kafasına vurdum " oğlum sen dusmussun lan " o sırada ahu ve onun yanındaki kız geldi " abi taniştırıyim gece benim en yakın arkadaşım " gece Efeye bakıp gülümsedi " kuzi napiyon sen burda " ahuyla birlikte " kuzi mi " efe cevap verdi " evet bu tek salak kuzenim gece" gece sahte gülümsedi " aynen aynen görüyoruz kimin salak olduğunu " gece bir an duraksadı ahuya dönüp " bir dakika sen o arkadaş hadi ne hayirli olsun kızım " ahu kafasına vurdu " sus lan " efe de bana bakıp ' noluyo derecesinde' kafa salladım . Ahuya dönüp " noluyo abim ne hayırlı olsun " ahu kafasını kasiyip cevap verdi " yok bişi abi. Hadi gece arbaya binelim abimler de bizi biraki versin " diyerek arabaya bindi.

Ahu'dan

( Uzatmicam kızlarla buluşurlar alışveriş merkezinden çıkıp ayazlari ararlar gelip alırlar onları) Geceleri bıraktıktan sonra eve yol aldık hareket edicek halim kalmamıştı. Eve gelmistik oyüzden abim arabayı durdurdu . Abime dönüp " abi benim hareket edicek halim iokta beni taaaaaa" birden kucağına alınca ağzımdan küçük bir ciğlik çıktı. Abim beni oadama çıkardı . " Abi bugün benimle yatar mısın" bu soruyu ona sormam sasirtmistı . Yanagimi sıkıp " tabi bücür üstümü degistiriyim gelicem ". Diyip çıktı bende yeşil bir pisama giydim . Yatağıma yattip gozlerimi kapadım. Birkaç dakika sonra kapı sesi geldi . Sol tarafında ağırlık hissettiğim de yanıma yattığını anladım . Ona yanaşıp kafamı boynuna gömdüm . Deniz kokusu vardı , ferahlatıcı bir koku. En son duyduğum cümle " özür dilerim canım kardeşim daha önce seni bulamadığımız için hayat bahçem çok özür dilerim" ...

Loading...
0%