Yeni Üyelik
38.
Bölüm

13. Bölüm - Kötü Sürpriz

@mrsmilagros

Şarkı -> Tell Me Something I Don't Know - Selena Gomez

Hey sen,
Müziği başlatmayı sakın unutma ☝🏻

 

 

***

 

Kızlar o gece çok huzurlu bir uyku çektiler. Sonraki birkaç günüyse adeta pembe bulutların üzerinde dolaşarak geçirdiler. Ancak bir sabah kapılarına gelen faturayla tüm o olumlu duygular geldikleri hızla kayboluverdiler.

Natalie, elbise krizini Bernald Richowski'ye yetiştirmişti hemen ve kuru temizlemede hallolmuş olmasına rağmen elbisenin ücretini de talep etmişti ondan. İhtiyacı olduğu için değil tabi. Yeni bir elbise almak onun için hiçbir şeydi. Sırf Aylin'e gıcıklığından yapmıştı bunu ve elbiseyse bir kıyafete göre fazlasıyla pahalı olduğundan Bernald Richowski de ödemeye yanaşmamıştı. O da ödemeyeceğinden yapmıyordu bunu. Sahip olduklarının yanında elbisenin ücreti absürt derecede küçük bir rakamdı ama alt tarafı bir elbise için, üstelik kendi hatası bile değilken para vermeye niyeti yoktu. Normal bir zamanda bile ödemiyorken şimdi hiç ödemezdi ve zaten Derin'e epeydir bilenmiş olduğundan Aylin'in hatası da üstüne tuz biber ekmişti. Bernald hepten sinir olmuştu kızlara ve yaptığı ilk şey de elbisenin faturasını onlara kesmek olmuştu.

Kızlar faturayı ellerine almış bu durumun içinden nasıl çıkacaklarını düşünürken Esin, Natalie'nin Chris'in anlattığından bile daha fazlası olduğunu düşündü. O, bir kardeş olarak karakterini, kötü yönlerini hafifleterek zorlayıcı olarak tanımlıyordu belki ama Natalie açık şekilde bencil ve düşüncesizdi. Kızlar da bunun Natalie'nin işi olduğunu anladıklarından onlara da ikisinin kardeş olduklarını söyledi Esin ve böylece Aylin'in zihninde Natalie'nin neden kendisini hedef aldığına dair birtakım düşünceler şekillenmeye başladı. Kızların akıllarından da aynı şeyler geçiyordu. Natalie'yle Leo'nun bir geçmişi vardı ve Natalie de bu yüzden onunla uğraşmıştı.

Tüm bunlardan emin olmamakla birlikte kızlar bir şeyden eminlerdi. Natalie tehlikeliydi ve Bernald Richowski 'den bile önce dikkat etmeleri gereken kişiydi.

 

 

***
Kardeş değil, sanki zalımın gızı 😒

 

Loading...
0%