Yeni Üyelik
45.
Bölüm

15. Bölüm - Aşkta Cesur Olan Kazanır (Part I I I)

@mrsmilagros

 

Şarkı -> She Be The One

Hey sen,
Müziği başlatmayı sakın unutma ☝🏻

 

***

 

Peter'la Derin'se muhteşem bir ilişkinin içinde bulmuşlardı kendilerini. En sonki karşılaşmalarından ve Derin'in aralarına kurmuş olduğu seti tamamen kaldırmış olmasından sonra Peter çalıştığı yere giderek ona birlikte zaman geçirmeyi teklif etmiş, Derin de tereddüt etmeden kabul etmişti. Sonrasında çok hoş saatler geçirmişler ve Derin ilk kez bir ilişkiden gerçekten keyif aldığını hissetmişti. Bundan önce de ilişkileri olmuştu ancak hiçbiri bu denli samimi gelmemişti ona. Peter'la tam bir uyum içindeydiler ve onun kendisinden bahsettiği her ansa bunu daha çok kanıtlar nitelikteydi.

Bir restoranda oturmuş yemek yerlerken Derin uzun zamandır bu kadar güldüğünü hatırlamıyordu.

"Ailem her zaman çok daha farklı bir kariyerim olsun isterdi. Daha klas, daha sade ve daha entelektüel türden bir şeyler mesela. Ne var ki müzik tutkunuydum ben ve bateri hayatımın aşkıydı. Bu yüzden başta Lucilla'nın bateri çaldığım için son derece kaba ve yavan görüneceğimden hiçbir kızın bana bakmayacağını ileri süren yersiz yıldırma çabaları olmak üzere ailemin tüm ısrarlarını görmezden geldim. Sonuç... Buradayım ve hoş bir kadınla oturmuş yemek yiyorum. O ise bateri çalışımın hoşuna gittiğini söylüyor."

Derin içten bir gülüş koyuverdiğinde bu Peter'i daha da keyiflendirdi ve kısa bir an yalnızca Derin'in varlığına odaklandı. O güzel olmasına güzeldi ancak Peter'ın onda vurulduğu asıl şey kendini saklamaya gerek duymadan ortaya koyuşuydu. Üstelik daha önce hayatına giren pek çok kızın yaptığının aksine ailesinden bahsettiğinde yüzü düşmemiş ve konuyu iç karartıcı bulmamıştı. Kız kardeşi Lucilla'nın ilginç biraz da zorlayıcı olduğu bir gerçekti ancak hayatlarının merkezinde olmayacakları da başka bir gerçekti. Sinir bozucu olmasının dışında zararlı da sayılmazdı. Öte yandan onunla baş edebilecek biri varsa o da şüphesiz Derin'di.

Bu yüzden konuyu çok da ciddiye almadı Derin ve bunun üzerine espri bile yaptı. Sonuçta kız kardeşi ilişkilerinin ne kadarına dahil olabilirdi ki. Üstelik bunun için endişelenmek için çok erkendi. İlişkileri bile yeni başlamıştı ve nereye varacağını onlar bile bilemezken en fazla sohbetlerinin keyifli bir konusu olabilirdi.

"Gerçekten bu şekilde mi ifade etti? Kaba ve yavan görüneceğini mi söyledi?"

Peter gülerek başını salladığında bir süre gülüşleri birbirlerine eşlik etti. Ardından Peter sır verir gibi yaklaştı ona ve Derin de merakla ona doğru eğildiğinde Peter kız kardeşi hakkında bir espri daha patlattı.

"Aramızda kalsın ama o aristokrat bir ailede doğduğunu falan sanıyor sanırım. Gerçekteyse iyi bir maddi duruma ve tanınan bir isme sahip oluşumuzun dışında biz o kadar da özel değiliz. O ise bir prenses gibi davranmayı tercih ediyor. Başta Chris'e duyduğu hayranlık olmak üzere zarif ve lüks bulduğu her şeye düşkünlüğü de bundan geliyor. Misyonerlik yönü de cabası."

Derin'in gülüşüne şaşkınlık eklenmişti bu kez.

"Bir de Chris'e hayranlık besliyor öyle mi?"

Peter başını salladı bir kez daha ve onun söz yazarı oluşunun asil zevkleri için biçilmiş kaftan olduğunu dile getirdiğinde bir kahkaha tufanı daha oluştu aralarında. Bir süre keyif içinde önlerindeki yemeklere odaklandılar ve bu kez Peter Derin'e bir soru sorarak başka bir sohbet konusu açtı.

"Sana bateri çalmayı öğretmemi ister misin?"

Laf arasında Derin'in bir zamanlar bunu deneyimlediğini ancak devamını getirmeye fırsatının olmadığını öğrenmişti. O zamandan bu yanaysa Derin, içinde bir yerlerde hep bu arzuyu taşıyordu ve böyle bir şansları varken Peter boş duramazdı. Müzik sektörünün en yetenekli bateristlerinden biriydi o ve bundan da öte Derin'i önemsiyordu. İmkanları dahilinde ona arzuladığı her ne varsa sunmak istemesi son derece doğal ve ince bir istekti.

Derin hevesle ona baktığında doğru yolda olduğunu anlamıştı. Gözlerinde gerçek bir heyecanın yansımaları vardı Derin'in ve ilk kez bir erkeğe karşı da bu kadar açıktı. Duygularını belli etmekte mahsur görmüyordu artık. Peter'ın duygularını gösterebileceği olgunlukta olduğunu düşünüyordu çünkü.

"Neden olmasın," dedi bu yüzden. "Belki de bu zamana kadar öğrenememiş olmamın sebebi doğru insana bir türlü denk gelememiş olmamdır."

Cevabı Peter'da karşı konulmaz bakışlara sebep olmuştu.

"İstediğimde çok iyi bir öğretmen olabilirim."

Peter'ın sözleriyse Derin'de meydan okuma isteği uyandırmıştı.

"Göreceğiz."

Yaramaz gülümsemeleri birbirlerine yansırken bir sonraki buluşmaları için de sözleşmiş oldular böylece. Birbirlerine öylesine kapılmışlardı ki ilişkilerinin her anının onlar için özel ve unutulmaz olacağı kesindi.

 

***
Hünerlerini bekliyoruz Peter Bey 😌

 

Loading...
0%