Yeni Üyelik
46.
Bölüm

15. Bölüm - Aşkta Cesur Olan Kazanır (Part I V)

@mrsmilagros

Şarkı -> Sweet Isabel - Enrique Iglesias

Hey sen,
Müziği başlatmayı sakın unutma ☝🏻

 

***

 

Öyle böyle Miami'de bir hafta geçmiş, kızlar iyiden iyiye alışmanın dışında çocuklarla da resmen çıkmaya başlamışlardı. Üçünün de gündemine bomba gibi düşmüştü bu gelişmeler ve birkaç gündür konuştukları tek konu da buydu. Aylin, onları dinlerken mutluydu mutlu olmasına. Sonuçta arkadaşları belki de çok güzel ilerleyecek ilişkilere atılmışlardı fakat kendi durumu aklına düştükçe sevinci buruk bir hisle gölgeleniyordu. Elinde değildi. Onların birbirlerine ilgi duydukları şekilde Leo'yla Aylin de birbirlerinden hoşlanıyorlardı ama Aylin en son ki karşılaşmalarından sonra Leo'yu ne görebilmiş ne de ondan bir teklif alabilmişti.

Kaldı ki böyle bir şeyi beklediği de yoktu zaten. Neticede Leo bambaşka bir dünyanın insanıydı. Aylin'in sıradan yaşantısının aksine ışıltılı bir hayata sahipti o ve diğerleri gibi kolayca izole de olamazdı. Aylin'i görmek istiyorsa eğer Aylin, The Mystery Of Sound'a dönene dek beklemek zorundaydı. Öte yandan Aylin, Leo'nun kendisini beklediği bir dünyayı hayal bile edemiyordu. Birlikte zaman geçirmiş olmalarına rağmen Aylin için dünyaca ünlü Leo Martinez'di o hala ve kendisiyle bir ilişkiye başlamak isteyebileceğine de bir türlü ihtimal veremiyordu.

Ancak Leo'nun istediği tam olarak buydu. Aylin'i istiyordu o. İzin verirse onu yakından tanımak, gülüşlerine şahit olmak ve hatta o gülüşlerin kaynağı olmayı diliyordu. Karşılaştıklarında gözlerinin içinin nasıl da parladığını çok iyi hatırlıyordu Leo ve daha da parlasınlar istiyordu. Onu olabilecek her şekilde mutlu etmek geçiyordu içinden. Aylin, bir meteor gibi düşmüştü hayatının tam ortasına ve çok az tanıyor olmasına rağmen onu herkesten daha fazla görmeyi arzular olmuştu.

Günlerdir Aylin'i The Mystery Of Sound'da göremediğindeyse soluğu çalıştığı mekânda almıştı. Aylin, Peyzaj mimarlığı okuduğu için butik bir şirketin küçük bir dükkanında çalışıyordu ve adresini bulmak sandığından daha zor olmuş olsa da Leo nihayet buradaydı işte. Aylin'in dükkânın camlarından dışarı yansıyan görüntüsü karşısındaydı ve Leo'nun daha fazla bekleyecek sabrı kalmamıştı.

Hava iyiden iyiye karardığı an arabasından inip kendini dükkâna attı ve vakit kaybetmeden doğrudan Aylin'e ilerledi. Aylin o sırada dükkânı düzenlemekle meşguldü. Kendisine yaklaşan kişinin Leo olduğunu gördüğü an şaşkınlıktan oracıkta öylece kalakaldı. Vazolardan birinde çiçekleri düzenleyen elleri yaptığı işi bırakmış, tüm odağı birdenbire Leo olmuştu. Leo yanına gelip tam karşısına dikildiğinde kelimenin tam anlamıyla şaşkına uğradı.

"Senin... senin ne işin var burada?"

Söylemeyi amaçladığı şey kesinlikle bu değildi aslında ancak refleks halinde ağzından kaçıvermişti işte. Leo'ysa her şeyin farkındaydı. Burada bulunmasının Aylin'i de memnun ettiğini anlayabiliyordu gözlerinden ve Aylin'in dudakları afallamayla karışık bir gülümsemeyle kıvrılmışken bu soruya verebileceği tek bir yanıt vardı.

"Seni görmem gerekiyordu. Daha fazla dayanamadım."

Aylin'in gözleri şaşkınlıkla açılıp dudakları bir şeyler söyleme ihtiyacıyla aralanırken bir adım atarak daha da yaklaştı ona ve yakınlığı karşısında Aylin'in kirpikleri seyirdiğinde bundan cesaretle sözlerinin devamını getirdi.

"Ciddiyim. Günlerdir seni göremiyordum ve açıkçası artık buna bir son vermek istiyorum."

Aylin'in alnında sözlerini anlamadığının belirtisi kırışıklıklar belirirken Leo bir kez daha cesaretini topladı ve olumsuz bir cevap alabilecek olsa bile o mühim soruyu sordu ona. Sonrasında ise içinde bulundukları an bu zamana kadar yaşadıklarının en özeli haline geldi.

"Benimle çıkar mısın Aylin? Birlikte daha fazla vakit geçirelim ister misin?"

Biraz önceki şaşkınlığı şimdikinin yanında solda sıfırdı Aylin'in. Leo, gözlerini ona dikmiş hevesle bir yanıt beklerken Aylin ne diyeceğini bilemiyordu. Çok zor bir soruydu bu. Öyle üzerine düşünmeden alınabilecek bir karar değildi ancak Leo buraya kadar gelip de ona böyle bir soru sormuşken Aylin'in de mantığına kulak vermesi imkansızdı artık.

Başını salladı ve Leo bir anda ileri atılıp da sevinçle onu kucaklarken gülüşleri havaya karıştı. Böyle bir tepki beklemiyordu Aylin ondan ancak hiç de garipsememişti bu hallerini. Aralarında öyle bir bağ vardı ki birkaç haftadır tanışıyor değillerdi de yıllardır tanıyorlardı birbirlerini sanki. Leo da benzer hisler içindeydi ancak yine de yaptığının aşırıya kaçabileceğini ve Aylin'i rahatsız edebileceğini düşünerek geriye çekildi. Aylin, gözleriyle bir sorun olmadığını dile getirdi. Leo, karşısında durmuş heyecanla ona bakarken nasıl bir sorun olduğunu düşündürebilirdi ki ona. Bu ilişki için çok hevesli olduğu belliydi ve açıkçası Aylin'in de ondan aşağı kalır yanı yoktu.

Aralarında heyecanın eşlik ettiği kısa bir sessizlik oluştu ancak bu, Aylin halka açık bir mekânda olduklarını hatırlayarak telaşlanana kadardı. Onları gören birileri var mı diye endişeyle etrafı kontrol ettiğinde Leo korkusunun nedenini anlayarak ona güvence verdi hemen. Açıkçası kendisi de bu meselenin üzerinde durmuştu ve birtakım önlemler de almıştı elbet.

"Mark arabada dışarıyı gözetliyor. Kendisi benim şoförüm. Birilerinin bu tarafa yaklaştığını gördüğü an bana haber verecek."

Cevabı onlara çok önemli bir sorunu daha hatırlatmıştı. Gizlilik meselesi. Bir ilişki yaşamak istiyorlarsa eğer bunu bir süre gözlerden uzakta olması en iyisiydi ve ikisi de bunun farkındaydı. Aylin'in bakışları ne düşündüğünü rahatça ele veriyordu. The Mystery Of Sound dışında görüşebilecekleri hiçbir yer yoktu. Her yer onlar için fazla göz önünde sayılırdı ve bu da Aylin dükkânda çalıştığı süreler boyunca birbirlerini göremeyecekleri anlamına geliyordu.

Leo'nun ise buna bir çözümü vardı elbette. Günlerdir The Mystery Of Sound'da Aylin'i sorup dururken aklına düşmüştü bu fikir. Onu evine davet edebilirdi. Riskli bir karardı. Kabul ediyordu. Her şeyden önce Aylin'i çok az tanıyordu ve onun kendisi hakkında basına sızdırabileceği herhangi bir şey kariyerine zarar verebilirdi ancak Leo, böyle bir ihtimalden korkmak ne kelime bunu aklının ucundan bile geçirmiyordu. Aylin'in kendisine zarar verecek bir şey yapmayacağını biliyordu çünkü. Onda öyle bir şey vardı ki Leo'ya Aylin'e koşulsuz şartsız güvenebileceğini hissettiriyordu. Bu ilişkiden biri zarar görecekse eğer bu Aylin olabilirdi ancak. Zira Leo'nun dünyası daha önce onun ayak basmadığı topraklarla doluydu ama Leo, ne pahasına olursa olsun onu dikenlerden korumaya hazırdı.

"Benim evime gelmeye ne dersin? Şüphesiz bu her ikimiz içinde en sağlıklı ve güvenli olanıdır."

Beklentiyle Aylin'e bakarken Aylin şaşkınlık üstüne şaşkınlık yaşıyordu. Leo'nun buraya kadar gelip ona çıkma teklif etmesi yeterince heyecan vericiyken şimdi de onu evine davet ediyordu. Karşısındaki Leo Martinez değil de bir başkası olsaydı eğer bu teklifini çok şüpheci ve erken bulabilirdi ancak içinde bulundukları koşullarda bu o kadar yerinde bir karardı ki Aylin kötü hiçbir niyet aramamıştı altında. Bu yüzden kolaylıkla kabul etti. Leo'nun yüzü bir kez daha sevinçle aydınlandığı sırada çalan bir telefon konuşmalarını böldü ve Mark'ın uyarısıyla Leo'nun dükkandan ayrılma vakti geldi.

"En kısa zaman içerisinde tekrar görüşeceğiz Aylin ve bu kez çok daha uzun sürecek.

Ardından çekinerek ona uzandı ve Aylin'in sessiz izniyle yanağından öptü onu nazikçe. Geri çekildi ve Aylin yaşadıklarının etkisiyle şaşkın bir gülümsemeyle ona bakarken dükkândan çıkıp gecenin karanlığına karıştı.

Aylin, kendini köşedeki sandalyelerden birine bıraktı ve biraz önce yaşadıklarını tekrar tekrar hatırlayarak sersemlikle güldü. Olanları kızlara anlattığında onların da sevinçten çılgına döneceklerine emindi.

***

Nitekim öyle de oldu. Aylin eve gidip de olan biten her şeyi bir çırpıda kızlara anlattığında evde tam bir şenlik havası hâkim oldu. Aylin, Leo'yla bir ilişkiye başlamıştı. İçlerinden biri hayranı oldukları o sanatçıyla çıkıyordu artık ama en önemlisi Aylin mutluydu. Leo'ya karşı yoğun duygular beslediği açıktı ve bunun altında ona hayranlık beslemesinden çok daha fazlası yatıyordu. Aylin ilk kez bir erkek için böyle hissediyordu ve o sıradan biri de olsaydı aynı şekilde hissedeceğine emindi. Kızlar harıl harıl, heyecanla aralarında bu konuyu konuşurken Aylin'in kulaklarında hala Leo'nun sesi çınlıyordu.

 

 

***
Bu kez gerçekten Leo Martinez'in mabedine giriyoruz kızlar 💋

 

Loading...
0%